buzdevri **** Kayıtlı Üye 31 Ağustos 2008 5.629 19 158 Diğer 3 Mart 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi buzdevri #1 Bir açıdan umut ve umutsuzlukla ilgili bir anket bu...... Çabalamaya devam mı yoksa yeter artık mı??? sevgiler....a.s. Son düzenleme: 3 Mart 2009
Bir açıdan umut ve umutsuzlukla ilgili bir anket bu...... Çabalamaya devam mı yoksa yeter artık mı??? sevgiler....a.s.
Askisi Kizimiz ile cekirdek aile Kayıtlı Üye 24 Ağustos 2007 1.684 4 116 Almanya 3 Mart 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi buzdevri #2 Allah'a binlerce sükürler olsun ki mutluyum, seviyorum seviliyorum....hersey yolunda....baska ne isteyeyimki....umutluyum daima
Allah'a binlerce sükürler olsun ki mutluyum, seviyorum seviliyorum....hersey yolunda....baska ne isteyeyimki....umutluyum daima
hxuxzxuxn_yxixlxix Popüler Üye Kayıtlı Üye 29 Ağustos 2007 7.652 13 156 Diğer 3 Mart 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi buzdevri #3 Evet, bir gün her şey çok daha güzel olacak:asigim:
calikusumuz Aklım egede kaldı...... Kayıtlı Üye 17 Nisan 2007 3.336 8 116 50 Diğer 4 Mart 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi buzdevri #4 Umut olmazsa; hayat olmaz. Ümidimi yitirirsem yaşam enerjim kalmaz. Evet hala umut var ve olmalı bence.....
Umut olmazsa; hayat olmaz. Ümidimi yitirirsem yaşam enerjim kalmaz. Evet hala umut var ve olmalı bence.....
P Princess Ziyaretçi 4 Mart 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi buzdevri #5 her şey çok güzel olacak diyebilmeyi o kadar isterdim ki ama ben pes ettim. ki herşeye safça bel bağlayan birisiyimdir normalde.
her şey çok güzel olacak diyebilmeyi o kadar isterdim ki ama ben pes ettim. ki herşeye safça bel bağlayan birisiyimdir normalde.
P Princess Ziyaretçi 4 Mart 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi buzdevri #6 her şey çok güzel olacak diyebilmeyi o kadar isterdim ki ama ben pes ettim. ki herşeye safça bel bağlayan birisiyimdir normalde.
her şey çok güzel olacak diyebilmeyi o kadar isterdim ki ama ben pes ettim. ki herşeye safça bel bağlayan birisiyimdir normalde.
C chantyclarie Ziyaretçi 4 Mart 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi buzdevri #7 hem iyi hem kötü şeyler olacak bazı şeylerden ümidim var bazılarından yok :1no2:
E EU3 Ziyaretçi 29 Nisan 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi buzdevri #8 bu hergunku ruh halıme gore degsıyor bazen cok umutsuzluk yasıyorum bazen de cok umutlu oluyorum
M M e g Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 27 Kasım 2008 72.780 118.855 698 27 Temmuz 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi buzdevri #9 bitmesin umutlar...