• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Halamın kocası son durum kavga

Giderler umarım
Fazlasıyla naziksiniz.Onların giderken, Allah razi olsun bize odanizi verdiniz, düzeninizi bozdunuz, bundan sonra başımızın caresine bakacagiz sagolun cocuklar demeleri lazim.
Gitmezlerse ne yapacaksiniz?

Valla hiç üzülmeyin kendi çocukları bu kadar düşünmedi anasını babasını.Ayrıca sizin babanızda ablasına diyebilirdi bişeyler.Akraba bile olsa bir yere kadar.Resmen çöreklendiler evinize.Çocuklarıda düşüncesiz.Bir ev tutsalardı yada bir otelle anlaşsalardı uzun kalacakları için.Sonuçta halanın kocası.
Benim teyzemin eşi kanser oldu.Başka bir şehirden evlerini bırakıp kendi öz oğullarının olduğu büyükşehire gelip kiralık ev tuttular.Kendi oğlunun evinde kalmadılar.Neden; çunku 2 ufak torun var dedelerinin o halini görüp üzülmesinler etkilenmesinler diye düşündüler.Ayrıca son zamanlarda çok steril olması gerekiyordu evin ve odasına sadece bir kişi maskeyle girebiliyordu.Bu normal bir hastalık değil sonuçta.

Baştan beri takip ediyorum bu hala-enişte konusunu. Ne insanlar var demekten kendimi alamıyorum. Eşin de sen de iyi sabretmişsiniz

Halan ne dedi?

Enişten de bi garip. Tamam kimin kimden önce öleceği belli değil ama, be adam kansersin tabiri caizse ölüm döşeğinde helallik alıp melek olacağın yerde hala ego besliyorsun pessss

Bence az bile demişsiniz. Madem bozuldular sayıp sayıp rahatlayacaktın.

Annen baban da ayrı sorumsuz diyim.

Eşinin ailesine helal valla.

Hanımlar merhaba..bugün kavgamızı ettik rahatladık ...salonda otururken eşim ben çok bozuldum çadırda yatarız mevzusuna sizin için elimizden geleni yaptık Dddi eniştede buna gelene kadar ben nelere nelere bozuldumda bişey demedim kavga olmasın diye dddi bizde şok yaşadık bi ..elimizden geleni yaptık daha ne yapalım artık sabrımız kalmadı dddi eşim senide çok seviyorum ama buna çözüm bulmalıyız ev bulmalıyız sen iyiyken dddi ...kovuyormusunuz git mi diyorsunuz yani dddi öyle demiyorum ama nasıl anlarsan dddi ..eniştede dahada bu evde durmam ben merak etme dddi bi kötü oluyor gbi oldu yüzü değişti bizde neyse kapatalım mevzuyu dedik sustuk çıktık...üzüldüm çok fazla o kadar yıprattım kendimi sonu böyle oldu ..çocuğuyla konuştum bbam çok üzülmüş hastalığı strese gelmiyor niye böyle oldu dddi bende bnm vicdanım rahat elimden geleni yaptım ama artık sabrımız kalmadı dedim tmm dedi sadece...yarın sabah nasıl olucak bakalım ..bir yanım rahat bir yanım üzgün
Dicek laf yok ben cocuğuna takıldım tamam diyip kenara çekilmek ????? Sizin yaptıklarınızı görüp takdir edip tesekkür etmeli anasına babasına sahip çıkmalıydı

