halı markası önerisi ?

Ben de Atlantikten almıştım 3 sene önce halılarımı.
Saç kıllarını fırçayla almaya gerek yok,süpürge alıyor.
Çok açık renk olmasına rağmen çok uğraştırmadan silinip temizleniyor.

Şimdi yine halı almam gerekiyor ve ben Atlantik alacağım.Kesinlikle tavsiye ediyorum.

pier cardin kullanan arkadaşlar sizce yün halısı nasıl yoksa gerek yok mu yüne hiç
marka olarak pier cardin düşünüyorum bnde?

deryacım benim evimdekilerin bir kısmı royal bir kısmıda saray ikisindende çok memnunum .fakat bir kere yanılıp kaşmir halı aldım pişman oldum.sakın kaşmire yanaşma.

royalden hala memnun musunuz? ben de saray ve royal arasında kararsızdım ama royalin natura serisini çok beğendim sanırım onlardan birini alıcam ama keçeleşen halılarım beni canımdan bezdirdiği için korkuyorum da değiştirmeye :18:

Kesinlikle 3K halıyı tavsiye ediyorum çok fazla marka var.. biz evimizin bütün halılarını oradan yeniledik.. esprit home, 3k falan çok iyiler

merinos ipek shagy kullanıyorum...tavsiye etmem..birbirine karıştı remen ipleri...ama klasik merinosum sapasağlam yeni gibi yıllardır..

arkadaslar gecen gun moskodaydık bır arkadasımızın tavsiyesi uzerine myhome halıcıya girdik. İpek dokuma halı begendik cok guzel ve kalıtelı halılar var hemde cok uygun sayılacak fiyatlarda,modern klasık butun hepsi var.hatta alıs veris yapınca ufak tefek banyo için hediyeler bile veriyolar..
ben cok memnun kaldım forumda paylasmak istedim

Kesinlikle 3K halıyı tavsiye ediyorum çok fazla marka var.. biz evimizin bütün halılarını oradan yeniledik.. esprit home, 3k falan çok iyiler

arkadaslar gecen gun moskodaydık bır arkadasımızın tavsiyesi uzerine myhome halıcıya girdik. İpek dokuma halı begendik cok guzel ve kalıtelı halılar var hemde cok uygun sayılacak fiyatlarda,modern klasık butun hepsi var.hatta alıs veris yapınca ufak tefek banyo için hediyeler bile veriyolar..
ben cok memnun kaldım forumda paylasmak istedim ...:27::50::49::53:

Back
X