halı ve perdesiz ev

sassyassyy

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
27 Mart 2017
9.509
48.091
ÇOK AMA ÇOK ÖNEMLİ UYARI: EVİM 32.KATTA GÜNEŞLE ARASINDA 1 METRE VAR BENİ GÖZETLEMEK İÇİN BİRİSİ BİLMEM NE GÜDÜMLÜ DRONE FİLAN UÇURMADIĞI SÜRECE EVİN İÇERİSİ ASLA AMA ASLA GÖRÜNMEZ.

selamlar herkese,

hiç uzatmadan direkt konuya girmem lazım. bütün gün bir şeyler düşündüm fakat çözüm bulamadım.

evimde halı ve perde yok. salonum büyük ama bir köşesi dolu sadece. daha doğrusu bir tarafta mutfak var ve mutfağın kendi bankosu+3 tane bar sandalyesi var. diğer köşede de bir tane L koltuk var, karşısında da projeksiyon var ve bu kadar. masa vardı ama kırıldı attım gitti. duvarlarda raflar tablolar filan var ama pek bir şey değişmiyor yani ev boş sonuç olarak.

babam evime en son 1 yıl önce filan gelmişti herhalde, yazın hiç gelmedi diye hatırlıyorum. haftasonu babamın birkaç arkadaşı bana gelecekler tabi babamla birlikte. beyefendi evimin boş olmasından rahatsız oldu. "buraya misafir davet etmeye insan utanır" diyip bana "halı, perde, sehpa ve belki iki tane de berjer alma görevi" verdi.

sehpa okay siparişini verdim yarına gelir herhalde veya cuma. berjer işi yaş şimdi 2 saatlik oturma için hem o kadar para harcayamam hem de gereksiz eşya yani ben gidip de berjerde oturmam açıkçası yılda 2 ay geldiğim evde.

benim içimden 1 gram bile perde veya halı almak gelmiyor. çünkü kullanmam ki büyük ihtimalle misafir gidince hepsini toplarım beni boğar. zaten babam da bunun için ekstra bir para vermedi alsam kendi harçlığımla almam lazım ama cidden ona para vermeyi asla ama asla istemiyorum.

babama almayacağım dedim o da "kendin rezil olursun bana göre hiçbir şey yok çıkıp söylerim arkadaşlar yassy'nin bazı saçma sapan huyları var o yüzden onun hiçbir hareketi yüzünden sorumluluk kabul etmiyorum kusuruna bakın onun da biraz utansın" derim dedi. ben de he he dedim.

siz bir eve gittiğinizde halı veya perde olmasa ayıplar mısınız? yoksa "kendisi böyle seviyor herhalde, genç işte" diye mi düşünürsünüz?

not: yılda 2 veya 3 ay gelip bu evde kalıyorum, arkadaşlarım hariç misafirim gelmiyor, gelecek kişiler 60 yaş üstü belki birkaç tane 50li yaşlar vardır ama yaşlı ekip.

Son düzenleme:
kimsenin evine gittiğimde halısı perdesi dikkatimi çekmiyor.
salonumda perde yok. gelen ayıplıyorsa bilemem:)

yahu misafir gelecek diye halı ve perde almak tammmammennn şekilcilik değil mi? kafayı yedim adama laf anlatana kadar ama hala anlayıp anlamadığına emin değilim.

O yaşlardaki kadınlar oyle seylere dikkat ederler de ,ben evime bir kez gelecek birileri icin boyle bir masrafa girmezdim şahsen.
Sehpa almanız iyi olmus,sizin de isinizi görür.
Bence hic gerek yok. Gelecek olanlar erkek mi kadin mi?
Ben babaniza koptum ama yorumlari konusmalari cok tatlı. :)

O yaşlardaki kadınlar oyle seylere dikkat ederler de ,ben evime bir kez gelecek birileri icin boyle bir masrafa girmezdim şahsen.
Sehpa almanız iyi olmus,sizin de isinizi görür.
Bence hic gerek yok. Gelecek olanlar erkek mi kadin mi?
Ben babaniza koptum ama yorumlari konusmalari cok tatlı. :)

3 erkek 3 kadın, 1 de babam tabi...

o kadar alttan alttan giydiriyor ki adama kızamıyorum bile :KK70:

perde yok derken cam dımdızlak mı tek tül mü var?
halıyı garipsemem insanların kendi seçimi. ama cam bomboşsa biraz dikkatimi çeker açıkçası.

ama kesinlikle misafir gelecek diye zevkinizden ödün vermeyin. bi de onlar icin para mı harcayacağım? tek tül takabilirsin orta halli bişey yoksa eğer

babama göre ev o kadar berbat durumda ki bana resmen acıyan gözlerle baktı. kendimi gariban hissettim :KK70:

