• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Halamın extra ergen kızı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hahahahahahahahahaha o orayi anlayamamis galiba. Mesela babam ameliyat oldu mikro cerrahi orada da klasik muzik çalıyormuş adam ameliyattan sonra uyudu uyandi ben neredeyim dedi yazik. Doktorlarda bir alem😂😂😂 sağlıkla büyütün yavrunuzu💞
Teşekkür ederim😋 valla bidaha doğurursam flash veririm sırayla çalsınlar ne diyim doktorlarda gün yüzüne cıkmadan eksi katlarda gün geçiriyorlar haklılar sıyırmakta😁

Yani eğri oturup doğru konuşmak gerekirse doğum videosu arkasında kalben-haydi söyle çalması bana da komik gelirdi belki o an hassas bir durum olduğunu unutup gırgıra vurdu sen yükselince o da geri adım atmamak için yükseldi falan. Ama özür dilemeyin özür dilenecek de bir durumunuz yok. Bir de sen de doğur kısmı hoş olmamış belli ki travması var psikolojisi bozuk.

Herkes kendi aklini begenmis varya.
Ne demek " hediye aldim özur dilede benden veriyim" ya?
Aden yazılı yaka iğnesi mi ne almış nazarlık gibi birşey sanırım. Fıkırlerımın hedıyeyle dogru orantılı degısecıgını dusunmesıne ne demelıyım🙅‍♀️

Yani eğri oturup doğru konuşmak gerekirse doğum videosu arkasında kalben-haydi söyle çalması bana da komik gelirdi belki o an hassas bir durum olduğunu unutup gırgıra vurdu sen yükselince o da geri adım atmamak için yükseldi falan. Ama özür dilemeyin özür dilenecek de bir durumunuz yok. Bir de sen de doğur kısmı hoş olmamış belli ki travması var psikolojisi bozuk.
Dogum vıdeosunun arkasında o sarkı calmıyor orayı kacırmıssınız yorumlardan. Amelıyathanede o sarkı calıyordu. Vıdeoyu yapan arkadasta bazı yerlerınde bızım sesımızı kesmiş o şarkı aralardan giriyor. Doktor hadi bakalım telaşlı anne bıze bıraz yardımcı ol hemen geleyim, senı cok merak edıyor aılen sakın bekleme yapma olmadık yerde falan deyıp benı yatıstırmaya falan calısıyor. Öyle bırsey yanı. Sonra oğlum ağlıyor bız aglıyoruz öyle yani🤩slayt arka fonu degıl yanı sarkı bızzat amelıyathane de bangır bangır calıyordu😎🤪🤪

Bende dedım sen dogur da dılberaydan tavukları pısırmısem caldırırsın.

Kahkaha attim 🤣 iyi laf gecirmissiniz. Bildigin kiskaniyor. Halanizla degil ama kuzeninizle fazla gorusmemeniz iyi olur bence. Kadin Negatif enerji kuresi gibi resmen. Izledigi video bir annenin bebegiyle bulusma ani cok ozel ve cok anlamli buna bile mana bulabiliyor. Arabesk gelse bile insan susar, saygi duyar.. Ben boyle insanlari direkt hayatimdan cikartiyorum.

Kahkaha attim 🤣 iyi laf gecirmissiniz. Bildigin kiskaniyor. Halanizla degil ama kuzeninizle fazla gorusmemeniz iyi olur bence. Kadin Negatif enerji kuresi gibi resmen. Izledigi video bir annenin bebegiyle bulusma ani cok ozel ve cok anlamli buna bile mana bulabiliyor. Arabesk gelse bile insan susar, saygi duyar.. Ben boyle insanlari direkt hayatimdan cikartiyorum.
Suyum gelmiş 7cm açığım var ve zor yetıstık hastaneye 15dk daha gec kalsanız yolda dogururdunuz nasıl anlamadın dıye zor gıydırıp aldılar amelıyathaneye. Orda aman allahım kalben miiii haydı söyle miiiii cıksss asla doguramam mı dıyecegım sanki türkübar yarabbil alemin😆😁

Sen yanlış bir şey yapmamışsın ki özür dileyeceksin. Kendi kaşınmış sen de cevabını vermişsin. Özür dilersen bu her olayda üste çıkmaya çalışır, boşver hediyesini de alsın ...

Bence cocugun ilkokula falan gidene kadar görüşmemeniz küsmeniz en güzeli olmuş
Belki o ara evlenir cocugu falan olurda biraz dinginlenir huyu suyu kıskanclıgı körelir
Yoksa bugun buna bunu yapan yarın baska bişeyle gene dalga gecme lüksünü kendinde bulacak

Olay değil de bu baskılar bunaltıyor. Bu konuyu konuşmak istemiyorum deyip kapatın .

