Halamın extra ergen kızı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hic ugrasma. Aradiginda acma engelle bir sure gorusmeyin belli ki kuzeninin ruh saglıgı bu aralar iyi degil

amaan o da evlenip çocuk istiyor belliki.
kıskanmış.
hiç takmayın.
Allah yavrunuzla bir ömür mutluluk versin size

Bu hala kizlari hep bi gicik oluyorlar zaten bosverin.kusura bakmayin bisey sormak istiyorum.ben bir turlu konu ac yerini bulamiyorum haliyle konuda acamiyorum.yardimci olabilirmisiniz nereye gitti bu konu acc

Bu hala kizlari hep bi gicik oluyorlar zaten bosverin.kusura bakmayin bisey sormak istiyorum.ben bir turlu konu ac yerini bulamiyorum haliyle konuda acamiyorum.yardimci olabilirmisiniz nereye gitti bu konu acc
Ustteki kucuk yazili bir derdim vara tiklayin cikiyor.

Bir derdim varın ana sayfasında üstte bir başlık yazın yazan yerden açılıyor konu

Bekar bır kız, evlı cocuklu bı kadını anlayamaz, sizde cok agır konusmussunuz kıza karşı, sızde ergence davranmışsınız, arabesk gelmiş olabılır kuzeninize. Sızde yanlışsınız, evınıze mısafır gelmış, ılk defa bu kadar hoppala bı kız degıldır, kıskanmamıştır, nişan atsın nolcak:) senı kıskandıgını sanmıyorum ama anlayamadıgını düşünüyorum, temiz düşünün, heves etmıstır, genc kızlar heves edıyor böyle şeylere.

ayyy ne kadar arabesk bır kadınsın ya sen loveitred bu dogumda calınacak parcamı cıkss bıdaha dogur bu olmamıs dedı. Bende dedım sen dogur da dılberaydan tavukları pısırmısem caldırırsın.
Buraya çok güldüm ya.
afedersin

Evlenemedin, çocuğun yok tarzına geliyor dediklerin. Yaptığın videoyu falan kimse beğenmek zorunda değil. Fikrini söylemis. Neyine takıldın bu kadar? Ben böyle beğendim de geç.çok mu zor.kaldı ki saçma sapan bir videoyu begenmemesinin çocuk doğurmaz ile ne alakası var???

Sizde söyle bir durum var. Evlenince, çocuk yapınca statü sahibi olduğunu sanan kadın sendromu.

Bu arada bana da çok çok ekstra arabesk geldiniz. Demek Dr un da gözleri doldu

kıskanmış işte. bunu da şakayla karışık kalbinizi kırarak söylemiş. zaten aslında çok beğenmiş ama kedi uzanamadığı ciğere mundar der meselesi.
böyle birinden özür dileyip görüşseniz ne ? yakın akraba diye herkes herkesle görüşmek zorunda değil.
kendinizi üzmeyin. bebeğinizle ilgilenin onu da yok sayın

Ay terbiyesizin önde gideni, ben bile sinir oldum.
Özür falan dileme, gül geç..

boyle insanlr benim cevremde de var,cok uzuluyoeum onlara allah kismet etse de en guzelinden evlenip dogursalar. hazmedemiyor birseyleri belliki...

ozur dileyin ya da dilemeyin diyemem. benim kuzenlerimle aramda boyle bir diyalog asla gecmez. tarzimiz degil atisacaksak bile farkli bir dilde yapariz. iliskinizi en iyi siz bilirsiniz

Çünkü siz yuvanızı kurmuşsunuz çok şükür bebeğinizi kucağınıza almışsınız ama o hala yerinde sayıyor.Kıskançlığını artık içinde tutamamış sebep bu.Tamam diyin halanıza ama asla oralı olmayın.Dilemeyin özür falan.Evinize de çok sokmayın çünkü büyük ihtimalle yine kendini tutamayacaktır.

Şaka bile olsa kimse kimseye , bebeğine acıyorum senin gibi annesi var tarzı bir laf edemez. Sadece o laf bile bir daha evime girmemesi için yeterli. Doğumhane de kalben çalıyor arkadaşlar kadın videosuna o şarkıyı koydurmamış. Yani kadının öyle bir talebi yok sadece Doğum görüntülerinde sessizlik anlarında o şarkı duyuluyor. Herneyse kesinlikle özür dileme ve halana gerekirse birazda sert çık. Acaba halana birisi o lafları dese ne yapardı? Ailemde en geç ben evlendim ve en geç ben doğurdum hiç bir kuzenimi ne kırdım ne de incittim. Heleki anneliğine dil uzatmak falan haşa.. geri adım atma ve bu kişiyi hayatından ve bebeğinden uzak tut

Sakın dilemeyin.
Gelmesin, görüşmeyin daha iyi..

Gereksiz insan negatif enerji demek. Ederinden fazla değer soytarıyı kral eder.
Boşverin havası geçince o gelir zaten..

Doktorların bile gözleri doldu öyle mi djkdfkdk
O aşırı duygusal parçalar eşliğinde çekilen doğum videolarına para ödemek, kendi doğumunu çok duygusal ve özel bir doğum sanmak, o videoyu eve gelen herkese izletmek falan bunlar bana da komik geliyor doğruya doğru. Ama nezaket kurallarını bilmeyen bir ergen olmadığım için bu fikirlerimi ulu orta söylemiyorum ki bu tip ortamlarda yeni doğum yapmış bir kadın ve bebek oluyor. Böyle dalga geçer gibi konuşup kalp kırmak kimsenin haddi değil bizim düşünce özgürlüğümüz bir başkasının özgürlük alanına girdiğimizde bitiyor. Kesinlikle özür dilemeyin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…