• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hala ne alacağıma karar veremedim

Olm öyle yaklaşırsan şu an gördüğümüz yıldızlar milyon yıl önce öldüler zaten. Hiçlik satıyorlar yani 😂

Tabi canım ışığı anca geliyor.
Bi de güneşe takıldım ben, o da yıldız.
Herkesin malı sayılıyordur değil mi?
Yani onu da satıyorlarsa hoş olmaz. :KK70:

Vay be ne kadınlar var, ben bir pastayı zor yapıyorum, hani adamcağız alıştığımiçin pasta beklemese bir mum tutup üfle kocacığım diyeceğim 🤣
Midemize düşkünüzdür camışşşş gibi yiyip gece göbeklerimizi tutup aglıyoruz hobi olarak :D

Fakir gibi 30₺ mi verseydim.... bak GeyikliGece GeyikliGece ın exine, kocamı darlayım da orman yaptırmadın diye o da orman mühendisine varaydın desin. Seviyeli ilişkinin hali başka oluyor 🥰🥰
Fakir gibi 30 tl verseydin tabi. Fakirinki kazak değil mi? 😢 Ben sosyete pazarı bağımlısıyım bana öyle şeyler deme. 😢

merve merve asma suratini

Vizen varsa mikonosa gidelim mi haftaya dedigimde daha makul bisey seç babama aldiriym demisti.

O zamanlar yunanistan batma esigindeydi adalari satiyordu hahahah

Ayrica hasta oldugumda evime çelenk yollamisti 😄😄😅😅😅😆😆😆
Adam ölmen icin totem yapmıs olabilir mi sadece merak :D

Fakir gibi 30 tl verseydin tabi. Fakirinki kazak değil mi? 😢 Ben sosyete pazarı bağımlısıyım bana öyle şeyler deme. 😢
Yeşilköy sosyete pazarı... canımı çektirme içimdeki fakiri kusturma gece gece :D

Niye öyle diyorsun kız, bir zamanlar Arap sevgilim okusun diye her yerde en sevdiğim kitap olan küçük prensin arapcasini arıyordum (Gürcüce,Kürtçe bile buldum , arapça bulamadım) ben bulamayınca sevgilim gidip İngilizcesini alıp sayfa sayfa Arapçaya çevirmiş, bir de resimlemişti (aslında kendi düşünmedi, gönlümü almak isterken çok istediğim bir şeyi sormuştu, arapça küçük prens demiştim,bulamayınca çizmişti)
Aradan 6 sene falan geçti ama kitaplığımin baş kosesinde duruyor,yangından ilk kurtarilacak eşyalarımdan birisi, çünkü günlerce emek verilerek, benim için hazırlanmış 🥰
En sevdiğim hediyeler hep böyle hediyeler olmuştur ama insandan insana farklılıklar olur tabii ki.
Bana mesela kol çantasi alsa, yalandan teşekkür ederin , ne alaka diye. Ama bisikletime takmak için bir heybe çanta alsa 'neyle vakit gecirdigime dikkat etmis, gitmiş bulmuş , almış' diye mutlu olurum :) (biri de telle büke büke bisiklet yapmıştı, çok başarılı degildi ama en sevdiğim hediyelerden biriydi)
Bence el emeğinin ve senin hayatindan bir inceliği farkedip ona göre hediye alınmasının yerini hiç bir şey tutamaz , ama tabii ki bence 😅

Bu arada tam da yıldız satın almayla ilgili bir küçük prens bölümü var. Buradan, okumak isteyenler okuyabilir. Konusu denk gelmişken paylaşayım dedim
Romantizm bana çok uzak bişi sanırım. 😂

Kocama el emeği çok hediye yapmışımdır ama yanında mutlaka işe yarayacak bir şey de alırım. İşlevsellik romantizmi döver 😂😂😂

Back
X