Halı :(

kız canım bunun mürdümü neden hiç belli olmuyooo

Resmi kotu cekmis olabilirim cnm
20150407_223030.jpg

Umarim temizligi cok zor olmaz ya

hmm tamam tatlım var diyosan vardır canlı görmek başka tabi halın güzel üzülme hiç :KK66: saray süper zaten

Sagol cnm forumda herkes sarayi ovuyordu bikere kotuleyen olmadigi icin onu tercih ettim ama umarim renklerinden dolayi pisman olmam hali temizliginden nefret ediyorum biraz o_O

gayet güzel olmuş güle güle kullanın..koltuklarınız gelince dahada belli eder kendini..yanlız küçük çocuğunuz varsa biraz dikkatli kullanmanız gerekicek..dün kızım yeni aldığım halıma bir bardak dolusu çikolatalı süt döktü..dünden beri halı siliyoruz eşimle..cumartesi günü misafirlerim var yıkatmayada yollayamadım..leke bayğı hafifledi ama hafiften var hala..leke çıkarmak için önerisi olan varsa çok sevinirim..

gayet güzel olmuş güle güle kullanın..koltuklarınız gelince dahada belli eder kendini..yanlız küçük çocuğunuz varsa biraz dikkatli kullanmanız gerekicek..dün kızım yeni aldığım halıma bir bardak dolusu çikolatalı süt döktü..dünden beri halı siliyoruz eşimle..cumartesi günü misafirlerim var yıkatmayada yollayamadım..leke bayğı hafifledi ama hafiften var hala..leke çıkarmak için önerisi olan varsa çok sevinirim..

Cnm sirkelisu dene yada arap sabunu dene ama cok iyi durulaman gerekiyor cnm.. eger olmuyorsa vanish halı sampuani al derim cnm..

Bende kullanmaya korkuyorum haliyi yandim :KK43:

X