Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Maske TarifleriHalanm msr yeyin cildiniz kaymak gibi olsun(i.saraolu)
Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları
Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
arkadaşlar bugün esra ceyhanın programında ibrahim saraçoğlundan duydum.
hergün yenilen haşlanmış mısırın gözenekleri sıkılaştırdığı ve cildi gerginleştirdiğinden bahsetti.
zamanla cilt kaymak gibi tereyağ gibi olur dedi.ilk mısır gördüğümde denemeye başlıycam.
eksik yazdıysam izleyen varsa tamamlasın arkadaşlar.
üfff resimde gerçekten güzel görünüyor.Ama ben mısırın genetiği ile oynandığı için zararlı diye duymuştumm yaaa oğlumda delirir ama korkarak yediriyorummm
ya zaten yerkende farkediyorsunuzdur muhakkak
normal mısır değil de mutasyona uğraşım mısır yiyormuşum gibi gelirdi bana
ee onlar taaa amerikalardan geliyor bide,amerika lafı bile yeter
taze mısırdan değil dondurulmuş mısırdan yapılıyor zaten
fast food olarak sayılır..
bende şimdi bu konuyu açmak için girdim bu bölüme...
evet kızlar şans eseri bende gördüm..
özellikle de özenekli cildi olanlar bol bol yesin..
gözenekleri sıkılaştırıyormuş ve çok sıkı bir ilde sahip olmanızı sağlıormuş..
benim gözenek sorunum filan yok fakat yine de yemeye başlıcam..hatta bugün 2 konserve haşlanmış mısır aldım..hergün bir konserve (220 gr) yemeyi hedefliyorum..