• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Halamın extra ergen kızı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızın psikolojisi iyi değil demekki. Nişan atmış. Siz çoluk çocuk sahibi olmuşsunuz. Hala bi kızı neden bu kadar takıp anlayışlı olamıyorsunuz. Üzüldüm Kıza. Bu dert edilecek birşey değil.

Kızın psikolojisi iyi değil demekki. Nişan atmış. Siz çoluk çocuk sahibi olmuşsunuz. Hala bi kızı neden bu kadar takıp anlayışlı olamıyorsunuz. Üzüldüm Kıza. Bu dert edilecek birşey değil.
6yıl oldu nısan atalı. Iyı psıkolojısı her bozuk olan baskasının mutlu anlarını kakalasın ozaman var mı böyle bir dünya?

6yıl oldu nısan atalı. Iyı psıkolojısı her bozuk olan baskasının mutlu anlarını kakalasın ozaman var mı böyle bir dünya?
Siz fazla ciddiye alıyorsunuz bence. Bn umursamam Allah ona da evlat versin diye dua ederdim. İstemiyorsam da özellikle görüşmezdim. Sadece halama fln gidersem görürdüm. Önemsemezdim o kızı. Bnm de öyle bi kuzenim vardı. Şuan görüşmüyorum ama aile arasında görünce selamlaşıyoruz

Özür dileme canim. Özür dilemesi gereken varsa o da,o kıskanç fitne fücur,ağzının ayari olmayan kuzenin.
Halanla arani bozma ama o kuzenine ayar ver.

ne munasebet ya
sorun cıkaran o
analı babalı buyusun masallah deyıp cekılebılırdı car car car elestırecegıne sucunuz yokken nıye ozur dıleyecekmıssınız kendı kızına sozunu gecıremıyor kızı evde nasıl krızler gecırıyorsa artık.
kım kıme diş gecırebılıyorsa ıste

ben olsam asla ozur dılemem banane ya derım. hem suclu hem guclu .

Hayır bir de eleştirdiği konuda hassas bir konu yani. Doğum. Bir de sanırım konu sahibinin cocugu gec olmus belki tedavi gördü ya ne kadar ayıp birsey. Ben olsam cok zoruma giderdi konu sahibi yine eve gelen misafir diye düşünüp pek konusmamis. Ben daha fazlasini söylerdim.
Elbisesini saçını eşyasını da elestirmiyor ki ozur dilesin

Bir de utanmadan çantasını almış gitmiş
Boyleleri hep zaten üste çıkar.

