halı markası önerisi ?

deryacemil

evli mutlu cocuklu
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2011
118
0
96
mrb. kk forum sakinleri :)) ben çok kararsızım ve düğünüme 130 gün kaldı kafamda evimi şekillendiremiyorum.!!
bana halı markası konusunda yardımcı olurmusunuz böle sildin mi parlayan yumuşacık olan güzel bi halı istiyorum. tecrübeli ev hanımları lütfen bana yardım edinnnnnnnnnnnn:18:

deryacım benim evimdekilerin bir kısmı royal bir kısmıda saray ikisindende çok memnunum .fakat bir kere yanılıp kaşmir halı aldım pişman oldum.sakın kaşmire yanaşma.

koyunlu halıyı öneririm.memleketimin malıdır aynı zamanda bizim oralarda hep koyunlu halı kullanılır.Tabii çeşitleri var özellikle elit ve ekol yündür kalitelidir.

çok teşekkür ederim kızlar saray ve royal için hep olumlu yorumlar almıştım zaten ama bişi daha sorucam merinos,festival,dinarsu halı hakkında ne düşünüyorsunuz

merinosun en iyi halısı var bende çok sık yünlü olduğu için leke çıkmıyor çok kir tutuyor diğer halılara kıyasla hiç kullanışlı değil bidaha merinos almam

Bende Pier Cardin halı var beyaz..üstüne yağlı kırmızı biber tabağı düştü salçalı falan kıpkırmızı oldu...herkes dedi tamam halı gitti... ama iki silişle çıktı kir tutmuyor...hem de öyle hemen de silmedim ben onu nasılsa çıkmaz diye... bi kaç gün öyle kırmızı kırmızı durdu silesim gelmemişti bu yüzden tavsiye edebilirim.

ben pierre cardin ve kaşmirin ipek shagysinden kullanıyorum çok memnunum. özellikle pierre cardini tavsiye ederim cnm pırıl pırıl parlıyo.

çok teşekkür ederim kızlar saray ve royal için hep olumlu yorumlar almıştım zaten ama bişi daha sorucam merinos,festival,dinarsu halı hakkında ne düşünüyorsunuz

merinos ipek shagy kullanıyorum...tavsiye etmem..birbirine karıştı remen ipleri...ama klasik merinosum sapasağlam yeni gibi yıllardır..

bende atlantik halı dan bu halıyı çok beğendim ama marka konusunda kararsız kaldım, kullanan veya hakkında yorum duyan varmı aranızda birde bugün yarın alacam büyük ihtimal yorum gelmezse şimdiden teşekkürlerrr bu arada koltuk takımımda bellona bolivya kızlar resimde ki gibi ortada küçük bir halı(4m2) mi olsa yoksa iki tane mi alsam fikirlerrrrrrrrrrr $294.webpEki Görüntüle 378191

bende apex halıyı öneriyorum kesinlikle.özellikle de mutfak ve koridor için kaymaz tabanlıları.daha süpürünce parlıyor silmeye bile gerek yk :) leke tutumuyoı zaten antibakteriyel camasır makinesinde de yıkanabiliyo.en az 6 7 kez yıkadım tabanına hic bsy olmadı kesinlkle öneririm

tatlım kesinlikle Pierre Cardin :34:
evimdeki bütün halılarım pierre cardin
vede düşün ara yolluklarım bembeyaz, mutfakta açık krem shgay tarzı var neler döküldü üzerine sil bi kere hala pırıl pırıl.

hatta kullandıklarımdan bulabildiklerim bunlar

$3752-A_2897_1.webp$1273354255.webp$desenli-pierre-cardin-halı.webp solbaştan; salon, çalışma odası, oturma odası

$pr_01_7787_max.webp$pr_01_7483_max.webp solbaştan; ara koridorlar, sütlü kahve rengi mutfak

merinos klasık halılarından kullanıyorum ilk geldiğinde çok pamuklandı halının üstü hep yün gibi topak topak sonra yıkamaya verince düzeldi.ama 5 yıldır dinarsu kullanıyorum hiç bir şikayetim yok tavsiye ederim.

tatlım kesinlikle Pierre Cardin :34:
evimdeki bütün halılarım pierre cardin
vede düşün ara yolluklarım bembeyaz, mutfakta açık krem shgay tarzı var neler döküldü üzerine sil bi kere hala pırıl pırıl.

hatta kullandıklarımdan bulabildiklerim bunlar

Eki Görüntüle 390388 Eki Görüntüle 390389 Eki Görüntüle 390390 solbaştan; salon, çalışma odası, oturma odası

Eki Görüntüle 390391 Eki Görüntüle 390392 solbaştan; ara koridorlar, sütlü kahve rengi mutfak

halıların muhteşemm çok güzeller..

Back
X