Halı ve koltuklarınızı ne ile silersiniz kızlar?

esesliorcun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2009
77
0
:lepi:halı ve koltuklarınızı ne ile temizliyosunuz bayanlar önerebileceğiniz deterjan markaları ve isimleri neler.ben en çok şundan memnunum diyebileceğinizdeterjan isimleri özelligamyoncuiremsukle küçük bebişleri olanlar yorumlerınızı bekliyorum.

ben makine kullanıdrmıyorum halılarımı sildirirken.
beyaz sabun yada zeytinyağlı sabun ile sildiriyorum..pırıl pırıl oluyor.

canım ben koltuk ve halılar ıcın en son vanish kosla kullandım makına ıcın olandan aldım
halıyı makınayla yıkadım koltuklarıda elle sıldım cok memnun kaldım
benım koltuklar acık renk bazı lekeler olmustu hıc ugrastırmadan cıkıverdı cok begendım
ama tabı kumaslada cok alakalı bu durum

kosla halı yıkama şampuanı idi sanırım...pempe ambalajlı..
elde de sildim bununla koltuklarımı memnun kaldım...
kokusu çok hoş özellikle,kalıcı...

Tüm halıcıların ve mobilyacıların önerisi bildiğiniz beyaz hacı şakir sabun cnm.Bende bununla sildiriyorum

ben öğrenciyim 2 senedir evde kalıyorum koltuklar ve halılar acayip kirlendi. süpürmekle olmuyo. halıları da çok pahalıya yıkıyolar. bugün kosla aldım. halıları önce süpürüp sonra silcekmişiz. kuruyunca bidaha süpürcekmişiz. peki koltukları nasıl silicem? onları da mı önce süpürmem gerekiyo. anlatırmısınız lütfen. yarın silmem gerek mutlaka dayanamıyorum

Ne kadar silsen bile koltuklar güzel olmuyor birde yorgunlukla kalıyorsun en iyisi arayacaksın koltuk yıkama firmasını gelip temızlıyorlar bu sene yaptırdım ben çok güzel oldu tavsiye ederim ayrıca çıkmayan leke bile çıktı

Ne kadar silsen bile koltuklar güzel olmuyor birde yorgunlukla kalıyorsun en iyisi arayacaksın koltuk yıkama firmasını gelip temızlıyorlar bu sene yaptırdım ben çok güzel oldu tavsiye ederim ayrıca çıkmayan leke bile çıktı

kaydirigubbakcemile5Al benden de o kadar..

ya haklısınız ama ben öğrenciyim. tabi para kazanmaya başladığımda ben de çağırırım yıkamacı. ama malum öğrenciyim :ecrin_bebek: şuanda maalesef kendim halletmeliyim mafoldumben en iyisi kolları sıvamaya başlıyim ben 2 tane koltuk var zaten

Ben de beyaz sabun ile silinmesini tavsiye ediyorum hem pırıl pırıl oluyor hem de sertleşmiyor ayrıca sirkeli su ile de durulanınca kalıntı da kalmıyor.Benimkiler el halısı olduğu için makine kullanamıyorum beyaz sabun mucize gibi

kızlar çalıştığım için bkamadım hepinizin yorumları için saolun yarın evdeyim dediklerinizi deniycem hepinize teşekkürler

amway loc ile silmenizi tavsiye ederim çıkaramadığı leke yok. üstelik konsantre bir ürün. azıcık koyunca bile yetiyor

Eskiden beyaz sabun ya da arap sabunu ile siler iyice de durulardım. Şimdi silmiyorum, yıkatıyorum. Daha iyi oluyor.

X