Hale'm-Sare'm bizimle..

ınşşşşşşşşşşş buluşuruz...............bızı kımse bu kadar veletle ıstemez evlerde almaz genış buyuk bı alan kıralarızzzzzzzzzzzz..................ınşşşş
kaydirigubbakcemile3 bence deeee lülülülülülü
rabbım cumlemıze guzel gunler versın hayırlı evlatlar versın...............sıkıntı uzuntu vermesın ınşşşşşşşşşşşşşşşşşş
amin ablası amiinnn,sağlık olsun sıhhat olsun,huzur olsun muhabbet olsunn opuyorumnanaktan

Tebrikler canım çok şekerler...
Hala kız erkek avladı yapan aileleri anlamam münkün değil
maşallah canım sağlıkla büyüsünler inş.

hymarry kardeşimmm. ne güzel anlatmışsın yüreğüne ağlık. valal benim kızçelrde okurken tekmikleyip durdular. sanırım etkilendiler ... hale ve sareyi yesin teyzesi anneside bizş yerimize bol bol koklasın. hele o halenin nazlı ağlayışı yokmu beni benden alıyor valla. allah nazarlardan korusun yeğenlerimi ve annelerini. kocaman öpüyom tatlı annem benimŞeniz

Tebrikler canım çok şekerler...
Hala kız erkek avladı yapan aileleri anlamam münkün değil
maşallah canım sağlıkla büyüsünler inş.

çok teşekkürler canımm güzel söz ve temennilerin için a.s.,
inan bana da anlatsalar ben de inanamazdım bunları yaşıyacağıma,lakin gerçek işte,,
daha güzel gerçek onların varlığı opuyorumnanaktan

canımsıınnn Şeniz
yeğnlerimle birbirimize karşı tepkisiz kalmamız ne mümkün,kurban olsun onlaraa Hymarry teyzelerii
Yarenle Cerenimizin hikayesini de okumak kısmet olucak inşallaahh..
evet canım Halem nazlı,Sarem arabesk kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
Canımmmmmmmmmmmmm benim.Çok duygulandım çok...Allah bu mutluluk resimlerini hep çoğaltsın hayatında inş....Seni üzenler bugün kendi acınacak hallerine üzülsünler...Sen çok şanslı bir annesin güzelim benim...Halemizi ,Saremizi Rabbim anasına, babasına ,milletine hayırlı sağlıklı evlatlar etsin,hiç üzülmesinler inş..

canım hayırlı uğurlu olsun allahım nazarlardan esirgesin analı babalı büyümeyi nasip etsin

arkadaşım çok güzel ifade etmişsin duygularını..allahım kızlarını sana bağışlasın..artık bir ailesiniz...mtlu bir hayat sürün hep beraber

Canım benim çok duygulanarak okudum.Bak sağlıklı iki prenses vermiş Rabbım sana...Tırnağını yaratmaya kimsenin gücü yetmez.Hayırsız veya sağlıksız olup ömür boyu anne babayı üzen erkek evlatlar da görüyoruz.Allahım erkek kız ne verirse sağlıklı hayırlı ömürlü versin.Bir gün eşinin ailesi anlayacaktır.Rabbımın hikmetinden sual olunmaz.Boşver sen yavrularını koklamanın keyfini sür.Ağzı olan da konuşsun...Yavrularınla mutlu huzurlu güzel ömür diliyorum.

tebrikler canım...:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
o kadar güzel anlatmışsınki kendimden biliyorum..:gitme:
ama ne güzel mutlu sonu görmüşsün..opuyorumnanaktan
ALLAHIM ESİRGESİN MELEKLERİNİ...:Saruboceq::Saruboceq:
bu zorlu yolda ben ve benim gibi olan herkese bu güzel duyguyu tattırsın inş ALLAHIM...:Saruboceq:
SAĞLIKLA VE HUZURLA BÜYÜTÜN MELEKLERİNİZİ

Allahım sağlıkla büyütmeni nasip etsin :Saruboceq: ne kadar güzel yazmışsın canım gerçekten önce sağlık sağlık bizlerede dua edin olurmu sağlıkla gelsin yavrularımız..Sizide Allahım nazarlardan korusun

