Doktorun gözleri mı dolmuş?Evlenemedin, çocuğun yok tarzına geliyor dediklerin. Yaptığın videoyu falan kimse beğenmek zorunda değil. Fikrini söylemis. Neyine takıldın bu kadar? Ben böyle beğendim de geç.çok mu zor.kaldı ki saçma sapan bir videoyu begenmemesinin çocuk doğurmaz ile ne alakası var???
Sizde söyle bir durum var. Evlenince, çocuk yapınca statü sahibi olduğunu sanan kadın sendromu.
Bu arada bana da çok çok ekstra arabesk geldiniz. Demek Dr un da gözleri doldu
Herhalde sizin de başınıza vurmuştu ve deli dana gibi sağa sola saldırmıştınız, bu yüzden durumunu anlamışsınız. Evlendiniz mi bari? Gerçi evlenmiş bile olsanız beyin dokunuzda bulunan hasar tam olarak geçmemiş, maalesef bu hastalığın da kesin tedavisi yok. Geçmiş olsun!Onun bekarlık başına vurmuş.Deli dana gibi saga dola saldırıyor anlasilan.tez evlendirilsin.
hayırdır asıl alınan sizsiniz galiba.Herhalde sizin de başınıza vurmuştu ve deli dana gibi sağa sola saldırmıştınız, bu yüzden durumunu anlamışsınız. Evlendiniz mi bari? Gerçi evlenmiş bile olsanız beyin dokunuzda bulunan hasar tam olarak geçmemiş, maalesef bu hastalığın da kesin tedavisi yok. Geçmiş olsun!
Onun bekarlık başına vurmuş.Deli dana gibi saga dola saldırıyor anlasilan.tez evlendirilsin.
Bu sitede bu kadar terbiyesiz insanlar olduğunu bilmiyordum. Bu konu sayesinde görmüş oldum. Koca evine gidince birşey oldum sanan bu oluşumlar her yerdeler demek ki.Bekarlik basina vurmus. Evlenememis kadinlar , komplekse giriyor saga sola saldiriyor boyle iste. Bekarlik sultanliktir, özgürüm, geziyorum tozuyorum hikaye. Aksam olunca analarinin dizinin dibine gidiyorlar.Hele bi gitmesinler kiyametler kopar. Turkiye de bekarlik abartilan birsey. Bekar erkek sultandir, kadin degil.
mesaj butun bekarlar icin geçerli değildi.oyle anlaşılmış olmak enteresan.mutlu forumlarBu sitede bu kadar terbiyesiz insanlar olduğunu bilmiyordum. Bu konu sayesinde görmüş oldum. Koca evine gidince birşey oldum sanan bu oluşumlar her yerdeler demek ki.
Sacma sapan dedıgınız sey dogum vıdeom. Uslubunuza dıkkat edın. Ozellıkle Yorum yapın dıye yalvarmadım sıze. Evet doktorumunda gozlerı doldu aıle dostumuz 5yıldır benım evladımı kaybetmeme de şahit oldu evlat sahıbı olmama da. Battıysa cıkabılırsınEvlenemedin, çocuğun yok tarzına geliyor dediklerin. Yaptığın videoyu falan kimse beğenmek zorunda değil. Fikrini söylemis. Neyine takıldın bu kadar? Ben böyle beğendim de geç.çok mu zor.kaldı ki saçma sapan bir videoyu begenmemesinin çocuk doğurmaz ile ne alakası var???
Sizde söyle bir durum var. Evlenince, çocuk yapınca statü sahibi olduğunu sanan kadın sendromu.
Bu arada bana da çok çok ekstra arabesk geldiniz. Demek Dr un da gözleri doldu
Özür dilemem gerekmedıgının cokca farkındayım. Benım derdım halama karsı onu kırmadan bunu nasıl atlatabılırım. Yanı halamo cok sevıyorum bu konu yuzunden aramız bozulmasın ıstıyorum ama ozur de dılemek ıstemıyorum. Tek dılegım halamın bu konuyu kapatıp ozur dıle ne olacak sankı dememesı..Özür dilemeniz gerekmediğini bal gibi biliyorsunuz bence...
Uslubundan da belli ne olduğunSacma sapan dedıgınız sey dogum vıdeom. Uslubunuza dıkkat edın. Ozellıkle Yorum yapın dıye yalvarmadım sıze. Evet doktorumunda gozlerı doldu aıle dostumuz 5yıldır benım evladımı kaybetmeme de şahit oldu evlat sahıbı olmama da. Battıysa cıkabılırsın
Evet anlayan bırının cıkmasına cok sevındım. Ben ıstek parca yapmadım dogumhanede o sarkı calıyordu. Illa kı slaytıma bu sarkıyı ekleyın demedım yanı. Arabesklıgı dusunecek durumda degılım dogumdayımŞaka bile olsa kimse kimseye , bebeğine acıyorum senin gibi annesi var tarzı bir laf edemez. Sadece o laf bile bir daha evime girmemesi için yeterli. Doğumhane de kalben çalıyor arkadaşlar kadın videosuna o şarkıyı koydurmamış. Yani kadının öyle bir talebi yok sadece Doğum görüntülerinde sessizlik anlarında o şarkı duyuluyor. Herneyse kesinlikle özür dileme ve halana gerekirse birazda sert çık. Acaba halana birisi o lafları dese ne yapardı? Ailemde en geç ben evlendim ve en geç ben doğurdum hiç bir kuzenimi ne kırdım ne de incittim. Heleki anneliğine dil uzatmak falan haşa.. geri adım atma ve bu kişiyi hayatından ve bebeğinden uzak tut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?