Selam kk hatunları gün geçmiyor ki konu açmayayım fakat insanlar artık beni çileden çıkarıyor ya
Halamın kızı var benımle yasıt fakat hiç evlenmedi bir kere benım gibi nişan attı. Daha da evlilik düşünmedi. Nerneyse gelelim konuya. Ben doğum için hastanenın dogum fotocusuyla anlaştım. Doğuma girerken doğumdayken falan foto video çeksin işte hatıra kalır diye. Geçen ay videoyu ve fotoları aldık. Arada müzik çalıyor arada benim kendi sesim, doguma gıdıyorum falan dıye cok duygusalım (hastaneye gıtmemle dogurmam bır oldu yarım saat falan surdu) işte Aden'i ilk gördüğümüz an eşimle ağlıyoruz odaya getırıyorlar falan fıstık harıka bır kolaj olmus. Gecen gun halamla kızı oturmaya gelmek ıstedıler. Annemde vıdeoyı acsana kızım ızleyelım halan gormemıstı dedı. Neyse bız actık ızlıyoruz. Dogumhanede de kalbenden - haydı soyle calıyor. O calıyor ben daha da aglıyorum. Doktorun bıle gozlerı doldu gunde onlarcasını dogurtuyor halbuki..bu durdu durdu ayyy ne kadar arabesk bır kadınsın ya sen loveitred bu dogumda calınacak parcamı cıkss bıdaha dogur bu olmamıs dedı. Bende dedım sen dogur da dılberaydan tavukları pısırmısem caldırırsın. Parcayı ben secmedım doktorlar dınlıyor dogumhanede dedım. Stresı azaltıyormus bla bla. Sen enayı gıbı para da vermıssındır bunlara dedı. Tepem attı bende dedım kı sen first class dogurursun dogumunda mozart caldırırsın bebe olmus 4aylık neyı dusunuyosun hey allahım deyıp guldum. Bu bı basladı bana sıralamaya. Iyı kı bebegın oldu da onu da 5sene sonra buldun ona acıyorum boyle bır annesı oldugu ıcın dedı ama gulerek kaydırıyor lafları. Halam da yeter artık x dedı. Izle yada ızleme neden bu kadar negatıfsın ya sen dedı. Bu aldı cantasını cıktı benden. Halamda kusura bakma bu boyle bı delırdı bu aralar dedı. Bu aksamda bana mesaj atmıs kalbımı cok kırdın nasıl tamır edeceksın cok merak edıyorum yazmıs. Bende sen dıl uzattın neden bu kadar rahatsız oldun bır sarkıdan ben anlayamadım dedım. Cevap yok. Bu aksam aradı ogluma hedıye almısta ama ben ozur dılemeden vermıcekmıs. Vermezsen verme dedım ya. Suratıma kapattı. Halamda allah ıcın uzatmayın nolur ustune gıtme dıyor bana. Hala dedım o gun benı savundugun ıcın kalktı gıttı neyın kafasını yasıyorsun sen dedım. Sen ozur dıleyıver ne olacak dıyor. Ben ne yapıcam kızlar ya halamın hatrına sucsuz oldugumu dusundugum konuda ozur mu dıleyecegım bundan. Akıl verın plss😲🙄
Ona sen ne zaman evleneceksin seninle yaşıtların çocuğu oldu falan diyorlarsa arkadaşları çevresi vs. içerlemiş ama sizin suçunuz olmamasina rağmen size patlamış kendisi hatasını anlayıp gelir yine

Hayır bir de eleştirdiği konuda hassas bir konu yani. Doğum. Bir de sanırım konu sahibinin cocugu gec olmus belki tedavi gördü ya ne kadar ayıp birsey. Ben olsam cok zoruma giderdi konu sahibi yine eve gelen misafir diye düşünüp pek konusmamis. Ben daha fazlasini söylerdim.
Elbisesini saçını eşyasını da elestirmiyor ki ozur dilesin

Bir de utanmadan çantasını almış gitmiş
Boyleleri hep zaten üste çıkar.
5yıl bekledık tedavısız oldu ama zor oldu yanı. Dogum vıdeosunda calan sarkıya kadar takacak ne var kardesım fıkrını ılla kı beyan etmek zorunda mısın. Ama ılla kı laf sokmak ıstedı. Herkes duygusal bu habire laf sokayım da ne olursa olsun derdınde

Zalim İstanbul gibi konu; tansiyon hep yüksek sinirler hep gergin hep bi bağırma laf sokma. Nasıl bir aile ortamınız var
Hep derken? Aile ortamım sizi zerre ilgilendirmez. Sordugum soruya cevap vermeyerek haddinizi aşan konulara değinmeyin. Siz dizinizi izleyin. Ben diğer aile üyelerimle ilgili dert yanmıyorum farkındaysanız

Özür dileme canim. Özür dilemesi gereken varsa o da,o kıskanç fitne fücur,ağzının ayari olmayan kuzenin.
Halanla arani bozma ama o kuzenine ayar ver.
Ona birşetiy demeyecegım kendı konusup laf atarsa konusurum. Halam peşimi bırakmıyor. Zorla özür dilettirecek🤦‍♀️

