Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kız canım bunun mürdümü neden hiç belli olmuyooo
acaba sen renkleri mi karıştırıyosun tatlım mürdüm değil ki bu yaaa bildiğin bej vizon gibi bişeyResmi kotu cekmis olabilirim cnm Eki Görüntüle 1486211
bence de açık renk yerleri çok gibi canım ama desenli falan idare edersin belki inş.
acaba sen renkleri mi karıştırıyosun tatlım mürdüm değil ki bu yaaa bildiğin bej vizon gibi bişey
yoo üzülme halı güzel ama mürdüm değilBilmiyorum cnm ama yani yanlis secim yaptim sanirim ve uzuldum
hmm burdan krem bej beyaz gözüküyor resmen fotoda belli olmuyo mürdüm olduğu yoo uyar mürdüm değilse de uyarBilmiyorum cnm ama yani yanlis secim yaptim sanirim ve uzuldum
hmm tamam tatlım var diyosan vardır canlı görmek başka tabi halın güzel üzülme hiç saray süper zatenYani murdum var icerisinde ama bilemed pastel biraz sanirimEki Görüntüle 1486216
hmm burdan krem bej beyaz gözüküyor resmen fotoda belli olmuyo mürdüm olduğu yoo uyar mürdüm değilse de uyar
hmm tamam tatlım var diyosan vardır canlı görmek başka tabi halın güzel üzülme hiç saray süper zaten
bence de açık renk yerleri çok gibi canım ama desenli falan idare edersin belki inş.
canım üzülme uyuyor sadece temizliğide hafta bir sildin mi ohh mis gibi olur....Simdi halinin rrengi murdumden basliyor griye dogru ondan sonrada beyaz oluyor cnm uymazmiki koltuklarima?
haftada bir halı mı silinir yok artık daha neler bebiş halıya işemeyecek ya insan kendini bukadar paralar mı yapmayın kızlar yaacanım üzülme uyuyor sadece temizliğide hafta bir sildin mi ohh mis gibi olur....
valla ben öyleyim nefret ediyorum bu huyumdan ama böyleyim keşke sizin kadar relax olsamhaftada bir halı mı silinir yok artık daha neler bebiş halıya işemeyecek ya insan kendini bukadar paralar mı yapmayın kızlar yaa
valla ben öyleyim nefret ediyorum bu huyumdan ama böyleyim keşke sizin kadar relax olsam
haftada bir halı mı silinir yok artık daha neler bebiş halıya işemeyecek ya insan kendini bukadar paralar mı yapmayın kızlar yaa
gayet güzel olmuş güle güle kullanın..koltuklarınız gelince dahada belli eder kendini..yanlız küçük çocuğunuz varsa biraz dikkatli kullanmanız gerekicek..dün kızım yeni aldığım halıma bir bardak dolusu çikolatalı süt döktü..dünden beri halı siliyoruz eşimle..cumartesi günü misafirlerim var yıkatmayada yollayamadım..leke bayğı hafifledi ama hafiften var hala..leke çıkarmak için önerisi olan varsa çok sevinirim..