Halı temizliği için..

a.s.a.s.a.s. İpekçim dikkat ettiysen sen yazmadan önceki yazımdada ikibin küsur dolara peşin olarak aldığımı yazmıştım hiç kimse memnun olmadığı birşeyi tavsiye etmez dilersen birgün gel gör hem tanışmış olur birde çayımı içersin reklama gelince o konuyu üzerime almıyorum yarası olan gocunur . Görüşmek dileğiyle sevgiler :1hug:

ben kosla halı kullanıyorum. benimde halılarım açık renk.
Üzerine şarapta döküldü, yemekte, kömürde,
leş gibi olan halıları sadece kosla temizledi hemde hiç yorulmadan
kesinle tavsiye ederim

arkadaşım bu kırby sentrıa nın resmini ekleyebilirmisin merak ettim dogrusu nası birşey
anlattığınıza göre süper birşey olmalı
riçam resimini eklersen sevinirim

arkadaslar bir sey diyecem. ben simdi internette arastirdim ebaya falan baktim en pahalisi 800 dolar.ama nereden baksan TR de kazikmis. gelirken getirsem mi diye dusunuyorum ama ben calisan bir bayanim. onun yerine zaten evim e kadin gelecek. halilari ayda bir silse, her yaz da hali yikamacida yikatsak daha pratik olmaz mi?

en iyisi koyu renk hali almak:) boyle kahverengi uzun tuylulerden...

arkadaşım bu kırby sentrıa nın resmini ekleyebilirmisin merak ettim dogrusu nası birşey
anlattığınıza göre süper birşey olmalı
riçam resimini eklersen sevinirim

a.s.a.s.a.s.Canım merhaba yazıyı yeni okudum . Dediğin gibi kırby sentria mükemmel bir ev bakım sistemi ve harika bir tasarım . Kırby sentrıayı xxx adresinden görebilir ve inceleyebilirsin ama ben yinede resim ekleyeceğim .Başka sormak istediklerin varsa sor canım cevaplarım .Görüşmek dileğiyle sevgiler :1hug:

Son düzenleyen: Moderatör:
türkancım eve gelip te deneyip ondan sonramı satıyorlar ben nette araştırdım nette garanti sevisi vermiyorlar bir tek bu tür satış(eve gelip satınca) veriyorlarmış. Ben çanakkalede oturuyorum gelmeleri sorun olurmu acaba hani uzak demezlermi?

a.s.a.s.a.s. Canım merhaba . Garanti belgesi var ve ev tanıtımıyla satış yapıyorlar . Sanırım Türkiye genelinde satış yapılabiliyor . Ben bana yardımcı olan arkadaşımla görüşür sana bilgi veririm . Görüşmek dileğiyle sevgiler . :1hug:

ya bu kerby buharlı sistemden değil değil mi bir de buharlı olanlar var ya onun markasını unuttum ama yoğun buhar vererek çeken yatakları halıları banyoyu temizleyebileceğin bir ürün o daha mı hijyenik ne sanki ama ikisi de çok pahalı yaa benim kocam izin vermiyo almama yaa

a.s.a.s.a.s. Canım merhaba , Kırby Sentra sulu ve buharlı sistemden değil . Nasa onaylı ve çok hijyenik gerçek hepa filtreli hijyenik ve modüler bir ev bakım sistemi . İnan emiş gücü çok yüksek ve çok hijyenik , birçok defa yazdığım gibi ben kızım allerjen olduğu için uzun araştırmalar sonucu almıştım ve çok mamnun olduğum için tavsiye edebiliyorum . Evet canım fiyatı çok ucuz sayılmaz ancak ev eşyalarımıza yaptığı bakımı , sağlığımızı korumasını düşünürsek birde ortalama 700 wat la çalışmasını ve yapacağı elektrik tasarrufunu , bir bardak suyla halılarımızı yıkayabileceğimiz için sudan elde ettiğimiz tasarrufu da eklediğimizde fiyat çok fazla göze çarpmıyor . Hem artık uzun vadeli küçük ödemelerlede satılıyormuş . Eşiniz haklı benim eşimde pahalı bulmuştu ancak makineyi görünce kendisi almam için ısrar etti . Görüşmek dileğiyle sevgiler :1hug:

peki bununla banyo fayansları falan temizlenebiliyor mu ben şu buharlı makinayı kafama taktım sanki böle sıcak buharla banyoyu temizleyince heryer tertemiz olcakmış gibi geliyo yataktaki mitelar içinde aynı şey söz konusu buharlı sistem de çok hijyenik sankim

a.s.Canım buharlı temizlik yapan makine bazı markaların yanında hediye olarak veriliyor . Ona göre fiyatı yükseltiyorlar . KIRBY SENTRİA buharlı değil . Tam senin yataklar için sorduğun mıte ları temizliyor . Seninde bildiğin gibi toz akarlarını temizlemek için emiş gücü yüksek bir makine gerekiyor . Kırby 35 cm derinden tozu çekebilecek kadar güçlü bir emiş gücüne sahip . Z aten ben kızım allerjen olduğu için bu makineyi aldım ama inan her şeyiyle mükemmel bir tasarım . Görüşmek dileğiyle sevgiler:1hug:

bişey sorucam arkadaşlar halı temizliği tamam ama benim sormak istediğim kitapların defterlerin arasında belli belirsiz bulunan böceklerden nasıl kurtulabiliriz bunada bi çözüm yolu bilen varsa söylesin lütfen benim kitaplarımın dergilerimin hatta kutuların bile üzerinde geziyolar belli belirsiz napıcan çare bilen varsa söylesin teşekkürler..

