Hala rüya gibi geliyor ama hamileyim :))))

hayırlı olsun tebrikler
Allah sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin inş..

tebrik ederim canim ...
insallah tum korkularin yersiz cikar ve sen bebisini sag salim kucagina alirsinnn :)
bi sorum var doktora gidesiye kadar sen hamile olduguna dair hic bi belirtin yokmuydu ?
karin agrisi, agzinda acimsi tat kasiklarda ve goguslerinde sizi filan ?

tebrik ederim..
Ben siteye yeni üye oldum. Hepinize merhaba. Bana çok yararınız oldu mesajlarınız ve açtığınız konular sayesinde. Teşekkür ederim.

Maşallah allahım sonuna dek sürmesini nasip etsin.aman agır iş yapma.3 ay yat aşşa dinlen.sakın çamasır asla aniden eğilme kalkma.eşinle ilişkiye biraz soguk bak bu sıralar.çok sevındım.benımde 4 yıl olmadı sımdı 7 aylık hamıleyım.oğlum olacakmıs.bende cok mutluyum

Vardı ama benim her ay olan şeyler . Bu ay adetim 1 hafta gecikti tam olması gereken gün karnım agrıdı bir hafta önceden gögüslerim şişti ve hafif kan gibi lekelenmem oldu 2 gün sonra kesildi. Acaba bir kadın hastalığımı yada 2 sene doğum kontrol hapı kullandım ararıksız ondan kaynaklanan bir sıkıntınmı var diye doktora gittim. Meyerse bebiş varmış:ecrin_bebek:

Çok teşekkür ederim bende senin adına çok sevindim. Allahım herkese nasip eder İnşallah

Teşekkür ederim içimi rahatlattın. Tavsiyene uyucam umarım doktorumun cumaya boş zamanı vardır. Darısı herkesin başına.:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…