resmini koyup durmayın yaaa canım çekti cokacimcoook bnde çok severim ama kızlar kilo aldırıyo haberiniz olsun..
arkadaşlar bugün esra ceyhanın programında ibrahim saraçoğlundan duydum.
hergün yenilen haşlanmış mısırın gözenekleri sıkılaştırdığı ve cildi gerginleştirdiğinden bahsetti.
zamanla cilt kaymak gibi tereyağ gibi olur dedi.ilk mısır gördüğümde denemeye başlıycam.
eksik yazdıysam izleyen varsa tamamlasın arkadaşlar.
hergün yenilen haşlanmış mısırın gözenekleri sıkılaştırdığı ve cildi gerginleştirdiğinden bahsetti.
zamanla cilt kaymak gibi tereyağ gibi olur dedi.ilk mısır gördüğümde denemeye başlıycam.
malesef kı koyde,bahcede,tarlada da yetıstırılmıs olsa urunun tohumu gdo ıse urun de gdo oluyor sızın dedıgınız gıbı.mısır da gdo'dan yogun olarak nasıbını alan gıdalardanArkadaşım ibrahim saraçoğlu hocayı çok severim.
Kendisi eminim ki genetiği değiştirilmemiş köy- bahçe mısırından bahsetmiştir.
Çünkü mısır; genetiğiyle en çok oynanan bir tahıldır.
Hocamın tabiriyle hibrit olması da muhtemel.
Ki kısırlıkların sebebini kendisi öncelikle buna bağlar.
Kendisi kesinlikle manavlarda satılan maydanozları önermez,
iri yapraklı olmayacak, köyden gelecek minik yapraklı, der.
Mısır derken her köşe başında satılan yüksek ihtimalle GDO lu haşlanmış mısırlardan yiyin demek istememiştir.
Ben de dikkat edin demek istiyorum.
Bir de şöyle bir sorun var, şimdi köylerdeki büyük slaj tarlalarında kullanılan tohumlar da muhtemelen yurt dışından geliyor.
Yani onların da bir garantisi kalmadı arkadaşlar. Şu devirde güveneceğimiz çok marka-insan-alan-kurum kalmadı.... Çok üzgünüm kendi adımıza....
ben başladım denemeye 2 ay sonra sonucu yazarım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?