• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hale'm-Sare'm bizimle..

Ne mutlu sana ve bizim gibi bütün annelere çok güzel anlatmışsın. Rabbim sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin maşaallah çok güzeller allah nazarlardan esirgesin.

Canım ben feci bi grip geçirdim malesef..ateş, öksürük, halsizlik vs :(vkorkunçtu..
bu arada herşeyden biraz geri kaldım ne yazık ki..senin doğum yaptığını diğer başlıktan görüp tebrik etmiştim ama şimdi burada yazını görünce gözlerim dolu dolu oldu..
Maşallah çooookk ama çooookkkk tatlılar..Allah'ım sağlıklı, huzurlu, mutlu, hayırlı evlat olmalarını nasip etsin inşallah..ağzınızın tadı hiç bozulmasın, bunlar en kötü günleriniz olsun inşallah..en kimseyi, hiç bişeyi takma..artık onlar var, eşin yanında kalan herşeeeeyyyy booooşşşşş..
öpüyorum çoookkk.. opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Bende senin gibi iki kız annesi olucam inşallah hayırlısıyla. Bana da olsun üçüncü erkek olur diyorlar ya o zaman öyle şeyler söylemek geçiyor ki içimden...
Bilmiyorlar ki o kadar istediğin günlerce hayalini kurduğun ve bir damla kanla yıkılıp kül olan hayallerin insanın canını ne kadar çok acıttığını.
Ben kızlarımla çok mutluyum rabbim onlara bir helal vermesin hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar olsunlar. Allahım bizi iki melekle mükafatlandırdı biz daha ne isteriz ki.

Canım ya yazını okuyunca çok duygulandım ve birden böyle şeyler yazmak geldi içimden. Rabbim Hale'yi ve Sare'yi hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin hep mutlu olsunlar bahtları açık olsun.

hymarrycim tekrar tebrik ediyorum seni Allahım bir ömür boyu kızlarınla ve eşinl mutlu bir hayat geçirmenizi nasip etsin.Kim ne derse desin evlat evlattır takma boşverr..Bu arada o kadar duygusal yazmışsınki resimler falan oyy allahım boğazım düğümlendi.Güle güle büyüt bebişlerinii öptmm

çok tebrik ediyorum allah sağlıklı ömürler versin..

çok güzel bir haber bu...
Umarım senin için hayırlı evlat olurlar...
Bizim bir tanıdığın 13 yıldır bebeği olmuyor, kendisi tek çocuk ve şuan bebeği yok, tüp bebek yapmaya karar verdiler ve bebeklerini kaybetti, şimdi 2.sini deneyecekler umarım oda senin gibi anne olur...
Onu sen çok ii anlarsın, dua et olurmu??

canım allah kızlarını sana bağışlasın ne kadar güzel yazmışsın,bende çoğul gebelik yaşıyorum inşallah senin gibi bende bebişlerimie kavuşurum allahın izniyle

