- Konu Sahibi Yildizlisorunlar
-
Dicek laf yok ben cocuğuna takıldım tamam diyip kenara çekilmek ????? Sizin yaptıklarınızı görüp takdir edip tesekkür etmeli anasına babasına sahip çıkmalıydıHanımlar merhaba..bugün kavgamızı ettik rahatladık ...salonda otururken eşim ben çok bozuldum çadırda yatarız mevzusuna sizin için elimizden geleni yaptık Dddi eniştede buna gelene kadar ben nelere nelere bozuldumda bişey demedim kavga olmasın diye dddi bizde şok yaşadık bi ..elimizden geleni yaptık daha ne yapalım artık sabrımız kalmadı dddi eşim senide çok seviyorum ama buna çözüm bulmalıyız ev bulmalıyız sen iyiyken dddi ...kovuyormusunuz git mi diyorsunuz yani dddi öyle demiyorum ama nasıl anlarsan dddi ..eniştede dahada bu evde durmam ben merak etme dddi bi kötü oluyor gbi oldu yüzü değişti bizde neyse kapatalım mevzuyu dedik sustuk çıktık...üzüldüm çok fazla o kadar yıprattım kendimi sonu böyle oldu ..çocuğuyla konuştum bbam çok üzülmüş hastalığı strese gelmiyor niye böyle oldu dddi bende bnm vicdanım rahat elimden geleni yaptım ama artık sabrımız kalmadı dedim tmm dedi sadece...yarın sabah nasıl olucak bakalım ..bir yanım rahat bir yanım üzgün
aynen azıcık yüz olsa cok teskkurler derler hakkınız cok derler ausmasın madem dayanmaıyosa ceksin gitsinÇok beklersin daha gidicekler diye. adam biz nelere sustuk diye daha uste cikiyo azcik yüz olsa hederlenirler. sanki siz onların evinde siginti gibi yasiyosunuz
Nelere bozulmuslar çok merak ettim. Bence çocuklarında çok büyük hata var. Strese gelemiyor, alıngan oluyor o oluyor bu oluyor olabilir ama baba tutun ev biz de geliyoruz diyeceklerdi. Neyse adam iyiyken de mi böyleydi. Karakteri yani.Adam hasta çıkıp gidemez akşam vaktide yarın nasıl olucak bilmiyorum belki yarın gidelim derler
Halamla çok konuştum hiç bi fonk yok son çare adama dedik yanşKonuyu takip ettim aslında ama anlamadığım yerler var.Neden hasta adamla konuşuluyor?Önce hala ve çocuklarla toplanıp konuşmak doğru değilmi?Çocuklar aynı şehirde değilmi?Aralarımı iyi değil?Enişte ne kanseri ve hangi evrede?Planlanan tedavi süresi nedir?Enteresan geldi bana anlayamadım ben.
Evet ben de bu noktalara takıldım. Bir de neden her gelişme için ayrı konu açılıyor? Devam konusu açmak yasak değil miydi?Konuyu takip ettim aslında ama anlamadığım yerler var.Neden hasta adamla konuşuluyor?Önce hala ve çocuklarla toplanıp konuşmak doğru değilmi?Çocuklar aynı şehirde değilmi?Aralarımı iyi değil?Enişte ne kanseri ve hangi evrede?Planlanan tedavi süresi nedir?Enteresan geldi bana anlayamadım ben.
Var ni bir gelisme?Halamla çok konuştum hiç bi fonk yok son çare adama dedik yanş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?