Halı yıkama sıklığı

Aynen halı kullanmıyorum

Herkes diyorki halı olmayınca ortalık kirlenir yerlerde toz toplanır

Yani halı olunca onun içine giriyor biz göremiyoruz sadece

Sizin içinize sinmeyecek yıkatın ama havaya dikkat edin iyice kuruyabilsin nem küf yapıyor zira

Şöyle diyeyim bunun bi sıklığı olması gerekmiyor. İçinize ne zaman sinmezse o zaman verin öyleyse. Millete kulak asmayın doğumdan önce verin pırıl pırıl olsun :)
Dimi ama:)) en azından bebek ele avuca gelene kadar idare etmiş olurum. Öbür türlü içim içimi yiyeceğe benziyor. Şimdiden gözüm hep halılarda.

Yerlerde hiç halı kalmıyor mu? Bana çok çıplak geliyor halısız ev. Alışkanlık herhalde.

Bir yığın halım vardı evlenirken almistim haliyida cok severim, evi tamamlayıcıdır ama bebegim ne zaman yürümeye başladı yere birseyler döktü o vakit halilari kaldirdim en azından yere bir sey döküldügünde temizlemek kolay :) zaten yerde oturmuyor sürekli gezdigi icin ayaklarinida sıkı giydirdikmi tamam :)

senede 2-3 kere veriyorum ben yıkamaya
ama temiz olduğumdan değil pis olduğumdan
sürekli üstlerine bişeyler dökülüyor.

Halının kirliliğine göre değişir, bazen üç ay bazen sene de bir.
Biz yazın halıları kaldırıp kilim seriyoruz, o yüzden sene de bir yıkatmış oluyoruz, zira yerleri tamamen çıplak hiç sevmem, illa bir parça bir şey olacak yerlerde.

Senede ıkı normal bence ama yıne de cok kırlı hıssedıyorsanız halı ortusu yada su kaymayan yenı model halıya gecırılen lastıklı halı ortulerınden alsanız gunluk kullanım ıcın cocugu olanlara falan cok ıyı atıp yıkıyorsun halı altında temız duruyor

Halı örtüsü 3 ay kadar kullandım ama çok kayıyordu. Sonunda pes ettim. Bahsettiiğiniz geçirmeli örtüler nasıl oluyor örnek bir resim ya da link atar mısınız?

Evde hayvan yok şuan. Halılarım kirli de değil aslında. Silmek yeterli gelir mi yani?
Senede 1 kere yıkamak yeterli .2 kere çok. Nisanda sonra bizim burada halılar toplanır yerde hali kalmaz aşırı sıcak ve nemden ötürü ama yinede biz kilim gibi yada ince yazlık hali atarız yere.

Şimdi bi kere yıkatın bide doğumdan önce yıkatın

6 ay iptal oluyosun sonuçta bebekle temizlik ztn zor bide kısa denk geliyo doğum sonrası

Demem oki fırsat buldukça evi elden geçirin en azından dogumdan sora bi süre kafanız rahat eder

Halılar bir ayda bile kirleniyor ama göz alışıyor ben iki ayda bir yikatiyorum

Halıları toplu olarak verdiğim senede 2 eder ama mutfak ve girişteki halılar çok çabuk kirleniyor. 2 ayda falan( kirlendikçe) o ikisini tek gönderiyorum. Hepsinin kirlenmesini beklemiyorum

Bende sizin gibi ilkbahar ve sonbahar yikatiyorum.ama simdi kizim emeklemeye baslicak 3 ayda bir vericem.ayakla basiliyo sonucta goruntu temiz olsada icim almiyo

yılda 2 kere veriyorum, hatta bazen bişey dökülüyor, silince çıkmıyor yine veriyorum, mesela şu an salon halısının ortasında kocaman mavi bir suluboya suyu lekesi var yarın yolcu halıcık

hepsini toptan mı veriyorsunuz?
ben çok fazla kirlenmeyen halılarımı (siliniyorlar zaten en geç 15 te bir) yılda bir kere, oturma odası (kızım sağolsun:)) mutfak, antre koridor gibi halıları yılda iki kere veriyorum.
sıcaktan mütevellit yazın halıları kaldırıyorum zaten, yani ilkbahar sonu yıkamasından gelen halılar sonbaharda seriliyor.

Gunluk girgirlayin surekli temiz tutmaya calisin.Mevsim sonlarinda yikamaniz yeter bence yilda 2 kere.Cocuk falan olmadigi surece

Oturduğum odanın halılarını yılda 3 kez falan yıkatıyorum :) diğer odalarınkini 1 kez. 2 haftada bir de sildiriyorum.

Foto yükleyemedim lastikli hali örtüleri çikmiş nete yazarsaniz çikar ben onlardan almayı düşünüyorum.

Bence şimdi ver halıları yıkamaya doguma az kala gene verirsin. Daha çok var çünkü sonbahara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…