a.s.a.s.a.s.merhaba çıtırpıtır gerçekten önemli bir soruna el atmışsın bu konuyla ilgili dünde yazmıştım ama defalarca yazabilirim belinizde ağrıyormuş geçmiş olsun ben evimde kırby sentrıa ev bakım sistemini kullanıyorum bir arkadaşım tavsiye etmişti ona dua ediyorum kırby sentrıa birbuçuk bardak su ile koca bir halıyı ıslatmadan kuru köpükle yıkıyor hepa toz filtreli sulu sistem değil içinde uçak motoru var üzeri pres döküm aluminyum ayrıca 35 cm derinden toz çekebilen yüksek bir emiş gücü var bir dakikada üç metreküp havayı temizliyor yani evin havasınıda değiştiriyor ayrıca vites sistemi var bel fıtığı olanlar hamileler yaşlılar çok rahat kullanabilyorlar en önemlisi sağlığımızı da koruyabilmesi çünkü benim kızım allerjen bu makinayı aldıktan sonra problemimiz kalmadı halılar yataklar ve evde toz akarlarından mıte lardan eser kalmadı makine emiş ve üfleme olarak çalışan ve 12 değişik makineye dönüşebilen harika bir ev bakım sistemi ben kullanıyorum çok memnunum daha fazla sormak istedikleriniz varsa yazarım ama makine alma ihtiyacı olan herkesin kırby sentria yı görmesi lazım derim gerçekten kullandıktan sonra başka markayı düşünemiyorsunuz görüşmak dileğiyle:teytey::teytey::teytey:
arkadaşım bu kırby sentrıa nın resmini ekleyebilirmisin merak ettim dogrusu nası birşey
anlattığınıza göre süper birşey olmalı
riçam resimini eklersen sevinirim
ya bu kerby buharlı sistemden değil değil mi bir de buharlı olanlar var ya onun markasını unuttum ama yoğun buhar vererek çeken yatakları halıları banyoyu temizleyebileceğin bir ürün o daha mı hijyenik ne sanki ama ikisi de çok pahalı yaa benim kocam izin vermiyo almama yaa
peki bununla banyo fayansları falan temizlenebiliyor mu ben şu buharlı makinayı kafama taktım sanki böle sıcak buharla banyoyu temizleyince heryer tertemiz olcakmış gibi geliyo yataktaki mitelar içinde aynı şey söz konusu buharlı sistem de çok hijyenik sankim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?