evet biliyorum yaaaa,çok çirkinlerrrrr zemuszemusay nıl kız bu kızlar guzel degıl kı cok cıyyyykınnnlerrrrr..................zemuszemus
ben çirkinden de çirkinim yaani demi lülülülülülüama su bı gercek annelerınden dahaaaaaaaaaaaaaaaaa guzel olucaklar..............hymary gozlerı ne renk kızlarının....................oyyyy buyudulkce ballanıyolar bende benım kılerı cokkkkkkkk merak edıyorum..............
hymary bıde dıkkat et bacım nıllllee onun uç oğluşu vayyyyyyyyyyy.....................oğluna kız mı bakıyoon nıl...............opuyorumnanaktan
evet ya valla ne ıyı olur sımdıden bakk begen ooooooooo cok kız var ısın zor emme............yerım oğluşlarını...........hymarınınkılerle sımdıden soz kessss
amin canım,aminnnbebişlerine Allah sağlıklı ömür versin arkadaşım. ne mutlu sana iki kız bebek sahibi olmuşsun :))
amin canımm,arzu ediyorsan darısı başına inşallahh..Ay maşAllah yaa,Allah analı-babalı büyütsün! :Saruboceq: böyle ikizlere,üçüzlere, dördüzlere inanılmaz bir sempatim var..:asigim:
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Hymarrycıgım çok güzel anlatmışsın yüreğine sağlık..Allahım evlatlarınla ve eşinle bir ömür boyu mutlu ve saglıklı bir hayt yaşarsın inşallah darısı bizlerin başına benim içinde kız veya erkek hiç fark etmiyor Allahım bana evlat vermişde ben birde cinsiyetinemi bakacam yeterki saglıklı olsunlarda kız veya erkek hiç fark etmez ben 11 yıl aradım onun için hiç bende rabbime cinsiyeti şu olsun diye dua etmedim saglıklı olsunlarda hiç farketmez
maşallah fıstıklara..çok tatlılar..allah nazardan esirgesin..
aminn canım aminnn:Saruboceq:,maşallah Allahım anasına babasına bagışlasın nazarlardan saklasın rabbim inşallah
amin canım benim çok teşekkür ederiz,ay canim sevincten gozlerim doldu okurken, Rabbim hic ayirmasin, cok saglikli mutlu olun hayat boyudarisi basima olur Insallah, kizlarini bizim icin de kokla.
heee çok çok çirkinler teyzesiiopuyorumnanaktan,Maşallah Hale'yle Sare kocaman olmuşlar cnm yaaa çikinler yaa Allah sağlık versin inşallah cnm...
cok güzel anlatmisin ablacim....ellerine kollarina saglik...ne tatli bebislerin var....biliyormusun benimde kizim olcakmis...Allah nasip eder ve kavusturursa...ve Rabbime sükürler olsun cok saglikli bi hamilelik dedi doktor...
maşallah iki meleğe de sağlık ve sıhhat için büyüsünler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?