• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Halamın kocası son durum kavga

Hiç küsmüş gibi değiller çok iyiler halamdan görmediğim Güler yüzü espriyi görüyorum enişte eşimle daha sohbet vari oldu hatta ...sanki diyen biz değiliz gbi tabi içlerinde ne yaşıyorlar bilmiyorum ama
Gondermesinler diye.... yalakalik sendromu diyoruz biz buna.

Hanımlar merhaba..bugün kavgamızı ettik rahatladık ...salonda otururken eşim ben çok bozuldum çadırda yatarız mevzusuna sizin için elimizden geleni yaptık Dddi eniştede buna gelene kadar ben nelere nelere bozuldumda bişey demedim kavga olmasın diye dddi bizde şok yaşadık bi ..elimizden geleni yaptık daha ne yapalım artık sabrımız kalmadı dddi eşim senide çok seviyorum ama buna çözüm bulmalıyız ev bulmalıyız sen iyiyken dddi ...kovuyormusunuz git mi diyorsunuz yani dddi öyle demiyorum ama nasıl anlarsan dddi ..eniştede dahada bu evde durmam ben merak etme dddi bi kötü oluyor gbi oldu yüzü değişti bizde neyse kapatalım mevzuyu dedik sustuk çıktık...üzüldüm çok fazla o kadar yıprattım kendimi sonu böyle oldu ..çocuğuyla konuştum bbam çok üzülmüş hastalığı strese gelmiyor niye böyle oldu dddi bende bnm vicdanım rahat elimden geleni yaptım ama artık sabrımız kalmadı dedim tmm dedi sadece...yarın sabah nasıl olucak bakalım ..bir yanım rahat bir yanım üzgün

Son durum :daha gitmediler hep birlikte ev arıyoruz bakalım
Iyi yere cadir kurmuslar niye gitsinlerki..ekmek elden su golden ay ben olsam hic rahat edemem kardesimin evide olsa..o kadar imkan sunmussunuz ama illa senin ev..iyi niyetini suistimal ediyorlar.

Kesin ve net bir şekilde konuşun. Açık açık. Bu tedavi süreci uzun bir süreç, artik özel hayatınız kaldı deyin. Siz böyle yaparsanız gitmezler. Hiç bişey olmamış gibi davranmayın. Onlar bozuk değilse siz bozuk olun. Neleri yutmuşlar bi düşünün bakalım. Ev bulmakta neden bu kadar zor. Gezin internette ve bir iki emlakçı. Beğenmezlerse de idare edin bikac ay diye oldu bittiye getirin.

Benim halamın kocası ama...birde ben fazlasıyla yapacağımı yaptığımı düşünüyorum ki dahada 4-5 ay hastaneye götürüp getirecem sadece artık eski ev düzenimi aile hayatımı istiyorum
halan aslında sen onun İçin kabul ettin kovmadan da hallederdiniz bu kadar yapıp sonunda batırmak olmuş bu sonuçta tatil amaçlı gelmediler tedavi amaçlı geldiler seni de kendilerine destek gördüler nazları kaprisleri olur Çekmeyen bilmez

Kimsede çıkıp demiyorki bu hala ve enişte “rezidans”tan ev tutacak kadar varlıklı da sırf kendilerine hizmet ettirmeye bu eve çökmüşler diye!

Rezidanstan ev bakıp beğenmeyen akraba takımı için duyar falan kasamam kimse kusura bakmasın.

Yorumlar da müthiş yani ağzım açık kaldı, sanırsınız halayla enişte fakirlikten kıvranıyor imkansızlık yüzünden bu evde kalıyorlar da konu sahibi karda kışta kapıya koymaya çalışıyor.

Allah aşkına anası değil babası değil çoluğu çocuğu imkanı parası olan insanlara sırf onların keyfi için 3 ay kim bakar?? Bu karı koca bakmış işte! Kendi yatağını vermiş taksicilik yapmış her işini görmüş. Daha ne yapsın? Sınırı belli değil süresi belli değil. Kızın yuvası bu sebepten yıkılırsa herkes mutlu olacak galiba :işsiz:

Allah yardimcin olsun bir kere daha hatirlatabilirsin belki halana. Bu is kusulmeden cozulmeyecek gibi...gelisme oldukça yaz lütfen allah sabir versin sana da esine de.

Konuyu takipteydim yapilan yorumlar bile ne kadar incitici..
Konu sahibi sen elinden geleni yapmissin
Suna baktik buna baktik diyenler anne babalarina bakmis insanlar. Kim halasinin kocasina uzuuunn sure bakar? Yaptigin buyuk fedakarlik helal olsun amaa biyere kadar.
Esin artik bunalmistir hic bir mecburiyeti yok. Cok zor durumda olsalar yine anlarim ama degiller, resmen sizden faydalaniyorlar.

İlk açtığınız konu ve yorumlarınızı okudum,sizin fake konu açan ruhsal sorunları olan biri olduğunuzu düşünüyorum.
İnsanların hassas olduğu hastalık konusunda bu kadar ileri gidebilecek bir vicdanınız varsa size söyleyecek sözde yok demektir.
Bir konu attınız ortaya,bir hikaye şimdi işin içindende çıkamıyorsunuz malesef.
Rezidanslara kadar çıktı olay hala yorum yapıp,sonuç bekliyor insanlar.
İnsanların zayıf noktalarıyla uğraşmayın,sonra üzülürsünüz.