Ama ben ağlarımmmmmmmmmmmmmmmmmm:gitme:
Çok güsel anlatmışsın hymarry cim.Sizin ikiz bebekler topiğinizi sürekli takip ediyorum.Biz de aynen sizin gibi gezdikk tozdukk seneye de bebiş istiyorus.Eşimin ailesinde ikiz çok fazla teyzeleri teyzelerinin çocukları,benim ailemde de babamın halaları,kuzenlerim yani ihtimal çok fazla olunca sizin topic de çok fasla ilgimi çekiyor hergün okurum.Ayrıca eşimin içinde doğuyormuş ikiz olcakmışşkaydirigubbakcemile3
Sare ve Hale'ye bir ömür boyu sevdikleriyle birliktee sağlıklı ,mutlu ,uzun bir ömür diliyorum.opuyorumnanaktan
neden ağlıyorsun canııımmm,
ne mutlu sana,inşallah doğal yoldan ikiz hamile kalırsın,Allah gönlüne göre versin,,
güzel temenni ve duaların için çook teşekkür ediyorum canım opuyorumnanaktan
ben yine ağladım her zamanki gibi.gerçekten çok güzel bi yazı olmuş seni tebrik ediyorum.bu arada onlar ne tatlı bebekler yaww allahım nazarlardan kötülüklerden korusun.maşallah ikisinede
kaydirigubbakcemile3 ağlama kuşum,hep gülll yerimseniben
hayır dualarına teşekkür ediyorum canım,sağlıkla sen de kavuş yavrularına inşallahopuyorumnanaktan
Ne mutlu sana ve bizim gibi bütün annelere çok güzel anlatmışsın. Rabbim sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin maşaallah çok güzeller allah nazarlardan esirgesin.
teşekkür ederim canım,
Rabbim cümlemizin evlatlarını sağlıkla bizlere bağışlasın inşallahhopuyorumnanaktan
Canım ben feci bi grip geçirdim malesef..ateş, öksürük, halsizlik vs :(vkorkunçtu..
bu arada herşeyden biraz geri kaldım ne yazık ki..senin doğum yaptığını diğer başlıktan görüp tebrik etmiştim ama şimdi burada yazını görünce gözlerim dolu dolu oldu..
Maşallah çooookk ama çooookkkk tatlılar..Allah'ım sağlıklı, huzurlu, mutlu, hayırlı evlat olmalarını nasip etsin inşallah..ağzınızın tadı hiç bozulmasın, bunlar en kötü günleriniz olsun inşallah..en kimseyi, hiç bişeyi takma..artık onlar var, eşin yanında kalan herşeeeeyyyy booooşşşşş..
öpüyorum çoookkk.. opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
aaaaaaaaa evet canım uzun zamandır yoktun,Hay Allah,,çok geçmiş olsun,şimdi iyimisin,yavruların da iyimii?
Güzel,samimi hayır duaların için teşekkür ediyorum canım,sağlıklı bir doğumla sen de yavrularına kavuş inşallaahh:Saruboceq:
Bende senin gibi iki kız annesi olucam inşallah hayırlısıyla. Bana da olsun üçüncü erkek olur diyorlar ya o zaman öyle şeyler söylemek geçiyor ki içimden...
Bilmiyorlar ki o kadar istediğin günlerce hayalini kurduğun ve bir damla kanla yıkılıp kül olan hayallerin insanın canını ne kadar çok acıttığını.
Ben kızlarımla çok mutluyum rabbim onlara bir helal vermesin hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar olsunlar. Allahım bizi iki melekle mükafatlandırdı biz daha ne isteriz ki.

Canım ya yazını okuyunca çok duygulandım ve birden böyle şeyler yazmak geldi içimden. Rabbim Hale'yi ve Sare'yi hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin hep mutlu olsunlar bahtları açık olsun.
güzel sözlerini zihnine sağlık canımŞeniz,
yokluk bilmeyen varlığın kıymetini ne bilsin,Allah ıslah etsin ne denirr..
kızlarımız sağlıkla yetişsiin,iyi insanlarla karşıllaşsınlçar inşallaaahh :Saruboceq:
hymarrycim tekrar tebrik ediyorum seni Allahım bir ömür boyu kızlarınla ve eşinl mutlu bir hayat geçirmenizi nasip etsin.Kim ne derse desin evlat evlattır takma boşverr..Bu arada o kadar duygusal yazmışsınki resimler falan oyy allahım boğazım düğümlendi.Güle güle büyüt bebişlerinii öptmm
çok teşekkürler canımm,darısı sağlıkla senin de başına canımmmopuyorumnanaktan
çok tebrik ediyorum allah sağlıklı ömürler versin..
çok teşekkür ederiz canım benimm a.s.
çok güzel bir haber bu...
Umarım senin için hayırlı evlat olurlar...
Bizim bir tanıdığın 13 yıldır bebeği olmuyor, kendisi tek çocuk ve şuan bebeği yok, tüp bebek yapmaya karar verdiler ve bebeklerini kaybetti, şimdi 2.sini deneyecekler umarım oda senin gibi anne olur...
Onu sen çok ii anlarsın, dua et olurmu??
canım çook duacıyım,,Rabbim kimseyi kucağı boş bırakmasıınn,lutfunu,rahmetini,bereketini versin..
teşekkür ederim güzel sözlerin için canım..
canım allah kızlarını sana bağışlasın ne kadar güzel yazmışsın,bende çoğul gebelik yaşıyorum inşallah senin gibi bende bebişlerimie kavuşurum allahın izniyle
maşallah canım bebişlereee,rabbim sağlıkla tamamlamak nasip etsin hamileliğğini,hep tadını çıkarryerimseniben
sağlıkla yavrularına kavuş inşallaahh,
ikiz gebelik topiğindeki muhabbete de bekleriz canımmbuyrunnnnnnnnn

