- 11 Aralık 2018
- 41.221
- 256.152
- 598
Mune forumu ücretli yapın fakirler giremesinFakirler de forumda yazabilir.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mune forumu ücretli yapın fakirler giremesinFakirler de forumda yazabilir.![]()
Şşşş proyum ben. Önce sen gidersin.Mune forumu ücretli yapın fakirler giremesin![]()
Ay tövbe tövbeeee cenazeye gönderir gibi çelenk nedir, böyle adam çelenk sapıyla kovalanır valla![]()
Merve bu akşam drama bağladı, dramına dokunandan bile telif hakkı istiyor, cemiyet hayatının önde gelenlerinden olur yakındaMune forumu ücretli yapın fakirler giremesin![]()
Dramım birikmiş.Merve bu akşam drama bağladı, dramına dokunundan bile telif hakkı istiyor, cemiyet hayatının önde gelenlerinden olur yakında![]()
Özür dilerim apla (anında döner)Şşşş proyum ben. Önce sen gidersin.![]()
![]()
![]()
Gülüyoruz da görgüsüz insan çekilmez, paralının cimrisiyle görgüsüzü çekilmiyor.Ya bi de demez mi ben biricik sevgilime el kadar 3 kurusluk buket mi yolliym, en iddialisi buydu bunu yolladim
Aha dedim s.cti, sivadi, mumu da dikti![]()
Evlilik aşamasına gelmedim henüz , ama bugüne kadar her sevgilime hep ona özel -saatler harcadigim hediyeler yapmışımdir, genelde duygulanıp hayatında kimseden böyle hediye almadığıni söylüyorlar. Birine (küçük prensi çeviren Arap) kaliteli bir saat almıştım bir keresinde. O kadar inanamamis olacak ki saat alacağıma, kutuyu görünce içine kurabiye koydum sanmistiSizinki kadın romantikliği ablacım, erkeğe el emeği kazak olur ancak, mektup şiir kenara koyulur, memlekette evlendikten sonra romantik kalan kaç tane erkek var ki
Tüm romantizmlerini flört ederken tüketiyorlar![]()
Çok güldüm Allah affetsin. Keşke canısı ve kalbi delen ok alsaydı.Evlilik aşamasına gelmedim henüz , ama bugüne kadar her sevgilime hep ona özel -saatler harcadigim hediyeler yapmışımdir, genelde duygulanıp hayatında kimseden böyle hediye almadığıni söylüyorlar. Birine (küçük prensi çeviren Arap) kaliteli bir saat almıştım bir keresinde. O kadar inanamamis olacak ki saat alacağıma, kutuyu görünce içine kurabiye koydum sanmistiama Türkiye'ye gelişinin birinci yıl dönümünü hatırlayıp fimo hamurundan yolculuğunu hatırlatan bir anahtarlık yaptığımda daha çok mutlu olmuştu.
Bu arada içimden geldi , paylasayim;
bir keresinde türk mutfağı için kurşun atıp kurşun yiyecek, bana czn Burak videoları atip duran sevgilime şöyle bir anahtarlık yapmıştım; şiş kebap ve pilav(sonradan domatesleri kırmızıya çevirdim ama telefonda bu hali kalmış sadece)Eki Görüntüle 2791931
Var mı arttıran![]()
Gülüyoruz da görgüsüz insan çekilmez, paralının cimrisiyle görgüsüzü çekilmiyor.
Bizim bir akraba cimrisine denk gelmişti, adam kadına annem kızar deyip dışarıda yemek bile ısmarlamıyordu![]()
ArttırıyorumÇok güldüm Allah affetsin. Keşke canısı ve kalbi delen ok alsaydı.![]()
Kadın anlattığında şok olmuştuk, bütün gün aç aç gezdiriyormuş, ne yemek ne bir yerlerde bir şeyler içmek.Ooofff o hic cekilmez ya ben görgüsüzümü tercih ederim![]()
Görgüsüzü cimriye tercih ederim ya. Cok feci oluyorlar. Var isyerimde böylesi yemeklerimizin kalanlarını dökülmesin diyip yiyo kendi yemegini kaba koyup eve götürüyor. O gün nöbetci degilse bile arkadaşlarının yanına geliyo gibi yapıyor aksamları aksam yemegi icinGülüyoruz da görgüsüz insan çekilmez, paralının cimrisiyle görgüsüzü çekilmiyor.
Bizim bir akraba cimrisine denk gelmişti, adam kadına annem kızar deyip dışarıda yemek bile ısmarlamıyordu![]()
Hem cimri hem iğrençGörgüsüzü cimriye tercih ederim ya. Cok feci oluyorlar. Var isyerimde böylesi yemeklerimizin kalanlarını dökülmesin diyip yiyo kendi yemegini kaba koyup eve götürüyor. O gün nöbetci degilse bile arkadaşlarının yanına geliyo gibi yapıyor aksamları aksam yemegi icin![]()
ArtırırımEvlilik aşamasına gelmedim henüz , ama bugüne kadar her sevgilime hep ona özel -saatler harcadigim hediyeler yapmışımdir, genelde duygulanıp hayatında kimseden böyle hediye almadığıni söylüyorlar. Birine (küçük prensi çeviren Arap) kaliteli bir saat almıştım bir keresinde. O kadar inanamamis olacak ki saat alacağıma, kutuyu görünce içine kurabiye koydum sanmistiama Türkiye'ye gelişinin birinci yıl dönümünü hatırlayıp fimo hamurundan yolculuğunu hatırlatan bir anahtarlık yaptığımda daha çok mutlu olmuştu.
Bu arada içimden geldi , paylasayim;
bir keresinde türk mutfağı için kurşun atıp kurşun yiyecek, bana czn Burak videoları atip duran sevgilime şöyle bir anahtarlık yapmıştım; şiş kebap ve pilav(sonradan domatesleri kırmızıya çevirdim ama telefonda bu hali kalmış sadece)Eki Görüntüle 2791931
Var mı arttıran![]()
Pasta ve gitarı anladım da fotoğrafı şaşı bak şaşır yaptım yine de anlamadım, bir manası var da ben anlamadıysam o da benim anlayışsızlığımArtırırım
kocamın ilk gitarı 1/25 ölçek
Eki Görüntüle 2791934
Bir seyahatte çektiğimiz fotoğrafın dioraması
Eki Görüntüle 2791935
Balıkçı pastası
Eki Görüntüle 2791936
Diorama yapıyoruz biz, türkçe en yakın terim kurgu. Fotoğrafın üç boyutlusu gibi düşün. Bir anı üç boyutlu olarak tasarlıyorsun. Bi tatilde tepeden manzara fotoğrafı çekmiştik, onu diorama yaptım. Deniz ve adalar var orda.Pasta ve gitarı anladım da fotoğrafı şaşı bak şaşır yaptım yine de anlamadım, bir manası var da ben anlamadıysam o da benim anlayışsızlığım![]()
El becerim konusunda hiç alçak gönüllü değilim muneyalnız ne hatunlar varmış neler yapmışsınız, ben ne kadar dümdük biri olduğumu anladım, topikten çekileyim en iyisi![]()