Ben de ilk konudan itibaren tüm mesajları tek tek dikkatle okudum. Ve şahsen maalesef Arsel 'in yukarıda yazdıklarına aynen katıldığımı ifade etmek için özellikle üye girişi yaptım. Biliyor musunuz ki çok yazık oldu onca kişinin içtenlikle Hem hasta amca hem de sizin için derinden üzülmüş olmalarına.. Çok heyecanlı , gayet detaylı cevaplar veriyordunuz .. Aniden tıkandınız, kaldınız. Ne oldu? Niçin ?

hanımlar konunun fake olduğunu düşünüyorsanız kibleyin, yani şikayet et e basıp yönetime bildirin
konuya girip "bu fakedir" demek site kurallarına aykırı, geçen ben de sorarak öğrendim
ayrıca birileri çıkıp fake diye tutturunca konunun amacı sapıyor
dediğim gibi, şikayet edin ama konuyu bulandırmayın lütfen

Ben de ilk konudan itibaren tüm mesajları tek tek dikkatle okudum. Ve şahsen maalesef Arsel 'in yukarıda yazdıklarına aynen katıldığımı ifade etmek için özellikle üye girişi yaptım. Biliyor musunuz ki çok yazık oldu onca kişinin içtenlikle Hem hasta amca hem de sizin için derinden üzülmüş olmalarına.. Çok heyecanlı , gayet detaylı cevaplar veriyordunuz .. Aniden tıkandınız, kaldınız. Ne oldu? Niçin ?
Gerçekten fake konu böyle mi olur :) ayrıca baya son noktama ulaşıp buraya yazdım acaba yanlış mı düşünüyorum dahada dayanmalımıyım gibisinden ama doğru düşünüyormuşum ve başta farklı ev tutma durumunu yapsaydım yada odamı vermeseydim belki bu kadar olmazdı..konu bu yani bu konunun üstüne ne diyebilirim entrika mı oluşturayım sen konuyu daha heyecanlı oku diye

İlk açtığınız konu ve yorumlarınızı okudum,sizin fake konu açan ruhsal sorunları olan biri olduğunuzu düşünüyorum.
İnsanların hassas olduğu hastalık konusunda bu kadar ileri gidebilecek bir vicdanınız varsa size söyleyecek sözde yok demektir.
Bir konu attınız ortaya,bir hikaye şimdi işin içindende çıkamıyorsunuz malesef.
Rezidanslara kadar çıktı olay hala yorum yapıp,sonuç bekliyor insanlar.
İnsanların zayıf noktalarıyla uğraşmayın,sonra üzülürsünüz.
Gerçekten saçmalıyorsunuz ...muhteşem bi hikaye gerçekten ..burda Özel hastanede tedavi görüyorlar paralarıda var yani illa çok fakirler benden başka kimseleri Yok mu desem m inandırıcı olacaktı ayrıca ne düşündüğünüz umrunda değil z

Gerçekten saçmalıyorsunuz ...muhteşem bi hikaye gerçekten ..burda Özel hastanede tedavi görüyorlar paralarıda var yani illa çok fakirler benden başka kimseleri Yok mu desem m inandırıcı olacaktı ayrıca ne düşündüğünüz umrunda değil z
hikaye gücü kuvvetli olan sizsiniz,ayrıca özel hastaneyde tedavi olmak çok külfetli değil annemde özel hastanede tedavi gördü.
Hangi sağlık yardımı alırsa alsın tedavisi eşit şekilde yapılıyor zaten.
Bu rezidansta oturacak kadar zengin olmasını gerektirmiyor.
İlk önce üzüldüm açtığınız konuya,ancak şuan sadece yalanınız resmi şekilde açıklanıncaya kadar takipteyim.

Gerçekten fake konu böyle mi olur :) ayrıca baya son noktama ulaşıp buraya yazdım acaba yanlış mı düşünüyorum dahada dayanmalımıyım gibisinden ama doğru düşünüyormuşum ve başta farklı ev tutma durumunu yapsaydım yada odamı vermeseydim belki bu kadar olmazdı..konu bu yani bu konunun üstüne ne diyebilirim entrika mı oluşturayım sen konuyu daha heyecanlı oku diye
daha kendini geliştirmen lazımmış bak,onu mu yapsaydım bunu mu yapsaydım soruyorsun.
Açtığın 3 konuda aynı psikolojide nedense?

Eviniz kiraysa siz taşının baari yoksa gercekten eşiniz biranda cekip gidebilir .Ne sacma bir durum .Ben bunaldım burda.

daha kendini geliştirmen lazımmış bak,onu mu yapsaydım bunu mu yapsaydım soruyorsun.
Açtığın 3 konuda aynı psikolojide nedense?
Bu sitede dura dura beyniniz yanmış hanımefendi neyse bi durum olursa merak edenler için yazarım siz bence azıcık interneti kapatın dışarı çıkın nefes alın sağlığınızdan endişe duydum

Back