Hale'm-Sare'm bizimle..

maşallah fıstıklar büyümüşer...
allah nazardan esirgesin ikisinide...
sağol canım benimmŞeniz,
Rabbim cümlemizin evlatlarına sağlık versin,iyilik versin inşallahhopuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3 ya alwmsin pamuğum ya,yapmışsın yine yapoacağını,döktürmüşsün tatlı dilinden damlalarıŞeniz
canım benim senin yavrularını da göremiyoruz emmeeee,aminim çok güzeller,çok tatlılar annesi,
sen gibi annleri olur,sütleriyle tombiş tombiş besler de nasıl tatlı olmazlar demi,öp benim için onları,
şu istanbulda olsan gelir yerdim hepinizi vallah ya,kısmetboshayallersmile
kızlar konusunda kimseye söz vermiyoruz artık,
yoksa sizden ala kaynana mı olur ama,
yavrularım kime aşık olurlarsa ona varsınlar diyom zemuszemus,
bana kalsa turzemuszemusşu da kurabilirim ama o da olmaz sanırım,bi zaman sonra koku yapabilirsempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3,
hymarrcim nasılsın özledim kız seni nezandır giremiodum.napiosun nasılsınız bakalım kızların nasıl kendi başına bakiosun dimi nasıl geçio günler
e egelim yoksun ortalarda kuşum,asıl ben seni özledim,ama ben de giremiyorum zatgen hamilelikteki lüks nerdeeeeeee:hulya:
canım benim kızlar çok iyiler hamdolsun fakat ben çok sıkıldım artık sanırım şu soğuk ve karanlık havalardan,töbe töbe,
zor zamanlar atlattık bazı şeyleri oturtana kadar malum,
ama onun dışında yavrularım artık annelerini tanımaya başladıkça sevgileri bambaşka bir hal alıyor,konuşulacak şeyler var fakat,bugünümüze şükür

canım bakım konusuna gelince,
annem yakın aban ama hiç gece yanımda kalmadığı gibiöyle sabah 8 akşam 5 bende durmadı hiç,
hep araya başka şeyler girdi,
hayatta her zaman olduğu gibi bu dönemde de ikinci planda kaldım,
15 günlükken annemlerin evinden kendi evime geçtim,
geceleri eşim de dahil hiç yardım edenim olmadı,
genelde yalnız baktım,
şimdi de dedem memeleketten geldi kanser teşhisi kondu ona,annem artık tamamen onun hizmetinde,
onun da işi çok zor ama ben de böyle yalnızım işte,
ama birilerinden medet beklerken daha çok geriliyor insan,
ne zaman kimse benim çocuklarıma bakmak zorunda değil mantığını benimsersem o zaman kafam rahat ediyor,
ama ilk günden bugüne çok yorulduğum kesin canım....,,

aman ne uzun anlattım,
bin ah işit oldu seninki,
ya sen nasılsın bi tanem,
yavruların nasılllllŞeniz

ben nasıl olim tatlım bende iim işte ayın 21nde benim ufaklıklar 4.ayını bitirecekler,,şuanda kayınvaldem ve babaannem var yardımcı olarak.ben daha hiç yalnız kalmadım,kalsaydım eğer nolurdu bilmiom..kızım inanılmaz inat ve huysuzz oğlum daha uslu..kzımı hep gezdirmek zorundayız başka türlü durmuo ve öle uyutuozz hep kucakta hep kucakta dötü yere değdimi feryadı kopario :))) napıcaz onunla hiç bilmiorum valla.. nisanın ilk haftası dr kontrolümüz var.yüksek ihtimalle pürelere ve yoğurda başlıycaz.hala aptamile devam ediom.birde havuç ve elma suyuna.kızım artık beni hiç emmio bıraktı malesef ( allahtan oğlum emio.bunun dışında başkaa başkaaa ha şey var malum kış bebeğiydi yaa kimse bebek ziyaretine gelemedi haliyle mevlid falan da okutamadık çünkü hiç misafir kabul etmedik.önümüzdeki ay sanırım birde mevlid okutucamm..böle işteee bebişim bizde durumlarr. aa birde şunu sölim banyo zamanımızıı yine kızım yine kızım suyu hiç sevmiooo hemde hiççç,,neler denediysem olmadıı ama oğluşum suya girince iice yayılıveriooo :)) ya ben bu cazgır kızımla napıcam bilmiom... şimdilik bizden bukadar seni ve bebişlerini çok öpüorum.. allaha emanet olun :))

Yıllar olmuş bunları yazalı ama ben susamadım.6 haftalık hamileyim ve ikiz olması için sürekli dua ediyorum.İnşallah senin yaşadığın bu mucizeyi bende yaşarım....

İnşallah gönlüne göre olur arkadaşım,
şunu bil ki bu mucize tek de olsa,çift de olsa dünyanın en güzel şeyi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…