Rabbim nazarlardan saklasın :nazar::nazar::nazar:meleklerini uzun ömürler versin. Nası güzellerrr opuyorumnanaktan
Sen atlattın..Sıra bizlerde Dualarını esirgeme canım benim.. Yavrularımızı bize bağışlasın yaradan kaydirigubbakcemile5

ebrizm canım hiç böyle düşünmee,kadere inanmak lazım ki,rahat edelimm
rabbimin verdiğinde de hayır vardııırr,vermediğinde de..
Sonra belki bugün değil ama yarın nasip olur,bilemeyiz dimi..
Rabbimin hikmetinden sual olunmaz,Allahıııım gönlünün muradı ne ise versin sana inşallahh

Çok sağol desteğin için benim için artık çok geç tek yapabileceğim sabretmek için allahımdan yardım istemek. ( rahimin alındığı için başka şansım yok) yeni daha loğusasın elimde kalan mücevherim için dua edermisin nörolojik sorunlarımızı atlatalım

çok şükür iyiyiz teyzesi..bugün 20 haftalık olduuukkk :)
haftaya çrş ayrıntılı ultrasona giricez..
Allah yavrularımızı korusun..

Rabbim meleklerinize sağlık ve uzun ömür versinnnn...

Canim ya hayirli ugurlu olsun kizlarin kac gundur giremiyordum nete yeni goruyorum.Yaaa bende istiyorum kiz ne guzel penbeli morlu ciciler giyecekler.Bizde esimle 3 bebegi istiyoruz kismetse haziran gibi hamile kalmayi planliyorum.Bugunlerin tadini cikar en kolay gunlerin vallahi.Eskiden gezmeden evde oturmazdim simdi gittigim hic bir yerde durmuyorlar hele uykulari gelmisse.Alisveri merkezine gtmeye hasret kaldim vallahi.

allah bağışlasın, cinsiyetin ne önemi var ki, eskidenmiş erkek çocuk isterlermiş ki ana-babaya faydası olsun, yaşlılığında sahip çıksın.kız evlenip gider, hayrı olmaz derlermiş.
şimdi herkes kız evladından daha çok hayır görüyor, çünkü artık kadınlar da erkeklerin yaptığı hemen herşeyi yapıyor.
allah bahtı açık,hayırlı evlatlar olmayı nasip etsin hale ile sareye...

allahım ne kadar güzel bi duygu....

iki cihanda ayrılmayın hep mutlu olun inşallah....