çok güzeller ya Allahım nazardan saklasın bahtlı hayırlı saglıklı uzun ömür nasip etsin
annesine de masallah hymarrycim ne kadar sanslısın ah bizlere de nasip olsun cifter cifter insallah

ah ah benimle aynı şeykeri duyan yaşayanlardansın demek ki canım benim,
Hayır duaların için teşekkür edriyorummopuyorumnanaktan,
Allahım yavrunuzu sağlıkla size bağışlasın:Saruboceq:,
Şeniz canımsınnn,
Kızlarımla bugünü bana lutfeden Rabbime binlerde Hamdolsun,
Hayır duaların için teşekkür ediyorum canım,biliyorsun ki sen de benim dualarımdasın,,
Cümlemizin evlatları sağlıklı,hayırlı,uzun ömürlü olsunlar inşallahhh:Saruboceq: ,
Sen de sağlıkla en güzel zamanda yavrularına kavuş da seni görmeye gelelim inşallah kuzuuummmopuyorumnanaktan
canım hayırlı uğurlu olsun allahım nazarlardan esirgesin analı babalı büyümeyi nasip etsin
Çok teşekkür ederim tubacımm,
Rabbim senin yavrularını da sağlıkla sizlere bağışlasıınnnn
arkadaşım çok güzel ifade etmişsin duygularını..allahım kızlarını sana bağışlasın..artık bir ailesiniz...mtlu bir hayat sürün hep beraber
Canımsııın KK teyzeemizzz,,
Güzel temennilerin için teşekkür ediyorum,
Rabbim sana da yavrularınla uzun,sağlıklı bir ömür versiinn kardeşimm
Aybalamm,çok haklısın canım,kızlarımdan sonra ben de daha iyi anladım her duyguyuu,bugünüme hamdolsunn
canımmm,
inan sizler için çooook dua ediyorummm,hiç vazgeçmeyin,hiç umudunuzu kaybedip duanızdan vazgeçmeyin,herşeyin bir zamanı var inan buna..
güzel sözlerin ve duaların için çok teşekkür ederim canım..
oyy masallah
Allah anali babali buyutsun:Saruboceq:
hayirli evlat olsunlar
çok teşekkür ederim hayır duaların için canımm..
canıımm hayır duaların için teşekkür ederim,
inan çok duacıyım sizler için dee..
Rabbim yavruna sağlıkla kavuşmak nasip etsin inşallaahh..
çok güzeller ya Allahım nazardan saklasın bahtlı hayırlı saglıklı uzun ömür nasip etsin
annesine de masallah hymarrycim ne kadar sanslısın ah bizlere de nasip olsun cifter cifter insallah
çok teşekkürler hayır dualarına canımm,
Rabbim sana da gönlüne göre çifter çifter lutfetsin inşallaahhh..

Son düzenleme:
Canlar bugün kızlarımın yarı kırkı oldualkisalkisalkis,
sağlıkla doğan büyüyor hamdolsunn ,
bugün banyomuzu yapıp giyinip kuşanıp anneannemizle büyük anneannemize el öpmeye gidicez,dua alıcaz inşallaahh:dance:
kısmet olursa fotoğraflarımızı da koyarız inşallahh..

Hayır dualarınızda unutmayın bizi KK teyzelerimiz a.s.

masallahhhhhhhhhhhh......................hava serın dıkkat et bebişlere de kendınede......................

Ama ben ağlarımmmmmmmmmmmmmmmmmm:gitme:
Çok güsel anlatmışsın hymarry cim.Sizin ikiz bebekler topiğinizi sürekli takip ediyorum.Biz de aynen sizin gibi gezdikk tozdukk seneye de bebiş istiyorus.Eşimin ailesinde ikiz çok fazla teyzeleri teyzelerinin çocukları,benim ailemde de babamın halaları,kuzenlerim yani ihtimal çok fazla olunca sizin topic de çok fasla ilgimi çekiyor hergün okurum.Ayrıca eşimin içinde doğuyormuş ikiz olcakmışşkaydirigubbakcemile3
Sare ve Hale'ye bir ömür boyu sevdikleriyle birliktee sağlıklı ,mutlu ,uzun bir ömür diliyorum.opuyorumnanaktan

ben yine ağladım her zamanki gibi.gerçekten çok güzel bi yazı olmuş seni tebrik ediyorum.bu arada onlar ne tatlı bebekler yaww allahım nazarlardan kötülüklerden korusun.maşallah ikisinede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…