Adamı hiç karıştırmadan halanız ve çocuklarıyla ciddi bir konuşma yapıp çözseydiniz keşke. Yada annenizle falan konuşup halanıza şu minvalde bi konuşma yatırsaydınız kızımın eşi problem çıkarıyormuş o da size yansıtmamak icin arada kalıyor idare etmeye çalışıyor size ev bulalım kızım da arada gidip gelsin ilgilensin çocuklarınız falan da rahat rahat gider gelir biz de arada gelir yardımcı oluruz dedirtseydiniz olay bu raddeye gelmezdi.
Biz bu süreci yaşayıp babamı kaybettik. Bu hastalığı yaşayan insanın ve 1. Dereceden akrabalarının psikolojileri pek iyi olamıyor malesef bu dönemde. Hastanın durumu kötüye gitti dediniz ve adamin bu evrede başına ne geleceği belli değil büyük ihtimal yanlız kalmaya korktukları için ısrarla sizin evde kalmaya çalışıyorlardı yoksa zannetmiyorum kimse istenmediği bariz belli olan bi evde kalmak için çaba sarfetsin kiranızı ödemeyi teklif etsin.
Başa gelmeyince anlaşılabilecek bir durum değil inşallah iki taraf ta daha fazla yıpranmadan olay çözülür. Allah şifa versin. Kimseyi de boyle bi duruma düşürmesin inşallah..

Bazilarina iyilik yaramiyo gercekten. Her gun iyilik yap, 1 gun yapma senden kotusu yoktur ...

Çok beklersin daha gidicekler diye. adam biz nelere sustuk diye daha uste cikiyo azcik yüz olsa hederlenirler. sanki siz onların evinde siginti gibi yasiyosunuz
aynen azıcık yüz olsa cok teskkurler derler hakkınız cok derler ausmasın madem dayanmaıyosa ceksin gitsin

Adam hasta çıkıp gidemez akşam vaktide yarın nasıl olucak bilmiyorum belki yarın gidelim derler
Nelere bozulmuslar çok merak ettim. Bence çocuklarında çok büyük hata var. Strese gelemiyor, alıngan oluyor o oluyor bu oluyor olabilir ama baba tutun ev biz de geliyoruz diyeceklerdi. Neyse adam iyiyken de mi böyleydi. Karakteri yani.

Sizin enisteyle boyle bir konu konusmaniz hata.
Esiniz eger biriyle konusacaksa bu halaniz ve sizin kuzenler olmaliydi.
Hasta adam zaten alingan olur ayrica bu tip seyle uzulmesi dogru degil.
Siz kimsenin gazina gelmeden hareket edin, icimden bi ses sonrasinda cok vicdan yapacaksiniz diyor cunku.
Insan yuku agir hele ki kanser hastasi..
Burda bazilari gidin evimizden diyin demis, boyle insanlarda hic mi gorgu hic mi vicdan yok bilmiyorum.
Babanizin kardesiyle konusmasi da yerinde olurdu ayrica.
Sizin muhattabiniz hasta eniste degil hala olmaliydi.
Kanser hastalari cidden uzuntuye gelemiyor.

Konuyu takip ettim aslında ama anlamadığım yerler var.Neden hasta adamla konuşuluyor?Önce hala ve çocuklarla toplanıp konuşmak doğru değilmi?Çocuklar aynı şehirde değilmi?Aralarımı iyi değil?Enişte ne kanseri ve hangi evrede?Planlanan tedavi süresi nedir?Enteresan geldi bana anlayamadım ben.

Konuyu takip ettim aslında ama anlamadığım yerler var.Neden hasta adamla konuşuluyor?Önce hala ve çocuklarla toplanıp konuşmak doğru değilmi?Çocuklar aynı şehirde değilmi?Aralarımı iyi değil?Enişte ne kanseri ve hangi evrede?Planlanan tedavi süresi nedir?Enteresan geldi bana anlayamadım ben.
Halamla çok konuştum hiç bi fonk yok son çare adama dedik yanş

Evet ben de bu noktalara takıldım. Bir de neden her gelişme için ayrı konu açılıyor? Devam konusu açmak yasak değil miydi? Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye.
Bunlar dışında gelişmeleri çok merak ediyorum.

Yinede adama uzuldum basindan beri takip ediyorum.. Gercekten piskolojileri iyi degil diye dusunuyorum .. :( keske sabretseydiniz kararsizim bu konuda

Var mi gelisme gittiler mi yada hazirlik var mi?

Gldeceklerini hic sanmiyorum. Muhtemelen hala gelip aglayacak vicdan yaptirip daha bi yerlesecek. Ev sizjn degilsw bu durumda sizin tasinmaniz bile gerekecek gibime geliyor.

Back