Halamın extra ergen kızı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Doktorun gözleri mı dolmuş?
Orayı kaçırmışım.
Sebep ne ola ki? İlk doğumu mu imiş

Ne munasebet.
Hadsize bak sen. Sen niye ozur dileyecek misin?
Suratima telefon kapayani engellerim her yerden.
Vermesin yavrunuza hediye.
Cikarin hayatinizdan.
Kendi evlenememis cocugu olmamis kiskanmis sizi.

Bekarlik basina vurmus. Evlenememis kadinlar , komplekse giriyor saga sola saldiriyor boyle iste. Bekarlik sultanliktir, özgürüm, geziyorum tozuyorum hikaye. Aksam olunca analarinin dizinin dibine gidiyorlar.Hele bi gitmesinler kiyametler kopar. Turkiye de bekarlik abartilan birsey. Bekar erkek sultandir, kadin degil.

Onun bekarlık başına vurmuş.Deli dana gibi saga dola saldırıyor anlasilan.tez evlendirilsin.
Herhalde sizin de başınıza vurmuştu ve deli dana gibi sağa sola saldırmıştınız, bu yüzden durumunu anlamışsınız. Evlendiniz mi bari? Gerçi evlenmiş bile olsanız beyin dokunuzda bulunan hasar tam olarak geçmemiş, maalesef bu hastalığın da kesin tedavisi yok. Geçmiş olsun!

hayırdır asıl alınan sizsiniz galiba.yaranız vardiki gocundunuz.mesajinizdan evlenmenin beyin hasarina iyi geldiği anlaşılıyor ne diyelim umarım sizin hasarida düzeltecek birini bulmuş yada bulucaksinizdir.Hastaligin tedavisi olmadığınıda kendinden biliyosun heralde sizin adınıza üzgünüm.

Son düzenleme:
Onun bekarlık başına vurmuş.Deli dana gibi saga dola saldırıyor anlasilan.tez evlendirilsin.
Bu sitede bu kadar terbiyesiz insanlar olduğunu bilmiyordum. Bu konu sayesinde görmüş oldum. Koca evine gidince birşey oldum sanan bu oluşumlar her yerdeler demek ki.

Bu sitede bu kadar terbiyesiz insanlar olduğunu bilmiyordum. Bu konu sayesinde görmüş oldum. Koca evine gidince birşey oldum sanan bu oluşumlar her yerdeler demek ki.
mesaj butun bekarlar icin geçerli değildi.oyle anlaşılmış olmak enteresan.mutlu forumlar

Sacma sapan dedıgınız sey dogum vıdeom. Uslubunuza dıkkat edın. Ozellıkle Yorum yapın dıye yalvarmadım sıze. Evet doktorumunda gozlerı doldu aıle dostumuz 5yıldır benım evladımı kaybetmeme de şahit oldu evlat sahıbı olmama da. Battıysa cıkabılırsın

Özür dilemeniz gerekmediğini bal gibi biliyorsunuz bence...
Özür dilemem gerekmedıgının cokca farkındayım. Benım derdım halama karsı onu kırmadan bunu nasıl atlatabılırım. Yanı halamo cok sevıyorum bu konu yuzunden aramız bozulmasın ıstıyorum ama ozur de dılemek ıstemıyorum. Tek dılegım halamın bu konuyu kapatıp ozur dıle ne olacak sankı dememesı..

Uslubundan da belli ne olduğun (( Halanın kızı değil ama sende ciddi sıkıntılar var.geçmiş olsun ((((((( sen önce Birey pl, sonra es, anne vs olursun. Gelmiş burda kendini savunamayacak olan birini iğrenç bir şekilde cekistiriyosun. Yazık sana. Dedikoducu.

Evet anlayan bırının cıkmasına cok sevındım. Ben ıstek parca yapmadım dogumhanede o sarkı calıyordu. Illa kı slaytıma bu sarkıyı ekleyın demedım yanı. Arabesklıgı dusunecek durumda degılım dogumdayım

Iyı nıyetle yardımcı olmak adına yorum yapan tum arkadaslara tesekkur edıyorum. Doguran dogurmayan gozetmeden yazdım konumu. Nıyetım dogurmayan sızın tabırınızle evde kalan doguramayan ınsanları yermek degıldı. Ben kendı derdımı anlatıyorum. Ogluma dogum vıdeoma kadar dıl uzatıyorsunuz. Kadın kadının dusmanı gercekten. Bende 5yıl bekledım anne oldum allah nasıpte etmeyebılırdı sukurler olsun ettı. Ama kımsenın annelıgını sorgulamadım. Dogum vıdeosu yaptırmam bırıne ne kadar batmıs calan sarkıya kadar dıl uzatıyorsunuz. Tekrar soyluyorum DOGUMHANEDE O CALIYORDU. Allah dıleyen herkese nasıp etsın. Instagram annelıgı yapmıyorum bunu kamuya acmak ıcın degıl hatıra olması ıcın cektırdım. Mune konumu kapatabılır mısın?

Felaket kıskanmış sizi eğer olay anlattığınız gibiyse. Senin gibi bir annesi olduğu için acıyorum demesi, kalbimi kırdın nası düzelteceksin demesi falan tam rezalet ben olsam özür dilemem. Bi de hediyeyi vermem diye tehdit etmis onun hediyesine kalmıştınız sanki. Ay çok aşırı saçma bir olay bence, kıskandıysa kendi kendine kıskansın ne bu saldırgan tavırlar çok komik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…