• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maske Tarifleri Halanm msr yeyin cildiniz kaymak gibi olsun(i.saraolu)

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
resmini koyup durmayın yaaa canım çekti cokacimcoook bnde çok severim ama kızlar kilo aldırıyo haberiniz olsun..

resmini koyup durmayın yaaa canım çekti cokacimcoook bnde çok severim ama kızlar kilo aldırıyo haberiniz olsun..

kızlar bu mısır olayını yeni duydum vllahi cilde nasıl gliyor bilmem ama ben yiyince bağırsaklarım düzeliyor ve kabızlık problemim ortadan kalkıyor tabi bu her bünye için farklılık gösterbilir bu arada kilo aldırıyooooooooorsa geçekten fena delikafadulden

aynı cümleleri bende bugün tv de duydum. Şu mısır testini uygulayıp gözeneklerinden kurtulan var mı arkadaslar, saracoğlu cok iddalı konusuyor bu konuda

İBRAHİM SARAÇOĞLUN DAN MISIRIN FAYDALARI

ibrahim saraç oğlundan mısır faydaları hakkında bazı bilgiler:
özellikle karadeniz insanları mısırı heryerde olabildiğinca çok kullanmaktadırlar.mısırın çok tüketildiği bölgelerin insanlarının ciltleri parlak,pürüzsüz,ve gözenekleri sıkıdır. bunun en büyük nedeni mısırdır.mısırın bir diğer yararıda ALA HASTALIĞINA karşı çok güçlü bir önleyicidir. mısırı en iyi tüketme şekli ; haşlayarak tüketmektir

arkadaşlar bugün esra ceyhanın programında ibrahim saraçoğlundan duydum.
hergün yenilen haşlanmış mısırın gözenekleri sıkılaştırdığı ve cildi gerginleştirdiğinden bahsetti.
zamanla cilt kaymak gibi tereyağ gibi olur dedi.ilk mısır gördüğümde denemeye başlıycam.
eksik yazdıysam izleyen varsa tamamlasın arkadaşlar.

Arkadaşım ibrahim saraçoğlu hocayı çok severim.
Kendisi eminim ki genetiği değiştirilmemiş köy- bahçe mısırından bahsetmiştir.
Çünkü mısır; genetiğiyle en çok oynanan bir tahıldır.
Hocamın tabiriyle hibrit olması da muhtemel.
Ki kısırlıkların sebebini kendisi öncelikle buna bağlar.
Kendisi kesinlikle manavlarda satılan maydanozları önermez,
iri yapraklı olmayacak, köyden gelecek minik yapraklı, der.
Mısır derken her köşe başında satılan yüksek ihtimalle GDO lu haşlanmış mısırlardan yiyin demek istememiştir.
Ben de dikkat edin demek istiyorum.
Bir de şöyle bir sorun var, şimdi köylerdeki büyük slaj tarlalarında kullanılan tohumlar da muhtemelen yurt dışından geliyor.
Yani onların da bir garantisi kalmadı arkadaşlar. Şu devirde güveneceğimiz çok marka-insan-alan-kurum kalmadı.... Çok üzgünüm kendi adımıza....

hergün yenilen haşlanmış mısırın gözenekleri sıkılaştırdığı ve cildi gerginleştirdiğinden bahsetti.
zamanla cilt kaymak gibi tereyağ gibi olur dedi.ilk mısır gördüğümde denemeye başlıycam.

Mısır derken her köşe başında satılan yüksek ihtimalle GDO lu haşlanmış mısırlardan yiyin demek istememiştir.
Bir de şöyle bir sorun var, şimdi köylerdeki büyük slaj tarlalarında kullanılan tohumlar da muhtemelen yurt dışından geliyor.
Yani onların da bir garantisi kalmadı arkadaşlar. Şu devirde güveneceğimiz çok marka-insan-alan-kurum kalmadı.... Çok üzgünüm kendi adımıza....

malesef kı koyde,bahcede,tarlada da yetıstırılmıs olsa urunun tohumu gdo ıse urun de gdo oluyor sızın dedıgınız gıbı.mısır da gdo'dan yogun olarak nasıbını alan gıdalardan
ben başladım denemeye 2 ay sonra sonucu yazarım..

sız olumlu/olumsuz bır gelışme yasadınız mı?

BALveBADEM e katılıyorum bu konuda. Benim köyümde ufak köy mısırları vardır hala, ama şehirlerde imkan yok bulamazsınız. Bence yeme işini abartmayın. Herşeyin fazlası zarardır nihayetinde, bir de gdo lu yiyeceksiniz, cildimi düzelteyim derken başka yerlerinizi bozmayın boş yere.

Hepinize nispet olsun.
Ben içinizde en şanslılardanım.
:52:
Benim bahçem var ve herşeyi kendim yetiştiriyorum.
Benim domates aldığımı ilk baharda yalnızca birkaç kez görebilirsiniz
O da domateslerim kızarana kadar...
biber, domates, kabak, salatalık, fasulye, patlıcan, altın çilek, çilek, ayva, elma, armut, ceviz, erik, kaysı, maydanoz, kıvırcık, dereotu, yeşil soğan, nane, üzüm, vişne, turp, ıspanak, semizotu, patates, tavuk, yumurta... vb.
Aslında hep şikayet ederdim ben neden herkes gibi hazır alamıyorum ve yetiştirmek zorundayım.
Aslında yıllar geçtikçe anladım ve en lezzetlisini sağlıklısını yiyorum.
Kışlığımı bahçemden hazırlıyorum.
Derin dondurucum piyasadakilerin en büyüğü...
İçini bahçe gıdalarımla dolduruyorum...
Gerekirse kurutuyorum.
Nohutum, patlamalık mısırım, ayçekirdeğim, balkabağım köyden gelir.
Haşlamalık mısırım da bahçemden.
Dondurucumda hala mısır mevcut. Kışın bile dilediğimde kaynatır yerim.
Unum ilçemin en doğal en sevilen markası...
Sütüm komşumun ineklerinden...
Köyde falan da yaşamıyorum...
Yıllardır şikayet ettiğim hayatımı artık daha seviyorum...
Çoğunuzun mahrum olduğu herşey benim ellerimin altında...
Dilersem kırlara çıkar saçlarım için papatya toplarım...
Ebegümeci, aynısefa, bitkiler ,tohumlar dalından.......
Cevizim bile bahçemdeki ceviz ağacımdan...
Allah'a ne kadar şükretsem az!
İnsana zulmeden Allah değil kuludur...
Ne çekiyorsan zalim insanlardan çekiyoruz...

Back
X