Halı :(

Cnm sirkelisu dene yada arap sabunu dene ama cok iyi durulaman gerekiyor cnm.. eger olmuyorsa vanish halı sampuani al derim cnm..

Bende kullanmaya korkuyorum haliyi yandim
Arap sabunu hariç hepsini denedim.. İyice hafifledi leke ama var hala.. Artık önümüzdeki hafta yıkamaya veririm..

valla ben öyleyim nefret ediyorum bu huyumdan ama böyleyim keşke sizin kadar relax olsam
dünyaya temizlik için gelmedik arkadaşım eşyaya köle etmeyin kendinizi ben senede 2 kere yıkatırım halıları gerekirse 1-2 kere de silerim bitti gitti, halıya yazık valla eskir gider..bi de işin başı tabi temiz kullanmak dökülmesin kirlenmesin saçılmasın diye diye yaşayınca hiç gerek kalmıyo kendini yormaya

Vallaha cnm bende senin gibiyim hem hatta hic silmiyorum suanki evdeki halilarim serili olanlar kayinvalidemden kaldi bana hepside kapkara kopkoyu

Yikansada yikanmasada ayni duruyorlar

Ama icim karardi heryerkoyu ne cok acik necok kooyu alayim dedm elime yuzume bulastirdim

kizlarrrrrr koltugum gelmedigi icin halimi yuvarlamistim kenara yuvarlarken dikkatimi birsey cekti kizlar.. halimin arkasinda bir ip var ayipli mal mi gelmis acaba yanlislikla kizlar? Sökülür felan diye korktum kizlar bakin bakalim bu arkadaki ip cikmismi ???? Miyav_su bendimahi

Kizlar halidan ipligi cektim elime geldiiplik sizce sorun olurmu deformemidir sizce? Degistireyimmi haliyi kizlar? Iplik mi atmis oluyor suanda hali kizlar? Garantisi var 2 sene.

Miyav_su

bendimahi

canım malesef hatalı ve ayıplı bir mal aldıgın yere iade et yazık esnaflık kalmamış...

Yaaa inanmiyorum yaa.. hayret birsey okadarda arastirip olmistim cok sasirdim suanda ya.. iplik cikti bi kac tane halidan ceksem hala gelicek belkide bi kac tane bilemiyorum cok sasirdiM simdi..

Yaaa inanmiyorum yaa.. hayret birsey okadarda arastirip olmistim cok sasirdim suanda ya.. iplik cikti bi kac tane halidan ceksem hala gelicek belkide bi kac tane bilemiyorum cok sasirdiM simdi..
eşiniz gördümü peki ? bence aldıgınız yere gösterin ve iade edin evinizde fazla bekletmeyin

eşiniz gördümü peki ? bence aldıgınız yere gösterin ve iade edin evinizde fazla bekletmeyin

Gormedi cnmaradim soyledimdemin birsey olmaz bir ikitaneden dedidaha sonra sorun olursa arayalim soyleyeim dedi kaliteli hali aslinda dedi bilemiorum bende

Ben aricM ogle yemegindelermis simdi 1 bucukta gelirlermis soylicem ama olmazki bole

Gormedi cnmaradim soyledimdemin birsey olmaz bir ikitaneden dedidaha sonra sorun olursa arayalim soyleyeim dedi kaliteli hali aslinda dedi bilemiorum bende

Ben aricM ogle yemegindelermis simdi 1 bucukta gelirlermis soylicem ama olmazki bole
anladım canım ne yaptın aradın mı ?

Bende salonuma 2 tane halı aldım biri masanın altına birini e ortaya Royal halıdan beğendim, tamamen modele dayalı bir tercih oldu benimkisi umarım memnun kalırım yatak odasına sanat halı aldım, holüm ve mutfağım festival ve bütün halılarım açık renk..

bulaşık parlatıcısı denediniz mi benm halıya nar damlamıştı çıkardı

Evet yanlis tercih oldu ama koltugumu koyu renk aldim hersey kopkoyu olucakti evde kapkaranlik olurdiye ne bileyim umarim cok kiri belli etmez

belli olmadığına sevindim.oluyor ya çocuklu olmasa dane kadar dikkat etsen de oluyor napalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…