Halı :(

Boyle renkler cnm

Eklentiler

• IMG-20150316-WA0000-1.jpg
    252,1 KB · Görüntüleme: 283
  • 20150327_123600.jpg
    43,9 KB · Görüntüleme: 251
Hıı daha soft tonlarmış
Ben daha pastel tonlar sanmıştım. O zaman resmini eklediğin halı gayet uyumlu olur canım :)

Uyarmi ki gercekten cnm? koltugumun rengi fume ama halı kremli gri fazla yok ton olarak siritirmi ki bilemiorum umarim uyar cnm

Son düzenleme:
Gri gibi durmuyor ki tatlım gönderdiğin foto da daha çok vizon gibi ama
Bence uyar. Ayrıca dediğim gibi başka tonda bir halı daha beğen eşyaların gelince halıları iste gözünle gör hangisi yakışıyorsa o kalsın evinde

Acikcasi bende fazla fumeye benzetememistim ama kadin fume oldugnu soledi karteladada riva fume diye geciyordu..

Sade hali bakicaktim ama malesef model koyunlu saray ve gumussuyunda yok halimi alinca pisman olmamak icin bu markalardan almak istedim..

Koyunlunun ekol serisinden birisi uysa hemen hic dusunmeden alicam hangisi yakışıraa ama biraz fazla karisiklar gibi sanki..

Koyunlu ekol:

Canım odanın fotoğrafını genel olarak çekip atabilirsen yardımcı olayım sana yazdığını görmemişim :)
Üzülmeee bulursun elbet

Canım odanın fotoğrafını genel olarak çekip atabilirsen yardımcı olayım sana yazdığını görmemişim :)
Üzülmeee bulursun elbet
Cok tsk ederm cnm koltugum gelince resmi koycam cnm ondan sonra bana yardm edersen cokcok mutlu olurum

Bence koltuklarınız gri değil vizon..benim koltuklarımda aynı renk çünkü ama kenarları beyaz deri.. Halılarımı yeni değiştirdim bende renk katsın diye pembe gri beyaz tonlarında bi halı aldım ama oldu mu olmadı mı bilemedim..bi bakıyorum renk gelmiş bi bakıyorum gözüme batıyor halılar..keşke düz betaz alsaymışım diyorum.. Onunda temizliği zor işte..öyle resim bakmakla halıcıda görmekle olmuyormuş çünkü mobilyaların içine girince bambaşka duruyor halılar.. İmkan varsa beğendiğiniz bir kaç tane modeli getirip evinize serio ona göre karar verin bence..keşke bende öyle yapsaymışım..

Guzel yorumlariniz icin oncelikle tsk ederim koyunludan yada saray halidan baska marka korkumdan bakmadim cnm dedigin gibi bemveyaz hali harika durur ama ben istemedim kizim var coluk cucuk geliyor korktum acikcasi ama halimi bugun esimle sectim saray halinin imge serisi %100 akrilik 1.200.000 ilmek sayisi var 6m2 aldim 800tlye aldim cnm modelimde bu:

Resimde biraz sari durdu ışıktan dolayi kizlar..

Eklentiler

• received_10153207415465419.jpeg
    80,2 KB · Görüntüleme: 104
Güle güle kullan canım :) Kurtuldun bu dertten

Tsk ederm cnm..

Evim murdum beyaz oldugundan sade hali bulamamistm ama eger yastiklar cicekli diye evi bogarsa yastiklara sade tek renk kilif diktirmeyi dusunuyorum cnm henuz koltugumda halimda gelmedi cnm

Tsk ederm cnm..

Evim murdum beyaz oldugundan sade hali bulamamistm ama eger yastiklar cicekli diye evi bogarsa yastiklara sade tek renk kilif diktirmeyi dusunuyorum cnm henuz koltugumda halimda gelmedi cnm
alıntı yapıp cevaplamazsan yazdığın kişinin haberi olmaz canım, alıntı yap..

canım sen hangisini begendin 7381A olanını begendin çok güzelmiş sade ....

Canim dun akşam halım geldii

Gorunce cok şaşirdim kaliteli tek renk halı bulamayinca solugu saray halıda buldum biliyorsun anlatmistim cnm..

Ama orda kizim var diye satici koyu renklere bakmami onerdi bizde begendik birtane ama eve geldi coook mu acık acaba rengi bilemedim.. hmmm.. korktum acikcasi zorlanirmiyim sence cnm?

canım çok güzelmiş bayıldım fakat evde bebekle zor olmaz mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…