- 15 Aralık 2015
- 1.823
- 4.606
- 133
- Konu Sahibi Esrin mine
-
Evde hayvan yok şuan. Halılarım kirli de değil aslında. Silmek yeterli gelir mi yani?Evde hayvan falan yoksa o kadar sık yıkatmaya gerek yok bence.
Ben genelde senede bir falan veriyorum, bazen daha da uzuyor.
Benimde 2.5 yasinda oglum var seriyorum 1 ay sonra les gibi oluyo bide acik renk cok kir gosteriyoBenim iki bucuk yasinda oglum var bu yuzden ister istemez kirleniyo. Dönusumlu olarak veriyorum ben de maksimum 3 ayda bir. Halilar geldikten sonra temizligi belli oluyo zaten senede bir oldugunu dusunemiyorum bile.
Evde hayvan yok şuan. Halılarım kirli de değil aslında. Silmek yeterli gelir mi yani?
Benimde 2.5 yasinda oglum var seriyorum 1 ay sonra les gibi oluyo bide acik renk cok kir gosteriyo
Benim kirlenmiyo açıkçası. Yıkamadan gelince öyle büyük bir fark göremiyorum. Çünkü zaten temiz oluyor. Ama sağlık açısından içim rahat etmez sanki. Zaten hastalıklara karşı dirençsiz bir çocuğum var.Benim iki bucuk yasinda oglum var bu yuzden ister istemez kirleniyo. Dönusumlu olarak veriyorum ben de maksimum 3 ayda bir. Halilar geldikten sonra temizligi belli oluyo zaten senede bir oldugunu dusunemiyorum bile.
Benim kirlenmiyo açıkçası. Yıkamadan gelince öyle büyük bir fark göremiyorum. Çünkü zaten temiz oluyor. Ama sağlık açısından içim rahat etmez sanki. Zaten hastalıklara karşı dirençsiz bir çocuğum var.
Yok 150-200 falan tutuyor ortalama. Bir haftalık market parası bile değil. Ama İnsanlar öyle söyleyince çok gereksiz bir iş yapıyormuşum gibi hissettim:)İçinize sinmeyecekse verin çok büyük paralar değilki gerekirse bir daha verirsiniz. Hamileyken siz toplayıp kaldırıp taşımayında o halıları aman..
Yerlerde hiç halı kalmıyor mu? Bana çok çıplak geliyor halısız ev. Alışkanlık herhalde.Halı ne kadar yıkamaya verilsede ne kadar silinip süpürülsede asla hijyenik olmuyor ki yıkamacılar nasıl yıkıyor oda ayrı konu o nedenle hali kullanmamak en güzeli hele hele bebekli ev ise. Ben artik hali kullanmiyorum evimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?