• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu hali secimi

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

dilek123

Guru
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2008
30
0
286
Almanya
arkadaslar kasmir halinin sibel serisini cok begeniyorum ve iki halimida ondan almak istiyorum ama kalitesinden haberim yok sanki fazla dayanmiyacak gibi geliyor bana,aranizda kullanan varmi, lütven yazin....

Şikayet sitelerine gir bak tatlım. Merinos ne kadar kaliteymiş görürsün:olmaz:Kimse yanıltılmasın. Merinos ürünleri artık dibe vurmuş. Ne kalitesi. Milleti kandırmaktan başka işleri yok. Yine de hayırlısı şansına bahtına iyisi çıkar belkiiii!!!!!!!! Sadece göze hoş olanı değil, kalitede de iyi olanı seç bence. Allah yardımcın olsun canımopuyorumnanaktan

geçen gün merinosun zeytinburnundaki fabrika satış mağazasına gittim. modeller çok güzel halılarda fakat çok ince gibime geldi. hani dizdirik derler ya .... pek beğenmedim kalitesini

ben de oturma odama ve çocuk odasına merinos aldım.Oturma odasındaki kalın tabi fiyatıda ona göreydi. Ondan memnunum.Çocuğumun odasına aldığım ise fiyatı azdı ve inceydi.Üzerinde sürekli saçlar toplanıp ,3-4 günde rengi değişip üzerinde karartılar oluyor.Tozlar,tüyler vs... gibi

Son düzenleme:
Back
X