Hala rüya gibi geliyor ama hamileyim :))))

simmore

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2009
32
0
Merhaba arkadaşlar bir süredir bebek için uğraşıyordum ama olmuyordu. Tam ümidimi kesmiştimki dün hamile olduğumu öğrendim Aslında doktora muayene için gitmiştim ama bana burda bişey var dedi. Dünyalar benim oldu. Allahım bu mutluluğu herkese yaşatsın İnşallah.

Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Ummadığın anda mutluluğun gelmiş

Çok Tşk ederim Elchın. daha kalp atışı duyamadım, haftaya belli olucak ama yinede çok heyecanlıyım. iki büyük duam var. ınşallah kalp atışını duyarım ve bu mutluluğu Allahım herkese nasip eder ınşallah .Bütün anne olmak isteyenlere......:Saruboceq:

tebrikler..sağlıkla gelsin minik bebiş..

Tebrik ederim canım Allah bizlerede nasip eder işallah :Saruboceq:

Arkadaşlar çok mutluyum ama internette araştırma yaptıkça biraz morelim bozuluyor. Aklıma kötü şeyler geliyor. ınşallah sağlıklı gelir bebeğim. Kesen ve çatlamış yumurtanı görüyorum dedi doktorum. ınşallah kalbinin atışınıda duyarım. Kan testim 2412 çıkmış ama bu konuyla ilgili hiç fikrim yok son adetim 10.10.2009 beni bilgilendirirmisiniz, değerim iyimi kötümü.

Kızlar merhana bende 12 haftalık hamileyim çok güzel bir duygu.Simmore umarım bir problem çıkmaz herşey güzel gider.ıçini sakın korkutma.Ben ilk gittiğimde sadece keseyi görmüştü.6 haftalıkken yine gittik o zamanda kalp atışını duyduk.Senin ne kadar oldu

Asya son adet günüme göre hesaplarsam 4 hafta 6 günlük. Dediğim gibi hamile olmayı çok istiyordum ama doktora bu sebepten gitmemiştim. Keseyi gördüm ve ağlamaya başladığım için doktora bunu sormayı akıl edemedim. kafamçokkarıştı Bana %99 hamilesin kan testi ile kesin sonucu görücaz dedi. Ve 2412 çıktı hamilesin dedi. Ama ben bu değerlerden hiç anlamıyorum. ıyimi kötümü ? Çarşamba randevum var herşey ozaman belli olur sanırım değilmi ?

canım bende 4 hafta 5 günlükken doktora gittim ve keseyi gördü.Büyük ihtimalle hamilesin sorun yoktur brnce.

teşekkür ederim bende 2 yıllık evliyim.ılk duyduğumda çok sevinmiştim.Doktora da hemen gittik ve keseyi gördü.6 haftalıkken de kalp atışını duydu.

ay canim benim uzun bekleyislerden sonra geldi mi insan daha da panik oluyor biliyorum. ama hic uzulme daha kalp atisi alinmazdi besbuck haftada alttan bakilirsa duyulan da oluyor ama normali 6 hafta ile 7 hafta arasi. kan degerin de harika ayrica. kalp sesinin henuz alinmamasi da cok normal; hic ama hiccccccccccc uzulme hamileligin keyfini cikar. cok yourlma bol ama bol su ic en az ikibucuk litre. Insallah kollarina almak da nasip olucaktir.

haftaya carsamba gittiginde bes arti uc falan olucak. eger doktorun icin uygunsa cumaya al randevunu ki kalp atisini da gittiginde duymus ol yoksa carsamba doktorun bir hafta sonra gel diyecektir bosuna beklersin. sen bilirsin tabii bnenim bir arkadasim bunu onermisti ben de randevumi 5+6 gunlukkken gidecekmis gb degistirmistim ve gercekten duymustuk.
ah darisi tekrardan basima yine diyecegim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…