Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hale'm-Sare'm bizimle..
- Konu Sahibi Hymarry
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Canım ben feci bi grip geçirdim malesef..ateş, öksürük, halsizlik vs vkorkunçtu..
bu arada herşeyden biraz geri kaldım ne yazık ki..senin doğum yaptığını diğer başlıktan görüp tebrik etmiştim ama şimdi burada yazını görünce gözlerim dolu dolu oldu..
Maşallah çooookk ama çooookkkk tatlılar..Allah'ım sağlıklı, huzurlu, mutlu, hayırlı evlat olmalarını nasip etsin inşallah..ağzınızın tadı hiç bozulmasın, bunlar en kötü günleriniz olsun inşallah..en kimseyi, hiç bişeyi takma..artık onlar var, eşin yanında kalan herşeeeeyyyy booooşşşşş..
öpüyorum çoookkk.. opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
bu arada herşeyden biraz geri kaldım ne yazık ki..senin doğum yaptığını diğer başlıktan görüp tebrik etmiştim ama şimdi burada yazını görünce gözlerim dolu dolu oldu..
Maşallah çooookk ama çooookkkk tatlılar..Allah'ım sağlıklı, huzurlu, mutlu, hayırlı evlat olmalarını nasip etsin inşallah..ağzınızın tadı hiç bozulmasın, bunlar en kötü günleriniz olsun inşallah..en kimseyi, hiç bişeyi takma..artık onlar var, eşin yanında kalan herşeeeeyyyy booooşşşşş..
Bende senin gibi iki kız annesi olucam inşallah hayırlısıyla. Bana da olsun üçüncü erkek olur diyorlar ya o zaman öyle şeyler söylemek geçiyor ki içimden...
Bilmiyorlar ki o kadar istediğin günlerce hayalini kurduğun ve bir damla kanla yıkılıp kül olan hayallerin insanın canını ne kadar çok acıttığını.
Ben kızlarımla çok mutluyum rabbim onlara bir helal vermesin hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar olsunlar. Allahım bizi iki melekle mükafatlandırdı biz daha ne isteriz ki.
Canım ya yazını okuyunca çok duygulandım ve birden böyle şeyler yazmak geldi içimden. Rabbim Hale'yi ve Sare'yi hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin hep mutlu olsunlar bahtları açık olsun.
Bilmiyorlar ki o kadar istediğin günlerce hayalini kurduğun ve bir damla kanla yıkılıp kül olan hayallerin insanın canını ne kadar çok acıttığını.
Ben kızlarımla çok mutluyum rabbim onlara bir helal vermesin hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar olsunlar. Allahım bizi iki melekle mükafatlandırdı biz daha ne isteriz ki.
Canım ya yazını okuyunca çok duygulandım ve birden böyle şeyler yazmak geldi içimden. Rabbim Hale'yi ve Sare'yi hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin hep mutlu olsunlar bahtları açık olsun.
- 3 Ağustos 2009
- 1.032
- 3
- 158
hymarrycim tekrar tebrik ediyorum seni Allahım bir ömür boyu kızlarınla ve eşinl mutlu bir hayat geçirmenizi nasip etsin.Kim ne derse desin evlat evlattır takma boşverr..Bu arada o kadar duygusal yazmışsınki resimler falan oyy allahım boğazım düğümlendi.Güle güle büyüt bebişlerinii öptmm
çok güzel bir haber bu...
Umarım senin için hayırlı evlat olurlar...
Bizim bir tanıdığın 13 yıldır bebeği olmuyor, kendisi tek çocuk ve şuan bebeği yok, tüp bebek yapmaya karar verdiler ve bebeklerini kaybetti, şimdi 2.sini deneyecekler umarım oda senin gibi anne olur...
Onu sen çok ii anlarsın, dua et olurmu??
Bizim bir tanıdığın 13 yıldır bebeği olmuyor, kendisi tek çocuk ve şuan bebeği yok, tüp bebek yapmaya karar verdiler ve bebeklerini kaybetti, şimdi 2.sini deneyecekler umarım oda senin gibi anne olur...
