HALA oluyorummmm :))))

Saidesara

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2012
11
0
16
İsviçre
Selam arkadaslar

az evvel kardesimin esi msj yazdi, hamileyim diye. ama kimseye söyleme 3 aylik olsun, o zaman aciklicaz dedi. mutluluktan ucuyorummmmm ama kimseyle paylasamiyorum.. bu yüzden buradan paylasmak istedim :))))
HALA OLUYORUM yupiiiiiiiiiiii :)))))

tebrikler, ailesine ve ülkesine hayırlı biri olması dileğiyle..

ooyyyyy havalara uçtuğun belli..hadi bakalım sağlıkla gelsin halasına
eee sen de bebek cicişlerini yavaş yavaş alırsın artık di mi halasııııııı :emir_bebek:

Selam arkadaslar

az evvel kardesimin esi msj yazdi, hamileyim diye. ama kimseye söyleme 3 aylik olsun, o zaman aciklicaz dedi. mutluluktan ucuyorummmmm ama kimseyle paylasamiyorum.. bu yüzden buradan paylasmak istedim :))))
HALA OLUYORUM yupiiiiiiiiiiii :)))))

gözün aydın canım sağlıkla kucağınıza almak nasip olur inşallah...:nazar:

Malesef kötü hbr aldik. Bebegimiz 13 haftalik ve Bebegin boynu iyi görünmüyormus. Ve gelinimizin kanida iyi cikmamis malesef. Kadin doktoru bebegin suyunu kontrol etmek istedigini söyledi, ama kabul etmedi gelinimiz. Ne olursa olsun ztn dogurmak istiyorum, hayatini tehlikeye sokmak istemiyorum dedi. :(
Simdi 4d ultrasona girecek, kardesimden baska kimseninde haberi yok, kimseyinsimdiden üzmek sikmak istemiyor. Benim icim icimi yiyor.. Allahim insaallah hayirisiyla saglikli bebeklerini alirlar kucaklarina.

Back