- 24 Haziran 2011
- 23.319
- 48.433
- 798
- Konu Sahibi Yildizlisorunlar
Onlar neye bozulmus acaba cok merak ettim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çayı kahveyi vaktinde vermemistir muhtemelen yada terliklerini ayaklarina giydirmedigi icin olabilirOnlar neye bozulmus acaba cok merak ettim
Tam olarak böyle sonlanacagini biliyordumHanımlar merhaba..bugün kavgamızı ettik rahatladık ...salonda otururken eşim ben çok bozuldum çadırda yatarız mevzusuna sizin için elimizden geleni yaptık Dddi eniştede buna gelene kadar ben nelere nelere bozuldumda bişey demedim kavga olmasın diye dddi bizde şok yaşadık bi ..elimizden geleni yaptık daha ne yapalım artık sabrımız kalmadı dddi eşim senide çok seviyorum ama buna çözüm bulmalıyız ev bulmalıyız sen iyiyken dddi ...kovuyormusunuz git mi diyorsunuz yani dddi öyle demiyorum ama nasıl anlarsan dddi ..eniştede dahada bu evde durmam ben merak etme dddi bi kötü oluyor gbi oldu yüzü değişti bizde neyse kapatalım mevzuyu dedik sustuk çıktık...üzüldüm çok fazla o kadar yıprattım kendimi sonu böyle oldu ..çocuğuyla konuştum bbam çok üzülmüş hastalığı strese gelmiyor niye böyle oldu dddi bende bnm vicdanım rahat elimden geleni yaptım ama artık sabrımız kalmadı dedim tmm dedi sadece...yarın sabah nasıl olucak bakalım ..bir yanım rahat bir yanım üzgün
2 aydir evlerinde kaliyor maddi imkanlari var ve eve çıkmiyorlar. Iste mutfakta yemek yapma kokuyor balkonda yap vs vs diyorlar. Bulduklari evi begenmiyorlar herseyi gectim kendi cocuklari da var. Konu sahibinin halasi. Halasiyla defalarca cozmeye calisiyor ama orali olunmuyor.Ya kanser hastası bi insan. Ne yaparsa yapsın üzülmemeli. Size bu kadar ne yaptı da iş kovmaya kadar geldi anlamadım ? Yani taciz falan mı etti? Çok büyük hastalığa sahip birini bu kadar gönlü rahat yüzüne yüzüne kovmanız için önemli bir nedeniniz illaki olmalı.
Bence burda yazılan yorumlar çok acımasız. Siz vicdan azabı çekebilirsiniz sonrasında. Öyle kolay bir durum degil. Kanser hastası bir hanım vardı, yardım talep etmişti ve 'sanırım çaresizliği hiç tatmadınız ' demişti. Bilemiyorum çok sarsıldım. Hakkınızda hayırlısı konu sahibesi.
Ya kanser hastası bi insan. Ne yaparsa yapsın üzülmemeli. Size bu kadar ne yaptı da iş kovmaya kadar geldi anlamadım ? Yani taciz falan mı etti? Çok büyük hastalığa sahip birini bu kadar gönlü rahat yüzüne yüzüne kovmanız için önemli bir nedeniniz illaki olmalı.
Bence burda yazılan yorumlar çok acımasız. Siz vicdan azabı çekebilirsiniz sonrasında. Öyle kolay bir durum degil. Kanser hastası bir hanım vardı, yardım talep etmişti ve 'sanırım çaresizliği hiç tatmadınız ' demişti. Bilemiyorum çok sarsıldım. Hakkınızda hayırlısı konu sahibesi.
2 aydir evlerinde kaliyor maddi imkanlari var ve eve çıkmiyorlar. Iste mutfakta yemek yapma kokuyor balkonda yap vs vs diyorlar. Bulduklari evi begenmiyorlar herseyi gectim kendi cocuklari da var. Konu sahibinin halasi. Halasiyla defalarca cozmeye calisiyor ama orali olunmuyor.
Baştan taviz verilmiş haklısınız ancak konusahibide bu kadar yerleşip düşüncesizlik yapacaklarını tahmin edemedi sanırım. 2 ay az bi süre değil -ki ne kadar daha kalınacağı da belli değil- kendi evinde kendi yatağında yatamamak. Konuşulduğu halde gitmek için oralı olmamakda kötü bişey ama onlarında akıl etmesi gerekiyordu. Hastalık tabi ki zor allah kimseye vermesin ancak anne değil baba değil hala yani sanırım benim eşim kabul etmezdi. Konusahibinin eşi bence iyi bile dayanmış.inşallah daha fazla kalp krmadan hallolur mesele.Halasıyla sonradan bir konuşmasında, İstediğiniz kadar kalabilirsiniz demiş sanırım konusahibesi, bir yorumunda okudum. Bunu söylememesi gerekiyordu o zaman. Ya da çocukları aynı şehirdeyse, baştan kabul etmeme alternatifi de vardı o halde. Bilemiyorum hastalık konusunda çok hassasım. Hele de moralin yüksek tutulması gerekliliğine sahip bir hastalık. En fazla 6 aylık bir süreci kapsar. Bir iyilik yapıldıysa sonuna kadar götürülmesi taraftarıyım. Üzücü bir durum iki taraf açısından da. İnsanın evine annesi, babası gelince dahi bir süre sonra rahatsız oluyor. Bunu enine boyuna düşünüp hareket etmek gerekiyordu. Tabi takdir konusahibesinin. Kimseyi de suçlamıyorum. Bu açıdan bakıyorum, şahsi fikrim bu. Rahatsız olsam dahi, çok çok önemli bi sebep arardım gitmelerini istemek için.
Halasıyla sonradan bir konuşmasında, İstediğiniz kadar kalabilirsiniz demiş sanırım konusahibesi, bir yorumunda okudum. Bunu söylememesi gerekiyordu o zaman. Ya da çocukları aynı şehirdeyse, baştan kabul etmeme alternatifi de vardı o halde. Bilemiyorum hastalık konusunda çok hassasım. Hele de moralin yüksek tutulması gerekliliğine sahip bir hastalık. En fazla 6 aylık bir süreci kapsar. Bir iyilik yapıldıysa sonuna kadar götürülmesi taraftarıyım. Üzücü bir durum iki taraf açısından da. İnsanın evine annesi, babası gelince dahi bir süre sonra rahatsız oluyor. Bunu enine boyuna düşünüp hareket etmek gerekiyordu. Tabi takdir konusahibesinin. Kimseyi de suçlamıyorum. Bu açıdan bakıyorum, şahsi fikrim bu. Rahatsız olsam dahi, çok çok önemli bi sebep arardım gitmelerini istemek için.