Hale'm-Sare'm bizimle..

rahatlattın beni.saol canım benim..uykuydu yorgunluktu falan başedemeyeceğimiz şeyler değil,bebeklere yetişebilmek yeter mutluluk benim için...tüp bebek macerasında aldığımız onca yoldan ve gerçekleşen mucizemizden sonra..inşallah kısmet olurda o günleri bende görürüm

inşallah canımmopuyorumnanaktan
sen konuşanlara hiç kulak asma,bu herkese nasip olacak birşey değil:lepi:

Kızlarım 4 aylarına girerken Hale'm de artık evinde..

HYMARY maşallahAh canım ya bunlar ne kadar büyümüşler,valla inanamadım görünce.
Benim için öpermisiiiiiiiiin.çok canım çektide.

HYMARY maşallahAh canım ya bunlar ne kadar büyümüşler,valla inanamadım görünce.
Benim için öpermisiiiiiiiiin.çok canım çektide.

büyüdüler artvinlim yaaaaaopuyorumnanaktan
işte nasıl dışarda büyüyorlarsa şimdi sizin içinizde de öyle büyüyorlar düşün canımmopuyorumnanaktan
hepsi yaradanın ayrı güzelliği işte,
sağlığımıza ve bugünümüzü verene hamdolsunn:Saruboceq:

hymarry hale eve mi döndü hadi gözün aydın canım. kardeşi ile çok mutlu görünüyor..

sağol canım benim,akıllı sorunsuz denebilecek çocuklar maşallah,
annem gelip gidicek olduğu kadar,böylesi daha iyi bundan sonra..
gerçekten çok mutlu,Sareye uzanıyor,onu izleyip ona gülüyor,iki dakika sonra doğdular ama Sareme ablalık yapacak,çok olgun bir bebek maşallahı var teyzesi..

oyy maişallah kuzularımaa.. a benimkileri göndereyimde ablalrından bişeyler öğrensinler yaw.. ceren sabahı sabah eti bu gece şimdi de horluyor zilli. uyandırsan uyutmasan daha bebek oyalayamamda ağlar durur. bu gece yine ceren bizi nöbete tutacak sanırsam..

maşallah maşallah maşallahh..
nasıl da güzel olmuşlar..Allah daha çoookk güzel günlerini göstersin, sağlıkla inşallah...

Kızlarım 4 aylarına girerken Hale'm de artık evinde..

a.s. Maşallah kızlarına pekde güzelleşmiş ( oğullarına kız arayan kaynanana nidası ) ıh ıh ıhh ıhhhhhh serpilmişler büyümüşler kuzucuklar

Allah uzun ömürler versin geçmiş olsun konuya hakim değildim :kedi:

haklısın nıll bak buyumuş bu kızlar masallahhhhhhh gıderız bı gun zıyerete ınşşş...............nısen bu sıralar kızlara cok bakıyooooon nıyetı bozma sakındelikafaduldenl

maşallah maşallah maşallahh..
nasıl da güzel olmuşlar..Allah daha çoookk güzel günlerini göstersin, sağlıkla inşallah...
bilmem ki kuzum,
güzellik bir yana,bu mutlu hallerine doyulmuyor,
bir de birbirlerine karşı kardeşlik yakınlaşmaları beni sabırsızlandırıyor,
darısı sağlıkla başına inşallaahhh canım beniimmolumunekankayizsmile...

sağol canım benim,
kısmet bu işler(gönlü olmayan kız anne nazlarıaklinialirimsmile)
şaka bi yana yaza buluşuyoruz bak ona göre inşallaahhhkaydirigubbakcemile5
Rabbim senin de yavrularına sağlık versin inşallaaahhŞeniz

haklısın nıll bak buyumuş bu kızlar masallahhhhhhh gıderız bı gun zıyerete ınşşş...............nısen bu sıralar kızlara cok bakıyooooon nıyetı bozma sakındelikafaduldenl

her zaman beklerim inşallahhh muallim ablam,
ama havalar güzelleşti mi yupppiii dışarııııııııııııııııııaklinialirimsmile kaydirigubbakcemile
tipik kaynana olcek işte,tut kızı kolundan,göz kırp oğluşa:"bu nasıılllyerimseniben"..kaydirigubbakcemile3

oy kuzum bunlar ne olmuş maşallah büyümüşte oturmaya başlamış,rabbim nazarlardan korusun,kocaman öpüyorum ikisinideopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

çok sağol canıııııımmm,darısı sağlıkla başına inşallahhhholumunekankayizsmile
biz de seni ve minik kardeşleri öptüüükkkŞeniz

ayy canım maaşallah kuzucuklara büyümüş bunlar Hymarrycimmm...

minik kuzularım dolu dolu 4 aylık oldular..

100 bin kere maşallah canım ya misler gibi çok şeker görünüyorlar Allahım nazarlardan saklasın prensesleri. yerim ebn onların yanacıklarını bakışlarını burunlarını uyyyyyy ..

oyşşş mallah yeğenlerime yaa. doyamıyom kıs bunlara bakmaya yakın olsakta sıksam yanacıklaroını...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…