cümlemizin ailesi ve evlatları için inşallahhh opuyorumnanaktanAllah birbirnizden ayırmasın analı babalı uzunca seneler mutlu byüsünler inşallah...
çok sağol canımm ,hepimiz iiçin mutlu sağlıklı bir hayat olsuunn opuyorumnanaktanHymarry tebrikler.Yazın çok güzel.O insanlar bilmezlerki kızmı,erkekmiden önce sağlıklı ve hayırlı bir evlat olmasını.Herşeyin başı sağlıktır.Kızlarınla bir ömür boyu sağlıklı,sıhhatli ve mutlu bir hayat geçirmen dileğiyle.
:kedi: güzel sözlerin için teşekkür ederim canıımm,çook tatlılar..
allah hayırlı evlat eysin hep güldürsün:)
sizde çok hoş görünüyosunuz:)
hem ikizlere hem size maşallah..
dediğim gibi sade bir yazı fakat kısaca paylaşmak istedim canım,gözlerim doldu okurken
maşallah ikisine de pek tatlılar
hayırlı olsun Allah sağlıklı mutlu ve uzun yıllar nasip etsin bebişlerinize
size hayırlı evlat olmalarını nasip etsin
çok tebrik ediyorum opuyorumnanaktan
rabbim bu yolda giden herkesin yolunu açık etsin
bu arada ilk denemenin başarısız olduğunu burada şimdi öğrendinm arakdaşım
ama rabbim nasip etmiş....
dünyalar güzeli iki kız evlat hayırlı ,sağlıklı ,ahlaklı ve hep mutlu olsunlar...
rabbim bizlerede evlat sahibi olmayı nasip etti yaa ne önemi var cinsiyetin sağlıklı evlatlar ya
rabbime binlerce şükür....
sakın seni üzecek kelimelerin üzerinde durmaki seni tanıdığım kadari ile sen bunu yapmazsın
ama insan oğluyuz hepimizin zayıf anları var üzülüyoruz...
ben kısçeleri yakından gören biri olarak özellikle halenin annesi gibi olduğunu sarenin de babası gibi olduğunu söyleye bilirim....
sizleri çok seviyoruz .....
ay yaaaaaaaaaaaaa kıskanç dırım hemen koymuşşşş oğluşları..............kız hymary dıkkat et ....alcek bu hatun senın kuzuları......................mınık kurtlara dıkkat kuzuları yıceklerdelikafadulden
ben Rasulullah gibi olamammm,onlara dua edemem artık,beni çok üzdüler,hala da olur olmaz konuşuyorlar..canımmmmmmm çok guzel cok tatlşı..................kızlarınla guzel çok guzel bı hayat dılerım..................ama nefret kelımesı yakışmıyo sana boşvefr onlar cahıl...................onlar bılmıyolar...................hanı resulullahın ..rabbım onlar bılmıyolar affet............demese mısalı.................onemlı olan senın dunya tatlısı kızların olması gerısı boş.....................ıyı bak kuzulara ve dua et bıze teyzesı arkadas gelsın senınkılere ınş........................bol duaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3ay yaaaaaaaaaaaaa kıskanç dırım hemen koymuşşşş oğluşları..............kız hymary dıkkat et ....alcek bu hatun senın kuzuları......................mınık kurtlara dıkkat kuzuları yıceklerdelikafadulden
cnm benim çok tatlılar maşallah Rabbim sizlere uzun ömürler versin
allll iştee kaygana ve oğluşlarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?