• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hale'm-Sare'm bizimle..

ay nıl kız bu kızlar guzel degıl kı cok cıyyyykınnnlerrrrr..................zemuszemus
evet biliyorum yaaaa,çok çirkinlerrrrr zemuszemus
ama su bı gercek annelerınden dahaaaaaaaaaaaaaaaaa guzel olucaklar..............hymary gozlerı ne renk kızlarının....................oyyyy buyudulkce ballanıyolar bende benım kılerı cokkkkkkkk merak edıyorum..............
ben çirkinden de çirkinim yaani demi lülülülülülü
bizde renkli gözlü uzakta var canım yaaa,
bu yüzden kahverengi gözlerimiz,öyle renkli değil yani,ama senden renkli göz çıkar canım,
ay bizde çok merak ediyorduk ve 25.haftada renkli usg ye girmiştik,
Hale de Sare de aynı biliyormusun,
yani merak ediyorsan da az da olsa bir fikir edinmek istersen renkli usg ye gir derim canım,çok ilginç bir tecrübe oluyorropuyorumnanaktan
hymary bıde dıkkat et bacım nıllllee onun uç oğluşu vayyyyyyyyyyy.....................oğluna kız mı bakıyoon nıl...............opuyorumnanaktan
evet ya valla ne ıyı olur sımdıden bakk begen ooooooooo cok kız var ısın zor emme............yerım oğluşlarını...........hymarınınkılerle sımdıden soz kessss

vallaha arada aşk olsun muhabbet olsun,
burdan daha iyi gelin-damat-dünür bulunur mu,
kardeş olmuşuz nerdeyse artıkŞeniz..

bebişlerine Allah sağlıklı ömür versin arkadaşım. ne mutlu sana iki kız bebek sahibi olmuşsun :))
amin canım,aminnn
bugünümüze binlerce şükürler olsuun,
Rabbim senind e gönlünün muradı versin.
Ay maşAllah yaa,:nazar: Allah analı-babalı büyütsün! :Saruboceq: böyle ikizlere,üçüzlere, dördüzlere inanılmaz bir sempatim var..:asigim:
amin canımm,arzu ediyorsan darısı başına inşallahh..
evet pek sempatiğizdir canımkaydirigubbakcemile3
ama uzaktan bakınca hihihi kaydirigubbakcemile4 kaydirigubbakcemile3

Hymarrycıgım çok güzel anlatmışsın yüreğine sağlık..Allahım evlatlarınla ve eşinle bir ömür boyu mutlu ve saglıklı bir hayt yaşarsın inşallah darısı bizlerin başına benim içinde kız veya erkek hiç fark etmiyor Allahım bana evlat vermişde ben birde cinsiyetinemi bakacam yeterki saglıklı olsunlarda kız veya erkek hiç fark etmez ben 11 yıl aradım onun için hiç bende rabbime cinsiyeti şu olsun diye dua etmedim saglıklı olsunlarda hiç farketmez

Hymarrycıgım çok güzel anlatmışsın yüreğine sağlık..Allahım evlatlarınla ve eşinle bir ömür boyu mutlu ve saglıklı bir hayt yaşarsın inşallah darısı bizlerin başına benim içinde kız veya erkek hiç fark etmiyor Allahım bana evlat vermişde ben birde cinsiyetinemi bakacam yeterki saglıklı olsunlarda kız veya erkek hiç fark etmez ben 11 yıl aradım onun için hiç bende rabbime cinsiyeti şu olsun diye dua etmedim saglıklı olsunlarda hiç farketmez

ah canııımm 11 yıl ne demekk,duygulandıımm,
işte bunları bilmeyenlerin saçma sapan sözlerine muhatap olabililyoruz,
ne mutlu sana onlara kavuştun,Rabbim kucağına da sağlıkla almayı nasip etsin canım benim,
cümlemizin ailesine iki dünya saadeti versin inşallahh..

amin inşallah canım Allahım her isteyen kuluna versin hayırlı saglıklı evlatlar

7.haftamızda kızlar bi paylaşıyım dedim kızlarımı,,

r12.jpg

bu da Halem,banyo öncesi..

resim038.jpg

maşallah Allahım anasına babasına bagışlasın nazarlardan saklasın rabbim inşallah

ay canim sevincten gozlerim doldu okurken, Rabbim hic ayirmasin, cok saglikli mutlu olun hayat boyu:nazar: darisi basima olur Insallah, kizlarini bizim icin de kokla. :nazar: :nazar:

Maşallah Hale'yle Sare kocaman olmuşlar cnm yaaa çikinler yaa Allah sağlık versin inşallah cnm...

maşallah Allahım anasına babasına bagışlasın nazarlardan saklasın rabbim inşallah
aminn canım aminnn:Saruboceq:,
çok teşekkür ederizzŞeniz
ay canim sevincten gozlerim doldu okurken, Rabbim hic ayirmasin, cok saglikli mutlu olun hayat boyu:nazar: darisi basima olur Insallah, kizlarini bizim icin de kokla. :nazar: :nazar:
amin canım benim çok teşekkür ederiz,
Rabbim cümlemize sağlıklı mutlu bir hayat lutfetsinŞeniz
Maşallah Hale'yle Sare kocaman olmuşlar cnm yaaa çikinler yaa Allah sağlık versin inşallah cnm...
heee çok çok çirkinler teyzesiiopuyorumnanaktan,
Rabbim cümlemizin evlatlarına sağlık versin canım benimmŞeniz

cok güzel anlatmisin ablacim....ellerine kollarina saglik...ne tatli bebislerin var....biliyormusun benimde kizim olcakmis...Allah nasip eder ve kavusturursa...ve Rabbime sükürler olsun cok saglikli bi hamilelik dedi doktor...

cok güzel anlatmisin ablacim....ellerine kollarina saglik...ne tatli bebislerin var....biliyormusun benimde kizim olcakmis...Allah nasip eder ve kavusturursa...ve Rabbime sükürler olsun cok saglikli bi hamilelik dedi doktor...

çok teşekkür ederiz bitanemmŞeniz
canım benim maşallah kızına,
ne kadar da ilerlemiş hamileliğinnn,
Rabbim aynen bu şeklde sağlıkla tamamlamak nasip etsin inşallahhh..

etrafımdaki herkes tek başına mümkün değil yetişemezsin diyo..gözüm çok korktu..senin nasıl gidiyo Hymary,yetişebiliyomusun ev işlerine ve bebeklere

valla canım ilk zamanlar tabi ki zor,
tek gebelikle,tek bebekle aynı değil tabi,
fakat bir zaman sonra oturtuyorsun herşeyi,
yanında bakacak ve sana yardım edecek biri olunca ona güveniyorsun ama yanında biri olmayınca başetmeyip napıcaksın,
biraz uykuların az oluyor,yemen içmen sıçtım kaçtım,uzun gezmen yada yeme içme keyfin kalmıyor pek ama tek başına 2 aya kadar uykuları düzenleri oturtunca sen de daha iyi oluyorsun ve onlara yetebildikçe kendine güvenin geliyor,
yani burda ben ve benim gibi tek başına bakan kimseler var canım,
hiç bakma milletin lafına sen,
herşey biraz zaman alsa da çok güzel yoluna giriyor canım..
kısmet olursa bebeklerin olunca ayrıntıları da konuşuruz inşallah..

Back