- 23 Eylül 2014
- 3.621
- 4.098
- 333
- Konu Sahibi Yildizlisorunlar
Son durum nedir?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır artık devam konuları açmak yasak değil ama aynı içerikle aynı konuyu birkaç kez açtığınız da tekrar konu sayıp taşıyoruz, üye aynı konuyu tekrarlamaya devam ederse şahsen ikaz ediyorum, defalarca açmanın gereği yok çünkü.Evet ben de bu noktalara takıldım. Bir de neden her gelişme için ayrı konu açılıyor? Devam konusu açmak yasak değil miydi? Mune
Bunlar dışında gelişmeleri çok merak ediyorum.
Çaresiz değiller işte sorun bu. Geçici eşyalı bir ev tutacak güçleri var ama beğenmiyorlar. Konu sahibine yakın bir yerde ev tutarlar, kızcağız yine gider gelir ilgilenir onlarla. Ama iyi niyetini suistimal ediyorlarEmpati yapıyorum. Ben konu sahibi gbi yapamazdım. Halam ve eniştem gelicekler ve eniştem kanser.
Evin içinede etseler kalkın gidin diyemezdim. Adam kanser morale ihtiyacı var.
Beni kullanıyolar, evimi pislettiler,yemek yaptırmıyolar,odamı kullanıyolar çıkın gidin bu evden diyemezdim. Kocamı frenlerdim birgün aynı şey bizimde basımıza gelebilir. Çaresizlik çok kötü bir şey. Allah kimseye yaşatmasın. Rabbim kimseyede muhtaç etmesin.