Evlenirken, annem evime zorla perde aldırdı, 4 sene sonra "Ev üstüme üstüme geliyo, burası kimin evi len" diyerek söktüm verdim, yerine jaluzi aldım. Sonra başladı kendisi "Ofis gibi oldu" demeye. Benim mod: Çok da fifi. En güzeli :)

Ben seni çok iyi anladım hakverdim de ama bir evi ev yapan,
o havayı veren de halı ve perdeler bana göre..

mesela odamda çok fazla mobilya var ama salona cidden sadece oyun oynamak için gidiyorum daha önce hiç eksiklik hissetmedim. zaten eve isteyen ayakkabıyla girebilir isteyen terlik giyer filan zerre kadar umrumda değil. halıyı hijyenik bulmuyorum bir de. :olamaz:

selamlar herkese,

hiç uzatmadan direkt konuya girmem lazım. bütün gün bir şeyler düşündüm fakat çözüm bulamadım.

evimde halı ve perde yok. salonum büyük ama bir köşesi dolu sadece. daha doğrusu bir tarafta mutfak var ve mutfağın kendi bankosu+3 tane bar sandalyesi var. diğer köşede de bir tane L koltuk var, karşısında da projeksiyon var ve bu kadar. masa vardı ama kırıldı attım gitti. duvarlarda raflar tablolar filan var ama pek bir şey değişmiyor yani ev boş sonuç olarak.

babam evime en son 1 yıl önce filan gelmişti herhalde, yazın hiç gelmedi diye hatırlıyorum. haftasonu babamın birkaç arkadaşı bana gelecekler tabi babamla birlikte. beyefendi evimin boş olmasından rahatsız oldu. "buraya misafir davet etmeye insan utanır" diyip bana "halı, perde, sehpa ve belki iki tane de berjer alma görevi" verdi.

sehpa okay siparişini verdim yarına gelir herhalde veya cuma. berjer işi yaş şimdi 2 saatlik oturma için hem o kadar para harcayamam hem de gereksiz eşya yani ben gidip de berjerde oturmam açıkçası yılda 2 ay geldiğim evde.

benim içimden 1 gram bile perde veya halı almak gelmiyor. çünkü kullanmam ki büyük ihtimalle misafir gidince hepsini toplarım beni boğar. zaten babam da bunun için ekstra bir para vermedi alsam kendi harçlığımla almam lazım ama cidden ona para vermeyi asla ama asla istemiyorum.

babama almayacağım dedim o da "kendin rezil olursun bana göre hiçbir şey yok çıkıp söylerim arkadaşlar yassy'nin bazı saçma sapan huyları var o yüzden onun hiçbir hareketi yüzünden sorumluluk kabul etmiyorum kusuruna bakın onun da biraz utansın" derim dedi. ben de he he dedim.

siz bir eve gittiğinizde halı veya perde olmasa ayıplar mısınız? yoksa "kendisi böyle seviyor herhalde, genç işte" diye mi düşünürsünüz?

not: yılda 2 veya 3 ay gelip bu evde kalıyorum, arkadaşlarım hariç misafirim gelmiyor, gelecek kişiler 60 yaş üstü belki birkaç tane 50li yaşlar vardır ama yaşlı ekip.
Şu iu açıdan düşün misafir sıkıldığında yerde incelanecek bi halı deseni olmalı :KK53: işin şakası tabi niye birçok alternatif varken sizin eve geliniyo anlamadım. Bide babanız durumdan benlik bişi yok demişte. Açıklama yaparsa utandığının göstergesi gibi geldi bana

3 erkek 3 kadın, 1 de babam tabi...

o kadar alttan alttan giydiriyor ki adama kızamıyorum bile :KK70:
Ya cok tatlı bencee. Tam boyle kiziyla arkadas baba :)
Benim babaminda böyle seyleri var
Bende ya hee hee baba heee diyorum
Aferin kizim bravo boyle soyleniyor beni gulme tutuyor.
Ama bise dicem.perdesiz evin ici gözükmüyor mu yab:deli:

mesela odamda çok fazla mobilya var ama salona cidden sadece oyun oynamak için gidiyorum daha önce hiç eksiklik hissetmedim. zaten eve isteyen ayakkabıyla girebilir isteyen terlik giyer filan zerre kadar umrumda değil. halıyı hijyenik bulmuyorum bir de. :olamaz:

Makinede yıkanan kilim tarzı ince halılardan alsan nasıl olur?
Sık sık yıkaman mümkün olur.

Halıları temizlemeye verdiğimde, perdeleri yıkamaya attığımda
ev evlikten çıkıyor benim için.

O yüzden babayı da anladım :)

X