Hala oluyorum:)

MATMAZEL87

Kün fe yeküni
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2009
2.892
101
363
bugun cok cok cok cok cok cokkkkk coooooooook cok güzel bi haber aldım ki offffffffffffff
cok mutlu oldum cok hala oluyorum halaa :hulya:

ayyyyyyy cok mutluyum bu aralar hep güzel haberler alıyorum yuphiiiiiiiiii Allah herkese böle güzel duyguları yaşamayı nasip etsin :Saruboceq:

:CüvCüv: :nazar: hihoyyyt :CüvCüv:

Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah,15 senelik tecrübeli bir hala olarak gerçekten çooooooooook güzel bir duygu.....Analı babalı sevgiyle,huzurla,sağlıkla büyüsün tüm sevdikleriyle .......

Oy nasilda seviniyor opuyorumnanaktan

Hayirli olsun canim benim, saglikla kucaginiza alirsiniz insallah

Allahim bu güzel duyguyu isteyen herkese nasip etsin :kedi:

Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah,15 senelik tecrübeli bir hala olarak gerçekten çooooooooook güzel bir duygu.....Analı babalı sevgiyle,huzurla,sağlıkla büyüsün tüm sevdikleriyle .......

sagol tatlım opuyorumnanaktan

oy oy hayırlı olsun canım..sevincin artsın azalmasın:):)

vallahi ben yiğenlerimi kendi çocuğum gibi seviorum... senin şuanki sevincini de çok iyi anlıyorum...allah analı babalı büyütsün....

$image001qa8.jpg

$image013jk1uh4.jpg

$annekafamdaabitvaaaarzs5.jpg

şu güzelliklere bibakın ya ne kadar da saflar........

bebişimiz cinsiyetini gösterdiilk men göydümm minik ayaklarını ayyyyy halasına gösterdiiiii erkek bebişimzzz beni bekliyomuş ultrasyon odasına o kadar ugraşmışlardı abimler ögrenmek için ama ben daaaa onun için nerelerden geldimmm veeeeee o da beni sevindiridiiiiiiii:hulya:ohaoldumsmile

Tebrik ederim bende Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin :Saruboceq: çok güzeller :asigim:

Back