• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Halı Yıkama

sedaecrin

“Kırarlar diye hayal kurmaktan vazgeçilmez.”
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2011
7.800
1.834
398
Arkadaşlar aslında tam dert sayılmaz ama bir nevi fikir istiyorum. Evdeki halılarımız daha yeni sayılırlar bir yıl olmadı alalı temizlik de yaptığımız için halıları bu yıl yıkatmaya vermek istiyoruz ama ciddi manada işin erbabı olan halılarımıza zarar gelmeden tertemiz yıkayacak bir firma istiyoruz. Ankara'da halıları yıkatmaya verip de memnun kalan istediğimiz gibi bir firmanın ismini verebilecek olan var mı ?

Istanbulda olsaydın keşke. Deyim yerindeyse halılarımı Sakız gibi yapan bir yer var.

Inşallah bulursunuz. Bence halı yıkama çok önemli :KK53:

Istanbulda olsaydın keşke. Deyim yerindeyse halılarımı Sakız gibi yapan bir yer var.

Inşallah bulursunuz. Bence halı yıkama çok önemli :KK53:
İnşallah teşekkür ederim :)
Annem ile bu konuda biz de önem verdiğimiz için bir türlü karar veremedik iyi bir yer olması gerçekten halı için önemli.

Bende urfada arıyorum temiz bilinen bir yer. Inşallah bulursunuz sizde bende..

Arkadaşlar aslında tam dert sayılmaz ama bir nevi fikir istiyorum. Evdeki halılarımız daha yeni sayılırlar bir yıl olmadı alalı temizlik de yaptığımız için halıları bu yıl yıkatmaya vermek istiyoruz ama ciddi manada işin erbabı olan halılarımıza zarar gelmeden tertemiz yıkayacak bir firma istiyoruz. Ankara'da halıları yıkatmaya verip de memnun kalan istediğimiz gibi bir firmanın ismini verebilecek olan var mı ?
ben yıllardır halılarımı halı yıkama ya veriyorum bütün akrabalarımda yıkatıyorlar ve çok memnunlar sizede tavsiye ederim sizde memnun kalırsınız eminim....numarası bu aramak isterseniz bizler çok memnunuz

Son düzenleyen: Moderatör:
Back