Öyle bir video izlesem, ben de çok arabesk, bu ne ya, bu ne abartı diye düşünürdüm açıkçası. Ama içimde tutardım sanırım. Sadece, biraz abartı geldi bana diyebilirdim. Herkesin kendi tercihi tabi böyle şeyler. Akrabanız kıskanmış olabilir. Ama düşünceleri diline yansıyıp, terslendiyse, sinir de olmuş olabilir.

Allahım böyle haset dolu insanlardan koru hepimizi yarabbim
Benimde başımda var böyle bi tane
Özür falan dilemeyin değmez

Tavukları pişirmişem kısmına öldüm :D. :D

Selam kk hatunları gün geçmiyor ki konu açmayayım fakat insanlar artık beni çileden çıkarıyor ya
Halamın kızı var benımle yasıt fakat hiç evlenmedi bir kere benım gibi nişan attı. Daha da evlilik düşünmedi. Nerneyse gelelim konuya. Ben doğum için hastanenın dogum fotocusuyla anlaştım. Doğuma girerken doğumdayken falan foto video çeksin işte hatıra kalır diye. Geçen ay videoyu ve fotoları aldık. Arada müzik çalıyor arada benim kendi sesim, doguma gıdıyorum falan dıye cok duygusalım (hastaneye gıtmemle dogurmam bır oldu yarım saat falan surdu) işte Aden'i ilk gördüğümüz an eşimle ağlıyoruz odaya getırıyorlar falan fıstık harıka bır kolaj olmus. Gecen gun halamla kızı oturmaya gelmek ıstedıler. Annemde vıdeoyı acsana kızım ızleyelım halan gormemıstı dedı. Neyse bız actık ızlıyoruz. Dogumhanede de kalbenden - haydı soyle calıyor. O calıyor ben daha da aglıyorum. Doktorun bıle gozlerı doldu gunde onlarcasını dogurtuyor halbuki..bu durdu durdu ayyy ne kadar arabesk bır kadınsın ya sen loveitred bu dogumda calınacak parcamı cıkss bıdaha dogur bu olmamıs dedı. Bende dedım sen dogur da dılberaydan tavukları pısırmısem caldırırsın. Parcayı ben secmedım doktorlar dınlıyor dogumhanede dedım. Stresı azaltıyormus bla bla. Sen enayı gıbı para da vermıssındır bunlara dedı. Tepem attı bende dedım kı sen first class dogurursun dogumunda mozart caldırırsın bebe olmus 4aylık neyı dusunuyosun hey allahım deyıp guldum. Bu bı basladı bana sıralamaya. Iyı kı bebegın oldu da onu da 5sene sonra buldun ona acıyorum boyle bır annesı oldugu ıcın dedı ama gulerek kaydırıyor lafları. Halam da yeter artık x dedı. Izle yada ızleme neden bu kadar negatıfsın ya sen dedı. Bu aldı cantasını cıktı benden. Halamda kusura bakma bu boyle bı delırdı bu aralar dedı. Bu aksamda bana mesaj atmıs kalbımı cok kırdın nasıl tamır edeceksın cok merak edıyorum yazmıs. Bende sen dıl uzattın neden bu kadar rahatsız oldun bır sarkıdan ben anlayamadım dedım. Cevap yok. Bu aksam aradı ogluma hedıye almısta ama ben ozur dılemeden vermıcekmıs. Vermezsen verme dedım ya. Suratıma kapattı. Halamda allah ıcın uzatmayın nolur ustune gıtme dıyor bana. Hala dedım o gun benı savundugun ıcın kalktı gıttı neyın kafasını yasıyorsun sen dedım. Sen ozur dıleyıver ne olacak dıyor. Ben ne yapıcam kızlar ya halamın hatrına sucsuz oldugumu dusundugum konuda ozur mu dıleyecegım bundan. Akıl verın plss😲🙄

Hiç özür dileme, hatasını bilsin. Ama tabi daha da uzatma laf dalaşını bence. Sonuçta ağzının payını vermişsin...

