Arap sabunu hariç hepsini denedim.. İyice hafifledi leke ama var hala.. Artık önümüzdeki hafta yıkamaya veririm..Cnm sirkelisu dene yada arap sabunu dene ama cok iyi durulaman gerekiyor cnm.. eger olmuyorsa vanish halı sampuani al derim cnm..
Bende kullanmaya korkuyorum haliyi yandim
dünyaya temizlik için gelmedik arkadaşım eşyaya köle etmeyin kendinizi ben senede 2 kere yıkatırım halıları gerekirse 1-2 kere de silerim bitti gitti, halıya yazık valla eskir gider..bi de işin başı tabi temiz kullanmak dökülmesin kirlenmesin saçılmasın diye diye yaşayınca hiç gerek kalmıyo kendini yormayavalla ben öyleyim nefret ediyorum bu huyumdan ama böyleyim keşke sizin kadar relax olsam
canım ariel leke çıkarıcı dök azıcık o çıkarır...Arap sabunu hariç hepsini denedim.. İyice hafifledi leke ama var hala.. Artık önümüzdeki hafta yıkamaya veririm..
dünyaya temizlik için gelmedik arkadaşım eşyaya köle etmeyin kendinizi ben senede 2 kere yıkatırım halıları gerekirse 1-2 kere de silerim bitti gitti, halıya yazık valla eskir gider..bi de işin başı tabi temiz kullanmak dökülmesin kirlenmesin saçılmasın diye diye yaşayınca hiç gerek kalmıyo kendini yormaya
canım malesef hatalı ve ayıplı bir mal aldıgın yere iade et yazık esnaflık kalmamış...
eşiniz gördümü peki ? bence aldıgınız yere gösterin ve iade edin evinizde fazla bekletmeyinYaaa inanmiyorum yaa.. hayret birsey okadarda arastirip olmistim cok sasirdim suanda ya.. iplik cikti bi kac tane halidan ceksem hala gelicek belkide bi kac tane bilemiyorum cok sasirdiM simdi..
eşiniz gördümü peki ? bence aldıgınız yere gösterin ve iade edin evinizde fazla bekletmeyin
anladım canım ne yaptın aradın mı ?Gormedi cnmaradim soyledimdemin birsey olmaz bir ikitaneden dedidaha sonra sorun olursa arayalim soyleyeim dedi kaliteli hali aslinda dedi bilemiorum bende
Ben aricM ogle yemegindelermis simdi 1 bucukta gelirlermis soylicem ama olmazki bole
anladım canım ne yaptın aradın mı ?
anladım canım ne yaptın aradın mı ?
hayırlısı canım...Aradim cnm halinin ölü iplik attigini soylediler ama bilemiorum eger devam edersen geri getirmemi soylediler belkide dedikleri gibidir ama bakalm esim gelince tekrar karar vericez cnm
gayet güzel olmuş güle güle kullanın..koltuklarınız gelince dahada belli eder kendini..yanlız küçük çocuğunuz varsa biraz dikkatli kullanmanız gerekicek..dün kızım yeni aldığım halıma bir bardak dolusu çikolatalı süt döktü..dünden beri halı siliyoruz eşimle..cumartesi günü misafirlerim var yıkatmayada yollayamadım..leke bayğı hafifledi ama hafiften var hala..leke çıkarmak için önerisi olan varsa çok sevinirim..
Teşekkür ederim ilk anda denedim zaten parlatıcıyı..leke iyice hafifledi artık belli bile olmuyor.. Ama çocuklu olup oturduğum odaya beyaz ağırlıklı açık renk halı almak sanırım yanlış tercih oldu..bulaşık parlatıcısı denediniz mi benm halıya nar damlamıştı çıkardı
Teşekkür ederim ilk anda denedim zaten parlatıcıyı..leke iyice hafifledi artık belli bile olmuyor.. Ama çocuklu olup oturduğum odaya beyaz ağırlıklı açık renk halı almak sanırım yanlış tercih oldu..
belli olmadığına sevindim.oluyor ya çocuklu olmasa dane kadar dikkat etsen de oluyor napalımTeşekkür ederim ilk anda denedim zaten parlatıcıyı..leke iyice hafifledi artık belli bile olmuyor.. Ama çocuklu olup oturduğum odaya beyaz ağırlıklı açık renk halı almak sanırım yanlış tercih oldu..