- 15 Şubat 2009
- 7.046
- 40
- 158
neden ağlıyorsun canııımmm,Ama ben ağlarımmmmmmmmmmmmmmmmmm:gitme:
Çok güsel anlatmışsın hymarry cim.Sizin ikiz bebekler topiğinizi sürekli takip ediyorum.Biz de aynen sizin gibi gezdikk tozdukk seneye de bebiş istiyorus.Eşimin ailesinde ikiz çok fazla teyzeleri teyzelerinin çocukları,benim ailemde de babamın halaları,kuzenlerim yani ihtimal çok fazla olunca sizin topic de çok fasla ilgimi çekiyor hergün okurum.Ayrıca eşimin içinde doğuyormuş ikiz olcakmışşkaydirigubbakcemile3
Sare ve Hale'ye bir ömür boyu sevdikleriyle birliktee sağlıklı ,mutlu ,uzun bir ömür diliyorum.opuyorumnanaktan
ne mutlu sana,inşallah doğal yoldan ikiz hamile kalırsın,Allah gönlüne göre versin,,
güzel temenni ve duaların için çook teşekkür ediyorum canım opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3 ağlama kuşum,hep gülll yerimsenibenben yine ağladım her zamanki gibi.gerçekten çok güzel bi yazı olmuş seni tebrik ediyorum.bu arada onlar ne tatlı bebekler yaww allahım nazarlardan kötülüklerden korusun.maşallah ikisinede
hayır dualarına teşekkür ediyorum canım,sağlıkla sen de kavuş yavrularına inşallahopuyorumnanaktan
teşekkür ederim canım,Ne mutlu sana ve bizim gibi bütün annelere çok güzel anlatmışsın. Rabbim sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin maşaallah çok güzeller allah nazarlardan esirgesin.
Rabbim cümlemizin evlatlarını sağlıkla bizlere bağışlasın inşallahhopuyorumnanaktan
aaaaaaaaa evet canım uzun zamandır yoktun,Hay Allah,,çok geçmiş olsun,şimdi iyimisin,yavruların da iyimii?Canım ben feci bi grip geçirdim malesef..ateş, öksürük, halsizlik vs vkorkunçtu..
Güzel,samimi hayır duaların için teşekkür ediyorum canım,sağlıklı bir doğumla sen de yavrularına kavuş inşallaahh:Saruboceq:
güzel sözlerini zihnine sağlık canımŞeniz,Bende senin gibi iki kız annesi olucam inşallah hayırlısıyla. Bana da olsun üçüncü erkek olur diyorlar ya o zaman öyle şeyler söylemek geçiyor ki içimden...
yokluk bilmeyen varlığın kıymetini ne bilsin,Allah ıslah etsin ne denirr..
kızlarımız sağlıkla yetişsiin,iyi insanlarla karşıllaşsınlçar inşallaaahh :Saruboceq:
çok teşekkürler canımm,darısı sağlıkla senin de başına canımmmopuyorumnanaktanhymarrycim tekrar tebrik ediyorum seni Allahım bir ömür boyu kızlarınla ve eşinl mutlu bir hayat geçirmenizi nasip etsin.Kim ne derse desin evlat evlattır takma boşverr..Bu arada o kadar duygusal yazmışsınki resimler falan oyy allahım boğazım düğümlendi.Güle güle büyüt bebişlerinii öptmm
çok teşekkür ederiz canım benimm a.s.çok tebrik ediyorum allah sağlıklı ömürler versin..
canım çook duacıyım,,Rabbim kimseyi kucağı boş bırakmasıınn,lutfunu,rahmetini,bereketini versin..çok güzel bir haber bu...
teşekkür ederim güzel sözlerin için canım..
maşallah canım bebişlereee,rabbim sağlıkla tamamlamak nasip etsin hamileliğğini,hep tadını çıkarryerimsenibencanım allah kızlarını sana bağışlasın ne kadar güzel yazmışsın,bende çoğul gebelik yaşıyorum inşallah senin gibi bende bebişlerimie kavuşurum allahın izniyle
sağlıkla yavrularına kavuş inşallaahh,
ikiz gebelik topiğindeki muhabbete de bekleriz canımmbuyrunnnnnnnnn
- 22 Şubat 2007
- 273
- 1
- 641
ebrizm canım hiç böyle düşünmee,kadere inanmak lazım ki,rahat edelimm
rabbimin verdiğinde de hayır vardııırr,vermediğinde de..
Sonra belki bugün değil ama yarın nasip olur,bilemeyiz dimi..
