Halı :(

Bebegimle

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2012
1.269
121
Selam kizlar..
Halı ariyorum deli gibi birazda biktim kesin kararliydim koyunludam almaya evime uygun rengi bulamamistim saray halida..

Dun Tekrar hali bakmaya gittim.. hep polyester naylonku halilar rengarenk birazda sade olsun fazla goz yormasin istedim..

Bulamiyorum hem kaliteli olsun istiyorum hemde evime uysun istiyorum evim mor beyaz koltuklar füme..

Dun Karmen Halı Hisar ve Saten diye bir markayi elledim boyle yumsaklik hic bir markada gormedim bayildim haliya.. ama kalitesi nasildir bilmiyorum yikaninca mahfolurmu bilmiyorum ama harikaydi yumsakligi pamuk gibi..

Bana yardim edin kizlar nolur.. adam cok ovdu karmeni markaya takilma dedi.. ama ya kotu cikarsa 6m2 alicam oturma odama oturma odami salon gibi kullaniyorum..

Festival uskudar serisinide cok ovdu adam kafam karisik napcam bilmiorum

bende daha önce festival halının nepal serisini cok begenmiştim maddi olarak pahalı oldugundan alamamıştım cevremde kullanan insan cok ve begeniyorlar....

Anladm tatlm ins en guzelleri senin olur cnm..

Ben karmen hisar serisinden bunlari begendim cnm:

KARMEN SATEN serisindende bu 2sini begendim cnm :

Bu karmenin hisar serisi cok sık haliyi parmaklarinla acamiyorsun oyle olmasi iyimi kotumu bilemiyorum..

Saten serisi daha yumsak daha hafif aralari daha normal..

Cok sık olmasi iyi i kotu mu bilemedim birde cok acik renkten korkuyorum kizim var 2,5 yasinda temizliginda zorlanabilirim diye dusunuyorum

Birde saray bianca serisinden hali begenmistim cnm onun kalitesi nasil bilemiorum forumda cok oven var..

Birde saray vizyonda birtane belki uyabilecek bir renk buldum:

Evet cnm bu karmenin desenleri harika.. bende bayildim onlara.. acaba kalitelimi kullanan olsa sorucam cevremde hic yok

o 2. halı çok açık renk zorlanırsın uyarmadı deme...
tatlım bi halı değil mi okadar düşünme bence aşırı incelirsen gelir seni bulur bi olumsuzluk kendimden biliyorum.
tamam içeriğini kullanılan ipi veya maddeyi tabiki önemse marka da soruştur ama bu denli pipiriklenme derim ben.

Aslinda haklisin cnm ne bilrym 20 sene kullanmak istedigimden herseyimi eskitmeden bsi degistirmek istemedigim icin galiba bu bizim eski insanlarimiz hep ole yaparmis..o zaman koyunlunun orta halli bi halisini aliyimbegendgm model

Biraz önce başka bir halı konusuna yazdım. Size de yazayım :)
Odanızı sürekli kullanıyorsanız bence halınızı kaliteli bir yerden alın. Karmen festival vs bu tür markalardan önce değerlendirebileceğiniz markalar saray ve merinos olsun.
Halınız öncelikle sık dokuma ve ilmek sayısı çok olan modellerden olmalı. Hav yüksekliği iyi olmalı.
Eğer kaliteli bir halı istiyorsanız 6m2 fiyatlar 600-1000 arasında değişir uygun olarak :)
Bu arada mor olan duvar renginiz mi orayı anlayamadım. Koltuklarınız modern mi ?

Oncelikle inanilmaz sevindim cvp verdiginiz icin cok tsk ederim..

Evet bende kaliteli bir marka olsun istiyorum o yuzden saray veya koyunlu haliyi dusunmustum..

Bu resimdeki halida koyunlu halisi alisya serisi 12mm hav 700.000-750.000 ilmek sayisi ve akrilik iplikten muhtemelen guzeldir oda evet fiyati asagi yukari 700-800 tl civari..

Oturma odami salon gibi kullaniyorum..

Mobilyam mor beyaz cnm.

Koltugum fume-gri arasi bir renk ama cokta koyu degil..

Koltugumun yastiklari murdum rengi cicekli beyaz

Griye pembe ve tonları çok güzel gider ama mobilyan morsa yukarıda paylaştığın halı nasıl olur bilemedim

http://hali.dinarsu.com.tr/assets/img/content/barselona/zoomin/ba008_066.jpg

Mobilyaların modernse bu tarz bir şeyde güzel olabilir. Gerçi netten bakmakla gidip görmek arasında büyük fark oluyor. Bu tip halılar hafif ve dokuması sık olmaz yatak odası hol gibi yerlerde sanırım uygun. Ama kaliteli serilerde bu modelden bulursam kaçırmam :)

http://hali.dinarsu.com.tr/assets/img/content/hayal/zoomin/HY93-060-3956.jpg

Bugün merinosa gittim orda dinarsunun halılarını gördüm bunu çok beğendim :)

http://hali.merinos.com.tr/urunframe-12787-065.html

Bence bir kaç tane halı beğen eve getirip sersinler beğendiğin kalsın diğerlerini gönder yoksa karar vermek biraz zor. Mağazada beğeniyorsun çok hoş eve getirip serince aynı hoşluk olmuyor

Cnm mobilyam mor beyaz evet ama koltuklarim füme ve cicekleri tam mor degil koltuklari istikbalden aldigim icin kumas kkartelasindaki kombinlerden secme hakkim vardi koltugu gri istedigim icin mecburdum o desenli cicekli yastiklardan almaya cnm..

Haliyi kaliteli uzun omurlu olsun diye koyunlu veya saraydan almak istiorum cnm dinarsu merinos fazla iyi deilsanirim bilemiorum.. bn hala cok kararsizim uff.. koltuklarim bi gelsin tam kararimi vericem cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…