Halı Temizliği yardım

Felix_Felicis

Guru
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2011
4.514
7.490
Hanımlar merhaba direkt konuya geçiyorum

Ben 23 yaşında öğrenci evinde yaşayan bir kızım. Ve derdim halılar..

Halılarım annemin ve ev arkadasımın annesinin eski halıları. Güzelce temizlik yapsak da bu halılarin kenarlarında tozlar birikiyor gri gri topaklanıyor. Süpürsem de gecmiyor elle toplamaya çalışıyorum ama her seferinde de zor oluyor bu. Ve cidden oyle pis pasaklı da degiliz. Ne yapmam gerekiyor :KK43:

Bir de evde 1 tane shaggy halı var saçlar o püsküllerin arasına giriyor yine elimle topluyorum süpürgeye gelmiyor hiç. Süpürge de öyle aman aman iyi bir süpürge degil ama cekim gücü iyi yani. Ama bu halıyı nasıl Süpürsem bilmiyorum. Bilac kisiye sordum onlar da bu shaggy halılardan dertli..

Bir akıl verin lütfen
öpüyorum çok :KK15:

Canım Shaggy halılarda maalasef öyle bir sıkıntı var, yıllar önce biz de Shaggy halı. Kullanıyorduk baktık olacak gibi değil süpürgeye de doğru düzgün gelmiyor kıllar sonunda değiştirdik. Şu an çok rahatız, hatta neden daha önce değiştirmedik diye düşünüyoruz...

Canım Shaggy halılarda maalasef öyle bir sıkıntı var, yıllar önce biz de Shaggy halı. Kullanıyorduk baktık olacak gibi değil süpürgeye de doğru düzgün gelmiyor kıllar sonunda değiştirdik. Şu an çok rahatız, hatta neden daha önce değiştirmedik diye düşünüyoruz...

Şuan degistirecek gibi bir durum yok seneye degistiricez büyük ihtimalle ama iste of o saçlar..

Anladım canım seni çok iyi anlıyorum aynı derdi zamanında biz de çekmiştik, biz bir ara o dönem evde hep toplayarak dolaşıyorduk saçlarımızı düşün artık :)

Merhaba hanımlar kulube yeni uye oldum halıdaki saç killarindan bende ablamda baya muzdariptik buna cok basit bir cözum bulduk nasıl kolay temizleyeceginizle ilgili bir video cektik youtube kanalımdan bakabilirsiniz kanalımın adı ... henuz yeniyim arkadaşlar youtubede ve burada kesinlikle videoyu izleyin bence

Son düzenleyen: Moderatör:
X