Rabbimin hikmetinden sual olunmaz,Allahıııım gönlünün muradı ne ise versin sana inşallahh
Çok sağol desteğin için benim için artık çok geç tek yapabileceğim sabretmek için allahımdan yardım istemek. ( rahimin alındığı için başka şansım yok) yeni daha loğusasın elimde kalan mücevherim için dua edermisin nörolojik sorunlarımızı atlatalım
Canim ya hayirli ugurlu olsun kizlarin kac gundur giremiyordum nete yeni goruyorum.Yaaa bende istiyorum kiz ne guzel penbeli morlu ciciler giyecekler.Bizde esimle 3 bebegi istiyoruz kismetse haziran gibi hamile kalmayi planliyorum.Bugunlerin tadini cikar en kolay gunlerin vallahi.Eskiden gezmeden evde oturmazdim simdi gittigim hic bir yerde durmuyorlar hele uykulari gelmisse.Alisveri merkezine gtmeye hasret kaldim vallahi.
allah bağışlasın, cinsiyetin ne önemi var ki, eskidenmiş erkek çocuk isterlermiş ki ana-babaya faydası olsun, yaşlılığında sahip çıksın.kız evlenip gider, hayrı olmaz derlermiş.
şimdi herkes kız evladından daha çok hayır görüyor, çünkü artık kadınlar da erkeklerin yaptığı hemen herşeyi yapıyor.
allah bahtı açık,hayırlı evlatlar olmayı nasip etsin hale ile sareye...
şimdi herkes kız evladından daha çok hayır görüyor, çünkü artık kadınlar da erkeklerin yaptığı hemen herşeyi yapıyor.
- 15 Şubat 2009
- 7.046
- 40
- 158
canım çok teşekkür ederimmopuyorumnanaktanRabbim nazarlardan saklasın meleklerini uzun ömürler versin. Nası güzellerrr opuyorumnanaktan
Sen atlattın..Sıra bizlerde Dualarını esirgeme canım benim.. Yavrularımızı bize bağışlasın yaradan kaydirigubbakcemile5
dualarım sağlıkla yavrularınıza kavuşmanız için sizinle inşallahhh:Saruboceq:,
olsun canım benim Rabbim sana lutfettiği yavrunla acil şifalar versin,sağlıkla uzuun bir ömrünüz olsun ailece inşallahh :teselli:Çok sağol desteğin için benim için artık çok geç tek yapabileceğim sabretmek için allahımdan yardım istemek. ( rahimin alındığı için başka şansım yok) yeni daha loğusasın elimde kalan mücevherim için dua edermisin nörolojik sorunlarımızı atlatalım
Hay maşallahh bebişlere annesiii,ilk haftalarında tanışmamızı da hatırlıyorumm,zaman nasıl geçiyor,,çok şükür iyiyiz teyzesi..bugün 20 haftalık olduuukkk :)
haftaya çrş ayrıntılı ultrasona giricez..
Allah yavrularımızı korusun..
çok güzel ve kıymetli zamanlar canım,keyfini çıkarŞeniz
güzel temennilerin için çok teşekkürler canımmopuyorumnanaktan,tebrikler cnm.allah analı babalı büyütsün........
amiiin canım çok teşekkür ederimm,cümlemizin gönlünün muradı olsun inşallahh :Saruboceq:Rabbim meleklerinize sağlık ve uzun ömür versinnnn...
Canım çok teşekkür ederimm güzel sözlerin içinŞeniz,Canim ya hayirli ugurlu olsun kizlarin kac gundur giremiyordum nete yeni goruyorum.Yaaa bende istiyorum kiz ne guzel penbeli morlu ciciler giyecekler.Bizde esimle 3 bebegi istiyoruz kismetse haziran gibi hamile kalmayi planliyorum.Bugunlerin tadini cikar en kolay gunlerin vallahi.Eskiden gezmeden evde oturmazdim simdi gittigim hic bir yerde durmuyorlar hele uykulari gelmisse.Alisveri merkezine gtmeye hasret kaldim vallahi.
hepimize layıkıyla ilgilenme gücü versin Rabbim,,
ben de kısmetse 3-4 yaşlarında yeniden istiyorum,çok güzel gerçektenn,
Rabbim senin de gönlünün muradını versin,aratmasın,eksikliğini göstermesin,
sağlıkla evlatlarımızı bize bağışlasın:Saruboceq:
opuyorumnanaktan oluyor işte,ben de bana söyleseler bunları yaşayacağıma inanmazdım fakat bugünüme yavrularıma ne kadar şükretsem azdırr,allah bağışlasın, cinsiyetin ne önemi var ki, eskidenmiş erkek çocuk isterlermiş ki ana-babaya faydası olsun, yaşlılığında sahip çıksın.kız evlenip gider, hayrı olmaz derlermiş.
hayır duaların için teşekkür ederim canımmŞeniz
amiiinn canımm,çok teşekkür ederimmopuyorumnanaktanallahım ne kadar güzel bi duygu....
iki cihanda ayrılmayın hep mutlu olun inşallah....
sana da sağlıkla evladına kavuşmayı nasip etsin Rabbim..