Rabbim nazarlardan saklasın :nazar::nazar::nazar:meleklerini uzun ömürler versin. Nası güzellerrr opuyorumnanaktan
Sen atlattın..Sıra bizlerde Dualarını esirgeme canım benim.. Yavrularımızı bize bağışlasın yaradan kaydirigubbakcemile5
canım çok teşekkür ederimmopuyorumnanaktan
dualarım sağlıkla yavrularınıza kavuşmanız için sizinle inşallahhh:Saruboceq:,
Çok sağol desteğin için benim için artık çok geç tek yapabileceğim sabretmek için allahımdan yardım istemek. ( rahimin alındığı için başka şansım yok) yeni daha loğusasın elimde kalan mücevherim için dua edermisin nörolojik sorunlarımızı atlatalım
olsun canım benim Rabbim sana lutfettiği yavrunla acil şifalar versin,sağlıkla uzuun bir ömrünüz olsun ailece inşallahh :teselli:
çok şükür iyiyiz teyzesi..bugün 20 haftalık olduuukkk :)
haftaya çrş ayrıntılı ultrasona giricez..
Allah yavrularımızı korusun..
Hay maşallahh bebişlere annesiii,ilk haftalarında tanışmamızı da hatırlıyorumm,zaman nasıl geçiyor,,
çok güzel ve kıymetli zamanlar canım,keyfini çıkarŞeniz
tebrikler cnm.allah analı babalı büyütsün........
güzel temennilerin için çok teşekkürler canımmopuyorumnanaktan,
Rabbim meleklerinize sağlık ve uzun ömür versinnnn...
amiiin canım çok teşekkür ederimm,cümlemizin gönlünün muradı olsun inşallahh :Saruboceq:
Canim ya hayirli ugurlu olsun kizlarin kac gundur giremiyordum nete yeni goruyorum.Yaaa bende istiyorum kiz ne guzel penbeli morlu ciciler giyecekler.Bizde esimle 3 bebegi istiyoruz kismetse haziran gibi hamile kalmayi planliyorum.Bugunlerin tadini cikar en kolay gunlerin vallahi.Eskiden gezmeden evde oturmazdim simdi gittigim hic bir yerde durmuyorlar hele uykulari gelmisse.Alisveri merkezine gtmeye hasret kaldim vallahi.
Canım çok teşekkür ederimm güzel sözlerin içinŞeniz,
hepimize layıkıyla ilgilenme gücü versin Rabbim,,
ben de kısmetse 3-4 yaşlarında yeniden istiyorum,çok güzel gerçektenn,
Rabbim senin de gönlünün muradını versin,aratmasın,eksikliğini göstermesin,
sağlıkla evlatlarımızı bize bağışlasın:Saruboceq:
allah bağışlasın, cinsiyetin ne önemi var ki, eskidenmiş erkek çocuk isterlermiş ki ana-babaya faydası olsun, yaşlılığında sahip çıksın.kız evlenip gider, hayrı olmaz derlermiş.
şimdi herkes kız evladından daha çok hayır görüyor, çünkü artık kadınlar da erkeklerin yaptığı hemen herşeyi yapıyor.
allah bahtı açık,hayırlı evlatlar olmayı nasip etsin hale ile sareye...
opuyorumnanaktan oluyor işte,ben de bana söyleseler bunları yaşayacağıma inanmazdım fakat bugünüme yavrularıma ne kadar şükretsem azdırr,
hayır duaların için teşekkür ederim canımmŞeniz
allahım ne kadar güzel bi duygu....

iki cihanda ayrılmayın hep mutlu olun inşallah....
amiiinn canımm,çok teşekkür ederimmopuyorumnanaktan
sana da sağlıkla evladına kavuşmayı nasip etsin Rabbim..

allah uzun ömürlü saglıklı sihatli analı babalaı büyümülerini nasip etsin ihşallah bizde senin haftalarına kadar bebişlerimizi taşırız saglı sihatli bir şekilde alırız kucagımıza:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

hmaryycim allah kızlarınla sana uzun versin kaydirigubbakcemile5
allah hayırlı evlatlar olarak yetiştirmeyi nasip etsin
ne güzel hayalini kurduğun meleklerin artık yanında
bütün isteyenlere rabbim bu duyguyu yasatsın inşallah

esel nasılsın................ıyı gıdıyoo ınşş dımı...............kocaman oldun mu..............

Back