Hala unutamadım

Cileklivanilinn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2018
6.808
17.713
248
27
İyi geceler hanımlar önceden de bu mevzuyla ilgili konu açmıştım iki yıl oldu unutamadım. Biraz azalıyor gibi olsa da tekrardan eski halime dönüyorum dün gece kabuslarla uyandım onu başka biriyle gördüm rüyamda. Uyandığımda kalbim hızlı hızlı atıyodu hep özlüyorum keşke şuan burda olsa diyorum. Spotify’ını bile stalklıyorum dinlediği şarkılardan ruh halini anlamaya çalışıyorum. Acilen psikologa gitmem lazım ama ücretler çok yüksek devlettekilerden memnun musunuz? Ve ben bu konuyu nasıl aşabilirim acaba ona içimi döksem rezil olma pahasına da olsa rahatlar mıyım?

2 yıl unutamamak için çok uzun bir süre..
Bnce unutmamak değilde takıntı yapmışsınız.
Kabuslarla faln uyanıyorum diyorsunuz.
Mecbur paraya kıyıp iyi bir psikolog bulun derim.

2 yıl unutamamak için çok uzun bir süre..
Bnce unutmamak değilde takıntı yapmışsınız.
Kabuslarla faln uyanıyorum diyorsunuz.
Mecbur paraya kıyıp iyi bir psikolog bulun derim.
İmkansız çünkü öğrenciyim. Deri hastalığına yakalandım stresten dolayı. Çok sıkıntı çekiyorum hep sosyal medyasına bakıyorum elimde olmadan

Sosyal medya hesaplarını kapat.Gerçek hayata dön önce.Zor deme ben kaldırdım telefondan iki üç gün alışkanlık arıyorsun sonra ne kadar boş şeylerle kafanı meşgul ettiğini anlıyorsun.Sahte dünyadan uzaklaş .Kafanı başka şeylerle meşgul etmedikçe kurtulamazsın .

Ne icin mahfediyosun ki kendini umrunda olmadigin suan belki bir suru sewqili eskitmis olabilcek biri icinmi yapma. kendini toplamak yine senin elinde.Kendinin farkina var senden degerli kimse yok.Spora başla arkadas ortamlarina karis etkinliklere katil genligini yasa

O zaten bu uzulmelerine degecek adam olsa seni şu duruma sokmazdi. Biraz yalniz kal bak hem ogrenciymissin derslerine yogunlas. Sonra cikar biri karsina. Uygun fiyatli bi kursa yazil?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…