Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ustteki kucuk yazili bir derdim vara tiklayin cikiyor.Bu hala kizlari hep bi gicik oluyorlar zaten bosverin.kusura bakmayin bisey sormak istiyorum.ben bir turlu konu ac yerini bulamiyorum haliyle konuda acamiyorum.yardimci olabilirmisiniz nereye gitti bu konu acc
Bir derdim varın ana sayfasında üstte bir başlık yazın yazan yerden açılıyor konuBu hala kizlari hep bi gicik oluyorlar zaten bosverin.kusura bakmayin bisey sormak istiyorum.ben bir turlu konu ac yerini bulamiyorum haliyle konuda acamiyorum.yardimci olabilirmisiniz nereye gitti bu konu acc
Buraya çok güldüm ya.ayyy ne kadar arabesk bır kadınsın ya sen loveitred bu dogumda calınacak parcamı cıkss bıdaha dogur bu olmamıs dedı. Bende dedım sen dogur da dılberaydan tavukları pısırmısem caldırırsın.
Kimse altta da kalmamis bence,sorun yok demektir:)Buraya çok güldüm ya.
afedersin![]()
Ay terbiyesizin önde gideni, ben bile sinir oldum.Aaa bana bıde dıyor ki. İlki yandı ikincisi yanmasın boyle bır anneyle hahaha. Terbıyesıze bak. Bende sende anne olursun ınsallah o zaman gorursun o aglarken nasıl ıcın kavruluyor caresızlık nasıl bırsey anlarsın dedım. Senden daha ıyı bakacagım kesın dıyor.