Hale'm-Sare'm bizimle..

Hymarry, bebişlerini Allah nazarlardan korusun, Allah inşallah olmayanlara da en kısa zamanda nasip etsin... :1hug:

ay maşallah bunlara nazar değmesin olsada sevsem şimdi keşke . inşallah biz de sağlıcakla b günlere kavuşuruz

sağolun teker teker teyzeleri,,
Rabbim olmayana mucizesini lutfetsin,hamile bekleyene de en az benim kadar güzel ve sorunsuz hamilelik ve doğumlasr nasip olsun inşallah,

yeni bir resim eklemek istiyorum ama pek zamanım yok,kızlarım büyüyorlar teyzelerii...

Hale'm Sare'm minik kardeşler oldular

[/url][/IMG]

allah analı babalı büyütsün canım..
baştaki yaşadıklarını da okudum allah bizede nasip etsin etdavin istanbulda mı oldu?ve nerde?
karşıyaka yı okuyunca izmir mi acaba dedim..

allah analı babalı büyütsün canım..
baştaki yaşadıklarını da okudum allah bizede nasip etsin etdavin istanbulda mı oldu?ve nerde?
karşıyaka yı okuyunca izmir mi acaba dedim..

Çok sağol canım,
Rabbim size de nasip etsinnopuyorumnanaktan,
tedavim İstanbuldaydı evet,karşıyaka derken Anadolu-Avrupa karşılıklığını kastetmiştim canım..

ay aman aman büyümüş bunlar Hymaryycim maaşallah Allahım nazarlardan esirgesin...

Yerim ben onu annesi cok büyüdü masaALLAH

ay aman aman büyümüş bunlar Hymaryycim maaşallah Allahım nazarlardan esirgesin...

teşekkür ederiz ilginize teyzleriopuyorumnanaktan,
darısı başınıza inşallah,sağlıkla,öyle tatlılar kiiopuyorumnanaktan..
Kendimize ait böyle bi topik açmışken burda paylaşayım zaman zaman dedim..

ay yaa yapmayın şunu yaaaa çok kararsız kalıyorum çoook :umursamaz: uff öyle cicilerki şimdiden oğullarıma kzı bakmaya başladım alkisalkisalkis wavy nin çitlembiklerinimi alsam Hymaryimin şekerliklerinimi bide kaswamın gülbeşekeri var uff ufff kararsız kalıyorum yaa hepsi birbirinden şekeer bin kere maşallah ama yemem çok şekerler zaten fazla kilolarım almış başını gidiyor :)

şimdi diyoki Hymarryim sanki verecek olan vardııı ay ama yaa nütfeen benim oğullarım çok şekerdir maviş gözlümü desem yeşil gözlümü deseeem sonracımıına çok güleryüzlüdürler bide anlayışlı :)

oy oyy bin kere maşallah hymarryim Allahım herşeyin hayırlısını versin kuzularına uyusunlar büyüsünler tıpış tıpış yürüsünler okulalra gitsinler cici cici meslekler edinsinler sonrada güzel güzel evlenip yuva kursunlar :)

hymarrcim nasılsın özledim kız seni nezandır giremiodum.napiosun nasılsınız bakalım kızların nasıl kendi başına bakiosun dimi nasıl geçio günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…