• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hala ne alacağıma karar veremedim

Diorama yapıyoruz biz, türkçe en yakın terim kurgu. Fotoğrafın üç boyutlusu gibi düşün. Bir anı üç boyutlu olarak tasarlıyorsun. Bi tatilde tepeden manzara fotoğrafı çekmiştik, onu diorama yaptım. Deniz ve adalar var orda.
Şimdi anladım, valla bilmediğim bir şeydi😊

Kadın anlattığında şok olmuştuk, bütün gün aç aç gezdiriyormuş, ne yemek ne bir yerlerde bir şeyler içmek.
Arabayla öyle boş boş turluyorlarmış🤣
Adamla hiç tanışma fırsatımız olmadan yol verdi hatun, yoksa ben lafı yapıştırırdım abi annen evden kek börek yapsın bir termosa da çay koy bari diye 🤣🤣🤣

Hem cimri hem iğrenç😖

Ya bu cok igrenc ama benimki de az igrenc degildi

Kesinlikle evlilik falan konusulmamis yasim 19 😄😄 ayaklarim yere basmiyor.
Bana diyor ki beline altin kemer yapariz dugunde inceciksin zaten isimiz kolay.
Ben nasil ifadesiz anlamsiz baktiysam yuzune...
Kizma kiz 2 kere dolayacak sekilde yaptiririz demisti. Evet demistim gercekten tek derdim buydu 🤣🤣🤣

Bakin tekrar ediyorum yasim 19 😄😄😄😄
Sacima rasta falan yaptirmak gibi dertlerim var o yillarda 😅

Ya bu cok igrenc ama benimki de az igrenc degildi

Kesinlikle evlilik falan konusulmamis yasim 19 😄😄 ayaklarim yere basmiyor.
Bana diyor ki beline altin kemer yapariz dugunde inceciksin zaten isimiz kolay.
Ben nasil ifadesiz anlamsiz baktiysam yuzune...
Kizma kiz 2 kere dolayacak sekilde yaptiririz demisti. Evet demistim gercekten tek derdim buydu 🤣🤣🤣

Bakin tekrar ediyorum yasim 19 😄😄😄😄
Sacima rasta falan yaptirmak gibi dertlerim var o yillarda 😅
Bele altın kemer mi😱 Bazı insanlar anadan doğma mı sonradan olma mı görgüsüz oluyor acaba🤣
Altın kemer😝 Altın hakkındaki fikrimi biliyorsunuz, koşarak kaçılacak adam modeliymiş.
Adam 19 yaşı evlenme çağı diye biliyorsa demek🤣

Bele altın kemer mi😱 Bazı insanlar anadan doğma mı sonradan olma mı görgüsüz oluyor acaba🤣
Altın kemer😝 Altın hakkındaki fikrimi biliyorsunuz, koşarak kaçılacak adam modeliymiş.
Adam 19 yaşı evlenme çağı diye biliyorsa demek🤣

Valla aynen öyle kactim hahahaha.

Ama arkadaslarim bana hep sen salaksin dedi.

Eşimle yıldönümümüz yaklaşıyor ona ne alsam bulamadım. Saat daha önce aldım, forma almak istemiyorum çünkü futbolla pek arası yok daha önce kol düğmesi de almıştım bütün seçenekler bitti sanki :)) Var mı yardımcı olmak isteyen 😇
Yaz geliyor güzel bı güneş hgozlugu al orta sınıf olsun

Back
X