Hala kızı hata yapmış,yanlış konuşmuş ama bana göre sen de hata yapmışsın, bekar bir insana sen de doğur demek hoş olmamış.
Ben sende dogurursun ınsallah dıyerek temennide bulundum. Yanı evlen coluk cocuga karıs o zaman bu kadar kolay cıkmaz agzından bu laflar demek ıstedım belki de onu yanlıs anladı dıyecegım ama o sureklı benim annelıgıme laf dokunduruyor. Kardesı olmasın boyle annesı var ne demek yanı😣

Büyükler hep böyleler yaaa haksizsam niye özür dileyim değil mi ama 😄😄😄
Dilberaydan tavukları pişirmişem çalarsın dedim😎yani doğumhane orası canlımüzik değil ki istek parça olsun.doktorlarda valla aglamayan gebeyi ağlatmak için vermişler coşkuyu. Gözlerim doğurmaktan değil şarkıdan davul gibi çıkmış ahahahah😆😆

Asla özür dilemeyin. Halanız da çok meraklıyla barıştırmaya, kendi kızına sözünü dinletsin madem. Durduk yere saçma sapan ortamı geriyor bir de arayıp özür dilemezsen hediye vermem diyor deliye bak. Terbiyesiz. Sakın özür falan dilemeyin. Halanızla da çok istiyorsa dışarda görüşürsünüz veya size gelir. Ben bile sinirlendim ne dengesizler var yaa. Allah analı babalı büyütsün bu arada 💕

Asla özür dilemeyin. Halanız da çok meraklıyla barıştırmaya, kendi kızına sözünü dinletsin madem. Durduk yere saçma sapan ortamı geriyor bir de arayıp özür dilemezsen hediye vermem diyor deliye bak. Terbiyesiz. Sakın özür falan dilemeyin. Halanızla da çok istiyorsa dışarda görüşürsünüz veya size gelir. Ben bile sinirlendim ne dengesizler var yaa. Allah analı babalı büyütsün bu arada 💕
Teşekkür ederim❤️ hediyede falan değilim zaten hediyeyi versin diye özür mü dileyeceğim bi de. Haksızsam oturur dusunurum dılerım ya da haklıysam dılemem. Basit ama anlamıyor🤦‍♀️

Dilberaydan tavukları pişirmişem çalarsın dedim😎yani doğumhane orası canlımüzik değil ki istek parça olsun.doktorlarda valla aglamayan gebeyi ağlatmak için vermişler coşkuyu. Gözlerim doğurmaktan değil şarkıdan davul gibi çıkmış ahahahah😆😆
Hahahahahahahahahaha o orayi anlayamamis galiba. Mesela babam ameliyat oldu mikro cerrahi orada da klasik muzik çalıyormuş adam ameliyattan sonra uyudu uyandi ben neredeyim dedi yazik. Doktorlarda bir alem😂😂😂 sağlıkla büyütün yavrunuzu💞

Kıskanıyor sizi o yüzden böyle davranmış.. sizde anlayış gosterseniz lütfen...
Sonuçta aynı yaştasınız ister istemez içinde kıyaslıyor ben bekarım o evlendi çocuğu bile oldu... kıskandığını belli etmemek için de bir kulp buluyor yani ben böyle hissettim...

Kıskanıyor sizi o yüzden böyle davranmış.. sizde anlayış gosterseniz lütfen...
Sonuçta aynı yaştasınız ister istemez içinde kıyaslıyor ben bekarım o evlendi çocuğu bile oldu... kıskandığını belli etmemek için de bir kulp buluyor yani ben böyle hissettim...
Bana da öyle geliyor bu açıdan düşünmemiştim. Çünkü kardeş gibi büyüdük. Eşimle tanışmama o vesile oldu. Sonra eşimde bir arkadasını onunla tanıstırdı o baska bırıyle nısanlandı attı nısanı falan. Gercekten boyle olmasına anlam veremıyorum. Hamıleyım dıye havalara ucmustu olayo getırdıgı yere bak. Ama gercekten cok kırıldım soyledıklerıne. Laf atarsa atarım atmazsa kendı bılır bır topluma gırdıgımızde karsılasırsak konusurum fakat özür dilemem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X