Hale'm-Sare'm bizimle..

Canım allah bağışlasın kızlarınııı
benımde kısmetse 1 kızım 1 oğlum olacak.
allah dıleyen herkese annelıgı nasıp etsın ınsssopuyorumnanaktan

CANIM çok güzel ifade etmişsin.okurken ağlamaya başladım ve ağlayarak yazıyorum şu an.annem şaşkın gene dellendi bizim kız diyor.resimlere bakınca kendi doğumum aklıma geldi tabi mucizelerim kızlarım.canım rabbim yavrularına sağlıklı uzun ömürlü yaşamlar nasip etsin.hayatta hep karşılarına iyi niyetli düzgün insanlar çıkarsın rabbim inşallah.senin yavrularına baktıkça kızlarımın hasretini çıkartıyorum kızlarımın yerine öpüyorum onları.sen çok güzel ve iyi niyetli bir annesin canım.sakın hiç birşey için üzme kendini,seni üzen herkesi allaha havale et.eşinle mutlu ol yavrularını büyüt sağlıklı,okadar mutlu olacak güzellikler varki hayatında.BOŞVEEEEEEEEEEEEEEER.

apla yaza kaç aylık olacak kısçeoer neden gelmiyon yaaaa benimkiler 13 14 aylık olacakalrrrr

allahım analı babalı, sağlıklı sıhhatli büyütsün inşallah..
maşallah süphanallah güzel kuzucuklarına:))

delikafadulden ayyyy buluşalım buluşalııımmm alkisalkisalkis
hiçbişey olmaz kızlarına dokundurtmayız hiç merak etme sen,her birini belimize iple bağlarız uzaklaşamazlar hem,buluşalım yeter ki,
anaaamm 30-40 çocuk oluruz sanırsamm,dırımım senin teras kaldırırmı bizi kuşum kaydirigubbakcemile3?
Canım allah bağışlasın kızlarınııı
benımde kısmetse 1 kızım 1 oğlum olacak.
allah dıleyen herkese annelıgı nasıp etsın ınsssopuyorumnanaktan
amin canımm,
cümlemizin evlatlarını bağışlasın inşallahh,
sen de sağlıkla kavuşursun inşallah canım benimm,
herkes bu duyguyu tatsın gerçekten inşallahh..
canım ağlama neden ağlıyorsuunn,
Rabbim bize hakkımızda hayırlıs olanları versin,hayatımda elime geçmeyen herşey için bunu düşündüm,
Bu duaların bizim için o kadar kıymetli kiiii,Rabbim güzel kalbinin güzel gönlünün muradını lutfetsin,
hepimizn yavrularına sağlık versiin,hepsini yilerle karşılaştırsın inşallahh,,
Hayır duaların için çok teşekkür ediyorum,
ağlama noolur,Allahım ne muradın varsa versin senin inşallahhh :Saruboceq:

allahım analı babalı, sağlıklı sıhhatli büyütsün inşallah..
maşallah süphanallah güzel kuzucuklarına:))

amin canımm,çok teşekkür ederim güzel sözlerin içinnopuyorumnanaktan
cümlemizin evlatlarını ailesine bağışlasın inşallahh,
sağlıkla hayırlı günler göstersinn,
Rabbim evladı olmayan herkese çifter çifter nasip etsiin inşallahh:Saruboceq:

30 -40 çocuğu kaldırmaz bacımm ama daha hamiş olanların bebeleri küçük olacak

odada yatarlarda benim evde terasda o kadar kapasite yokkk

yuregine saglık.rabbım bu yolda kimsenin emegini bosuna cıkarmasın...................sana aılenle sonsuz mutluluklar.................

maaşallahhhh çok tatlılarrr
allah bağışlasınnn allah sağlıklı uzun ömürler versin...

çok güzel anlatmışsın canım..rabbim hale ve sareye uzun sağıklı ömürler versin.
o kendini bilmez kişileride boşver gitsin..siz yuvanızda meleklerinizle mutlu olun yeter.
onlar boş boş konuşup dursunlar...

haklısın canım,
güzel temennilerin için teşekkür ederimopuyorumnanaktan,
cümlemizin evlatlarını Allah bağışlasın bizleree:Saruboceq:

Çok Tatlılar.. Maşallah Allah Bağışlasın Tebrik Ederim

Maşallah GÜzel Kızlarımıza. Sağlıkla ANne babasıyla büyüsünler inşallah
Edebiyatı becermen konusunda haksızlık etme bu iş içinde sanırım anne olmak yeterli sana öyle çok imrendimki arkadaşım bilemezsin. Bende iki kız annesi olucam derken geçen yıl 25 ekimde hayatım altüst oldu kızlarımın birini kaybettim 24+2 de acil doğuma girdim 36 haftayı atlatabilseydik yüce rabbim bize bunu reva görmeseydi belki benimde şu an senin hale ve Sare gibi benimde Hatice Beril ve Ayşe Berenimle resimlerim olabilirdi ama bizim hiç böyle bir öykümüz olamaz. Hale ve Sarenin büyümüş ve sağlıklı haberleriyle sevinebiliriz yazılarını hep okuyordum paylaştıklarını kızlarımı yaşadıklarımızı hatırlatıyordu hep bana. Allah sana ve Kızlarına sağlık uzun ve huzurlu bir ömür versin inşallah

çok güzel bir hikaye olmuş, kısa, öz ama yeterince dolu...
hisseettiğiniz herşeyi anlayabildim ben kendi adıma...
Allahım eşiniz ve kızlarınızla sağlıklı uzun bir ömür nasip etsin inşallah...

ebrizm canım hiç böyle düşünmee,kadere inanmak lazım ki,rahat edelimm
rabbimin verdiğinde de hayır vardııırr,vermediğinde de..
Sonra belki bugün değil ama yarın nasip olur,bilemeyiz dimi..
Rabbimin hikmetinden sual olunmaz,Allahıııım gönlünün muradı ne ise versin sana inşallahh

çok güzel bir hikaye olmuş, kısa, öz ama yeterince dolu...
hisseettiğiniz herşeyi anlayabildim ben kendi adıma...
Allahım eşiniz ve kızlarınızla sağlıklı uzun bir ömür nasip etsin inşallah...

opuyorumnanaktan analatabilmek güzel,anlaşılmak daha güzell
hayır dualarına teşekkür ediyorum canımmm opuyorumnanaktan

ınşşşşşşşşşşş buluşuruz...............bızı kımse bu kadar veletle ıstemez evlerde almaz genış buyuk bı alan kıralarızzzzzzzzzzzz..................ınşşşş

rabbım cumlemıze guzel gunler versın hayırlı evlatlar versın...............sıkıntı uzuntu vermesın ınşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…