• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hala ne alacağıma karar veremedim

Ya bi de demez mi ben biricik sevgilime el kadar 3 kurusluk buket mi yolliym, en iddialisi buydu bunu yolladim 🤪

Aha dedim s.cti, sivadi, mumu da dikti 😆😆😅🤣
Gülüyoruz da görgüsüz insan çekilmez, paralının cimrisiyle görgüsüzü çekilmiyor.
Bizim bir akraba cimrisine denk gelmişti, adam kadına annem kızar deyip dışarıda yemek bile ısmarlamıyordu🤣🤣🤣

Sizinki kadın romantikliği ablacım, erkeğe el emeği kazak olur ancak, mektup şiir kenara koyulur, memlekette evlendikten sonra romantik kalan kaç tane erkek var ki🤣
Tüm romantizmlerini flört ederken tüketiyorlar🤣🤣🤣
Evlilik aşamasına gelmedim henüz , ama bugüne kadar her sevgilime hep ona özel -saatler harcadigim hediyeler yapmışımdir, genelde duygulanıp hayatında kimseden böyle hediye almadığıni söylüyorlar. Birine (küçük prensi çeviren Arap) kaliteli bir saat almıştım bir keresinde. O kadar inanamamis olacak ki saat alacağıma, kutuyu görünce içine kurabiye koydum sanmisti:KK48::KK48: ama Türkiye'ye gelişinin birinci yıl dönümünü hatırlayıp fimo hamurundan yolculuğunu hatırlatan bir anahtarlık yaptığımda daha çok mutlu olmuştu.

Bu arada içimden geldi , paylasayim;
bir keresinde türk mutfağı için kurşun atıp kurşun yiyecek, bana czn Burak videoları atip duran sevgilime şöyle bir anahtarlık yapmıştım; şiş kebap ve pilav:halay: (sonradan domatesleri kırmızıya çevirdim ama telefonda bu hali kalmış sadece)
IMG_20210228_011308.jpg

Var mı arttıran 🤪🤪😂😂

Evlilik aşamasına gelmedim henüz , ama bugüne kadar her sevgilime hep ona özel -saatler harcadigim hediyeler yapmışımdir, genelde duygulanıp hayatında kimseden böyle hediye almadığıni söylüyorlar. Birine (küçük prensi çeviren Arap) kaliteli bir saat almıştım bir keresinde. O kadar inanamamis olacak ki saat alacağıma, kutuyu görünce içine kurabiye koydum sanmisti:KK48::KK48: ama Türkiye'ye gelişinin birinci yıl dönümünü hatırlayıp fimo hamurundan yolculuğunu hatırlatan bir anahtarlık yaptığımda daha çok mutlu olmuştu.

bir keresinde türk mutfağı için kurşun atıp kurşun yiyecek, bana czn Burak videoları atip duran sevgilime şöyle bir anahtarlık yapmıştım; şiş kebap ve pilav:halay: (sonradan domatesleri kırmızıya çevirdim ama telefonda bu hali kalmış sadece)Eki Görüntüle 2791931
Var mı arttıran 🤪🤪😂😂
Çok güldüm Allah affetsin. Keşke canısı ve kalbi delen ok alsaydı. 🤐

Gülüyoruz da görgüsüz insan çekilmez, paralının cimrisiyle görgüsüzü çekilmiyor.
Bizim bir akraba cimrisine denk gelmişti, adam kadına annem kızar deyip dışarıda yemek bile ısmarlamıyordu🤣🤣🤣

Ooofff o hic cekilmez ya ben görgüsüzümü tercih ederim 😆😆😆

Ooofff o hic cekilmez ya ben görgüsüzümü tercih ederim 😆😆😆
Kadın anlattığında şok olmuştuk, bütün gün aç aç gezdiriyormuş, ne yemek ne bir yerlerde bir şeyler içmek.
Arabayla öyle boş boş turluyorlarmış🤣
Adamla hiç tanışma fırsatımız olmadan yol verdi hatun, yoksa ben lafı yapıştırırdım abi annen evden kek börek yapsın bir termosa da çay koy bari diye 🤣🤣🤣

Görgüsüzü cimriye tercih ederim ya. Cok feci oluyorlar. Var isyerimde böylesi yemeklerimizin kalanlarını dökülmesin diyip yiyo kendi yemegini kaba koyup eve götürüyor. O gün nöbetci degilse bile arkadaşlarının yanına geliyo gibi yapıyor aksamları aksam yemegi icin🤦🏻‍♀️

Görgüsüzü cimriye tercih ederim ya. Cok feci oluyorlar. Var isyerimde böylesi yemeklerimizin kalanlarını dökülmesin diyip yiyo kendi yemegini kaba koyup eve götürüyor. O gün nöbetci degilse bile arkadaşlarının yanına geliyo gibi yapıyor aksamları aksam yemegi icin🤦🏻‍♀️
Hem cimri hem iğrenç😖

bir keresinde türk mutfağı için kurşun atıp kurşun yiyecek, bana czn Burak videoları atip duran sevgilime şöyle bir anahtarlık yapmıştım; şiş kebap ve pilav:halay: (sonradan domatesleri kırmızıya çevirdim ama telefonda bu hali kalmış sadece)Eki Görüntüle 2791931
Var mı arttıran 🤪🤪😂😂
Artırırım 😂

kocamın ilk gitarı 1/25 ölçek

BB05C3C7-C87D-4420-9DDC-4FC8E9481496.jpeg

Bir seyahatte çektiğimiz fotoğrafın dioraması
42853A4A-7413-4867-ABDD-C0510B171976.jpeg

Balıkçı pastası 😂
ECE42DEC-581A-4BC2-AA3B-9512C9E98921.jpeg

yalnız ne hatunlar varmış neler yapmışsınız, ben ne kadar dümdük biri olduğumu anladım, topikten çekileyim en iyisi 🤣

Pasta ve gitarı anladım da fotoğrafı şaşı bak şaşır yaptım yine de anlamadım, bir manası var da ben anlamadıysam o da benim anlayışsızlığım😞
Diorama yapıyoruz biz, türkçe en yakın terim kurgu. Fotoğrafın üç boyutlusu gibi düşün. Bir anı üç boyutlu olarak tasarlıyorsun. Bi tatilde tepeden manzara fotoğrafı çekmiştik, onu diorama yaptım. Deniz ve adalar var orda.

yalnız ne hatunlar varmış neler yapmışsınız, ben ne kadar dümdük biri olduğumu anladım, topikten çekileyim en iyisi 🤣
El becerim konusunda hiç alçak gönüllü değilim mune 😂😂😂

Ama bence bunlar romantik değil işte, yengençle aynı pencerenden bakmıyoruz mevzuya. Yaptıklarım da genelde özel gün hediyesi değil pastalar dışında. Öyle “heöööyyy bak naptım adam öv beni” modundayım ben 😂

Back
X