Selam kk hatunları gün geçmiyor ki konu açmayayım fakat insanlar artık beni çileden çıkarıyor ya
Halamın kızı var benımle yasıt fakat hiç evlenmedi bir kere benım gibi nişan attı. Daha da evlilik düşünmedi. Nerneyse gelelim konuya. Ben doğum için hastanenın dogum fotocusuyla anlaştım. Doğuma girerken doğumdayken falan foto video çeksin işte hatıra kalır diye. Geçen ay videoyu ve fotoları aldık. Arada müzik çalıyor arada benim kendi sesim, doguma gıdıyorum falan dıye cok duygusalım (hastaneye gıtmemle dogurmam bır oldu yarım saat falan surdu) işte Aden'i ilk gördüğümüz an eşimle ağlıyoruz odaya getırıyorlar falan fıstık harıka bır kolaj olmus. Gecen gun halamla kızı oturmaya gelmek ıstedıler. Annemde vıdeoyı acsana kızım ızleyelım halan gormemıstı dedı. Neyse bız actık ızlıyoruz. Dogumhanede de kalbenden - haydı soyle calıyor. O calıyor ben daha da aglıyorum. Doktorun bıle gozlerı doldu gunde onlarcasını dogurtuyor halbuki..bu durdu durdu ayyy ne kadar arabesk bır kadınsın ya sen loveitred bu dogumda calınacak parcamı cıkss bıdaha dogur bu olmamıs dedı. Bende dedım sen dogur da dılberaydan tavukları pısırmısem caldırırsın. Parcayı ben secmedım doktorlar dınlıyor dogumhanede dedım. Stresı azaltıyormus bla bla. Sen enayı gıbı para da vermıssındır bunlara dedı. Tepem attı bende dedım kı sen first class dogurursun dogumunda mozart caldırırsın bebe olmus 4aylık neyı dusunuyosun hey allahım deyıp guldum. Bu bı basladı bana sıralamaya. Iyı kı bebegın oldu da onu da 5sene sonra buldun ona acıyorum boyle bır annesı oldugu ıcın dedı ama gulerek kaydırıyor lafları. Halam da yeter artık x dedı. Izle yada ızleme neden bu kadar negatıfsın ya sen dedı. Bu aldı cantasını cıktı benden. Halamda kusura bakma bu boyle bı delırdı bu aralar dedı. Bu aksamda bana mesaj atmıs kalbımı cok kırdın nasıl tamır edeceksın cok merak edıyorum yazmıs. Bende sen dıl uzattın neden bu kadar rahatsız oldun bır sarkıdan ben anlayamadım dedım. Cevap yok. Bu aksam aradı ogluma hedıye almısta ama ben ozur dılemeden vermıcekmıs. Vermezsen verme dedım ya. Suratıma kapattı. Halamda allah ıcın uzatmayın nolur ustune gıtme dıyor bana. Hala dedım o gun benı savundugun ıcın kalktı gıttı neyın kafasını yasıyorsun sen dedım. Sen ozur dıleyıver ne olacak dıyor. Ben ne yapıcam kızlar ya halamın hatrına sucsuz oldugumu dusundugum konuda ozur mu dıleyecegım bundan. Akıl verın plss😲🙄
Bencede dilemeyin,acik acik kiskaniyor sizi.kendi pisi pisi gelir bikac aydan tekrar hayatiniza.siz daha cok bebeginizle ,esinizle olan fotolardan paylasin,bol bol gorsun sizi catlasin😁👍

Özür dilemeniz gerekmediğini bal gibi biliyorsunuz bence...

Bencede dilemeyin,acik acik kiskaniyor sizi.kendi pisi pisi gelir bikac aydan tekrar hayatiniza.siz daha cok bebeginizle ,esinizle olan fotolardan paylasin,bol bol gorsun sizi catlasin😁👍
Yapmayin ya,gercekten insanlar catliyor mu saniyorsunuz?
Valla insta anneleri kendine 7 katli buyutecle bakiyor.
Hadi bu kuzen densizlik etti,karsilik bu mu olmali:)
Esim de var cocuklarim da,Allahin bahşettigi nimetler icin kimseye caka satmak aklimdan gecmedi...

Aaa bana bıde dıyor ki. İlki yandı ikincisi yanmasın boyle bır anneyle hahaha. Terbıyesıze bak. Bende sende anne olursun ınsallah o zaman gorursun o aglarken nasıl ıcın kavruluyor caresızlık nasıl bırsey anlarsın dedım. Senden daha ıyı bakacagım kesın dıyor.
Sacmalamis tam anlamiyla.
Gorusseniz de samimi olmamalisiniz,cogu icinden bazen de disindan konusur boyle insanlar

İkinizin arasında ki konuya bişey diyemicem ama şuna takıldım ben, doğum çok mutlu ve güzel bi andır. Hemşireler ve çevrenizdekiler gerginlik ve stresten tansiyonunuz oynamasın diye sürekli telkinde bulunurlar. En azından benimki öyle oldu. Güle güle girdim doğuma drla şakalaştık falan bebeği aldım çıktım, ne o öyle müzik dinlemeler hemde duygusal, anneyi ağlatmalar falan, ya tansiyonunuz oynasaydı.

Asla ozur dilenecek birsey yapmamişşiniz. Dilemeyin. Birde gercekten kırılan insan sussar.
Özur bekliyorum senden demez.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X