• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hali Kullanmamak

Yazin halisiz kisin halili olsun

Cocuk odasinda her zaman olmali cunku cocuk yere oturuyor oyun oynuyor falan biyerlere acimasin yumusak yerde otursun minikler:)

Yazin halisiz kisin halili olsun

Cocuk odasinda her zaman olmali cunku cocuk yere oturuyor oyun oynuyor falan biyerlere acimasin yumusak yerde otursun minikler:)
Bizimkiler odaları dışında her yerde oynadıkları için sorun yok. :) salonda ince bir tane kullaniyorum. Bir de kutuphanede. Onun dışındakileri kaldirdim.

benım bıtek salonumda ve cocuk odasında halı var bıde antrede
onun dısında mutfak yatak odası ve gıyınme odasında halım yok

yanı evın cogu bolumu halısız ve memnunum
halı tum tozu pisi ustune cekıyor bu sebeple 3 ayda bır yıkamaya gonderıyorum...

yerden ısıtma olsa zaten hıc halı kullanmazdım bızım buranın kısı sert bıde kızımın en yaramaz donemı asagı komsuya ses gıtmesın dıye kullanıyorum bazı odalara...

bana kalsa bende kullanmam acıkcası kullandıgımda antıbakterıyel halı... tozu havı falan yok ıncecık bı halı

Ay hem de ne demode.
Hadi eskiden taşmış evler soba varmış vs. Ama şimdi parke. Saçma buluyorum lakin o yerleşmiş evin standart görüntüsünde hep hali var zihnimde. Kaldırınca ev tadilatta, temizlikte gibi görünüyor sanki. Öyle görünmüyor değil mi bu benim yanilsamam. (Kendimi ikna ediyorum)
Halısız olmaz diye düşünüyorum hem ısınma hem ses normal taşlarda ses fazla olmuyorda parkede çok oluyor halı olmayınca o terlik vs öyle bir ses çıkarıyor ki alt kata o yüzden halısız olmaz diye düşünüyorum.

Back
X