-
- Konu Sahibi Esrin mine
Halı ne kadar yıkamaya verilsede ne kadar silinip süpürülsede asla hijyenik olmuyor ki yıkamacılar nasıl yıkıyor oda ayrı konu o nedenle hali kullanmamak en güzeli hele hele bebekli ev ise. Ben artik hali kullanmiyorum evimde
Dimi ama:)) en azından bebek ele avuca gelene kadar idare etmiş olurum. Öbür türlü içim içimi yiyeceğe benziyor. Şimdiden gözüm hep halılarda.Şöyle diyeyim bunun bi sıklığı olması gerekmiyor. İçinize ne zaman sinmezse o zaman verin öyleyse. Millete kulak asmayın doğumdan önce verin pırıl pırıl olsun :)
Bana kalsa her haftaBana kalsa her ay veririm
Yerlerde hiç halı kalmıyor mu? Bana çok çıplak geliyor halısız ev. Alışkanlık herhalde.
Halı örtüsü 3 ay kadar kullandım ama çok kayıyordu. Sonunda pes ettim. Bahsettiiğiniz geçirmeli örtüler nasıl oluyor örnek bir resim ya da link atar mısınız?Senede ıkı normal bence ama yıne de cok kırlı hıssedıyorsanız halı ortusu yada su kaymayan yenı model halıya gecırılen lastıklı halı ortulerınden alsanız gunluk kullanım ıcın cocugu olanlara falan cok ıyı atıp yıkıyorsun halı altında temız duruyor
Senede 1 kere yıkamak yeterli .2 kere çok. Nisanda sonra bizim burada halılar toplanır yerde hali kalmaz aşırı sıcak ve nemden ötürü ama yinede biz kilim gibi yada ince yazlık hali atarız yere.Evde hayvan yok şuan. Halılarım kirli de değil aslında. Silmek yeterli gelir mi yani?