Selam arkadaşlar benim eşim bir kirby tanıtım ve pazarlamacısı her kezin bu cihazı merak ettiğini biliyorum eğer cihazı görmek ve nasıl temizlik yaptığını ögrenmek isterseniz bize ulaşmanız yeterli olacaktır. satın almak zorunda değilsiniz sakın böyle bir endişeniz olmasın lütfen eğer diger firmalar gibi yakanıza yapışacak ve alana kadar sizi üzecek olduğunu düşünenler varsa yanılıyorlar çalışma sistemi çok farklı bir kez arayıp randevu alıyorlar ve randevuda cihazın bütün özelliklerini görebilirsiniz almak isteyen olursa ödeme kolaylıklarıda sağlanıyor ama şunu söylemem gerekli kaliteli ve çok uzun ömürlü bir cihaz ve tabiki de biraz pahalı ama her türlü size kendini fazlasıyla geri ödeyebilmektedir. Verdiğiniz her kuruşun hakkını size geri ödeyeceğinide garanti ediyorum cihazında zaten ömür boyu garantisi var bunuda unutmayın rainbow dan çok daha etkili ve daha ucuz olduğunu söylemem gerekli zaten bu cihazı:lepi: şu ana kadar görüpte beğenmeyen bir tek kişi olmamış eşimexxxxxxxxxx adresinden ulaşabilirsiniz eger yinede şüpheniz olursa tlf numaranızı bizden başka kimse bilmez ve hiçbir şekilde rahatsız edilmeyeceğinize söz veriyorum bende

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar çok acillll
shaggy halılarım var nasıl ne neyle silebilirim.
Lütfen lütfen yardım edin

31 Mayıs 2010; 003

Seçtiğiniz mesajın linkini aşağıdaki kutudan kopyalayabilirsiniz.

Kırby sentria ??

--------------------------------------------------------------------------------

Bu kirby meselesi beni şüphelendirdi. Haftasonu için şehirdışına çıkmıştım eve geldim annem ile sözleşme imzalamışlar. Yalnız fiyatı duyunca şüphelendim. 4400 tl 24 ay vadeli. Hemen internet üzerinde bi araştırma yaptım ve cihazın sıfır fiyatını yazan yok sadece birkaç söylem var bu çok garip. İkincisi bütün 2.el ürün satılan sitelerde rainbow kirby ve adını hatırlayamadığım markaların 2. elleri satılık ama garip olan hepsinin formatları aynı; sıfır gibi 1-2 yıllık, servisli 1500-1700 tl . Çok garibime gitti, hepsi çok benzer. 3. garip olay, bütün forum sitelerinde henüz yeni kayıt olmuş, 1-2 mesaj atmış kişiler yok, ben doktorum, yok ben mühendisim, çok faydalı mutlaka alınması gereken cihazlar diye yorum yapmaları. Ben de makina mühendisiyim, süpürge odamda duruyor, günümüz üretim teknolojisi ile bu denli seri üretim ile ( anneme ayda 200 adet sattıklarını söylemişler ve bu sadece Türkiye'de) 4400 TL. Teknoloji satıyolar diyebilirsiniz ama en az 5-6 firma var aynı teknolojiye sahip, demek ki bu artık gizli bir teknoloji değil yani artık bu ürünü geliştirmek içi harcanan ar-ge masrafları çıkmış demektir, bu da teknoloji satıyolar tezini çürütüyor. 4. garip olay madem bu kadar iyi bir cihaz bu kadar bosch, samsung, siemens gibi dev firmalar bu pazara girmiyor. 5. garip olay artık gülüyorum niye bir büyük mağazaları yok, 5000 tl vererek satın aldığım bir ürünü sabit yeri belli olan muhattabı olan bir yerden almak isterim, bunun servis zorunluluğu, yedek parça temin garantisi nerde, sözüm ona 30 yıl varmış. Var da muhattap kim, 10 yıl sonra seni cep telefonundan arayıp parça getir mi diyecem, getirmez ise, ''bak şimdi çok kızdım'' mı diyecem. saçmalık.

Yarın ödeme almaya geleceklermiş ve kesinlikle ürünlerini geri verdirecem. Bu iş bana titan zinciri olayını hatırlatıyor, pazarlama sahtekarlığı kokusu alıyorum, bir de annem anlattı, satınca şubeyi arıyorlarmış yok orda zil çalıyorlarmış, bu tarz olaylara şahit olmuştum.

Arkadaşlar bu yazıyı okuduktan sonra cihazla ilgili bütün düşüncelerim degişti. Burdaki yazılanların çok dogru olduguna karar verdim ve her cümlesine katılıyorum. Sizleride bilgilendirmek için paylaştım.:44::44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…