• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

halı

ezgi3001

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2015
71
13
3
Kızlar kısmetse ocak sonunda evleniyoum halılarımı ikea dan almayı düşünüyorum hani şu hasır gibi malzemeden yapılmış olanlardan kullananınız var mı tavsiye eder misiniz ?( bu arada konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın)

Çok büyük hata yaparsınız.
Halı birkaç ay sonra değişen bir şey değil.
Yıkamaya gönderdiğinizde o halılardan hayır beklemeyin derim.
Ayrıca sağlık açısından da sakıncalı.
Ülkemiz halı konusunda dünya devlerinden biriyken, kalkıp da ikeadan halı almak çok büyük hata.
En kalitesiz, ucuz bir halı bile ikeanınkilerin yanında el dokuması kalır.

Anlıyorum bilgilendirdiğiniz için teşekkürler.Peki hangi markayı öneriyosunuz halı konusunda? Evde beslediğim bi köpeğim var ve tüylerinin halıya yapışıp kalmasını istemem . Bundan dolayı ikea yı düşünmüştüm.

Anlıyorum bilgilendirdiğiniz için teşekkürler.Peki hangi markayı öneriyosunuz halı konusunda? Evde beslediğim bi köpeğim var ve tüylerinin halıya yapışıp kalmasını istemem . Bundan dolayı ikea yı düşünmüştüm.
Bir tane halı firması önermem mümkün değil.
Fakat köklü markalardan şaşmayın derim.
Evimde birçok markadan halı mevcut, eşimin işi bu çünkü.
Pierre cardin, atlas, kaşmir, bahariye, sanat, step, angora, koyunlu, royal, imperial gibi.
Neredeyse tüm bilindik markaların kalitesi üç aşağı beş yukarı aynıdır.
Büyük ve çoğu markaları bulunduran halı mağazalarını gezin, köpeğiniz olduğunu belirtin.
Tek uyarabileceğim nokta, kabartmalı, boyutlu ve açık renk halılardan uzak durmanız.
Aralarına giren tüyler dolanıp alt katmanda kalıyor, bu sebeple çok kullanışsız.
Açık renk ve düz halılar da aynı şekilde ayak izini bile leke olarak gösteriyor ve köpeğinizle beraber yaşadığınız için çok zorlanırsınız.

Çok çok teşekkür ederim . Gerçekten çok yardımcı oldunuz, önerdiğiniz firmalara gidip fikir edineceğim bütçeme ve zevkime uygun seçimler yapacağım sağ olun.

Çok çok teşekkür ederim . Gerçekten çok yardımcı oldunuz, önerdiğiniz firmalara gidip fikir edineceğim bütçeme ve zevkime uygun seçimler yapacağım sağ olun.
Rica ederim ne demek, umarım istediğiniz gibi bir şey bulursunuz.
Bu arada sıkı pazarlık yapın derim halı alırken.
Karar verdiğiniz halıya başka şubelerden de fiyat alın.
En az yüzde 30 indirim yaptırın, hala ellerinde fazla fazla kar kalır, bilginiz olsun.:KK22:

Ciddi misiniz? Çok şaşırdım gerçekten umarım indirim yaptırabilirim pek anladığım söylenemez doğrusu.

Ben halılarımı Saraydan seçtim genel olarak bir tanesi farklıydı adını hatırlayamıyorum çok memnunum halılarımdan şuanlık tüy sorunu bile olmadı ince seçtiğimden olabilir belki onun dışında Kaşmir, Merinosta önerebilirimHoppa

Back
X