Maske Tarifleri Halanm msr yeyin cildiniz kaymak gibi olsun(i.saraolu)

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

ZARACI

Guru
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2007
1.297
5
316
Diğer
arkadaşlar bugün esra ceyhanın programında ibrahim saraçoğlundan duydum.
hergün yenilen haşlanmış mısırın gözenekleri sıkılaştırdığı ve cildi gerginleştirdiğinden bahsetti.
zamanla cilt kaymak gibi tereyağ gibi olur dedi.ilk mısır gördüğümde denemeye başlıycam.
eksik yazdıysam izleyen varsa tamamlasın arkadaşlar.

Bayılırım
Özellikle süt mısırına.

Öff olsada yesek be. :jeyyar:

canımı ne cektirdin ya sabah sabah evet olsada yesek vallah
varlar ama gecen seneden kalmaları satıyorlar
en iyisimi yazı beklemek:roflol:

bende çok severim,mısır mevsiminde her zaman alırım

ama kızlar aklınızda olsun,dışarda bardakta kışın dahi satılan mısırlar tahmininizden de zararlıymış,
ben alır yerdim ama artık yemiyorum..

evet bende yemem çocuklarım da isteseler almam
yazın annem eker bahceden toplayıp bu yaz dolaba koyacam

Hadi yaaa ne gibi zararları varmış kii..ben bayılırım mısıra ve bardakta olanlardan alırımm..:bbo:

Hadi yaaa ne gibi zararları varmış kii..ben bayılırım mısıra ve bardakta olanlardan alırımm..:bbo:

kart olduklarından canım
sende tazesini al mevsiminde ve dondurucuya koyup kışın haşlayıp yiyebilirsin

üfff resimde gerçekten güzel görünüyor.Ama ben mısırın genetiği ile oynandığı için zararlı diye duymuştumm yaaa oğlumda delirir ama korkarak yediriyorummm

ya zaten yerkende farkediyorsunuzdur muhakkak
normal mısır değil de mutasyona uğraşım mısır yiyormuşum gibi gelirdi bana
ee onlar taaa amerikalardan geliyor bide,amerika lafı bile yeter

taze mısırdan değil dondurulmuş mısırdan yapılıyor zaten
fast food olarak sayılır..

Yaz gelsede yesekhihoyyyt
Birde bu dışarıda bardakta satılan mısırlar siyah siyah
Yemem tövbe ettim:dilcikar:

Mısır kan şekerini çıkartır bu uzun vadede cilt yaşlanması yapar.Mercimek şekeri düzenler cilte faydalıdır...

benim eşim çok seviyor mısırıa.s cildide gerçekten güzel adamın ya!meyve de çok yer ama!...

bende şimdi bu konuyu açmak için girdim bu bölüme...
evet kızlar şans eseri bende gördüm..
özellikle de özenekli cildi olanlar bol bol yesin..
gözenekleri sıkılaştırıyormuş ve çok sıkı bir ilde sahip olmanızı sağlıormuş..
benim gözenek sorunum filan yok fakat yine de yemeye başlıcam..hatta bugün 2 konserve haşlanmış mısır aldım..hergün bir konserve (220 gr) yemeyi hedefliyorum..

Anladım arkadaşlar teşekkür ederim cevaplar içinnn.napalım bende yazı beklerim artıkk..:teselli:

Haşlanmış Mısır (100 gr ) 90 kalori

peki günde ne kadar yenmesiyle ilgili bişey söyledi mi

gerçi kalorisi de pek yokmuş ama

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…