Saç Uzatma Yöntemleri Hala inanamıyorum! Dax supergro mucizesi. Fotoğraflı :)

Benim de iki oldu bakalım inşallah fayda eder. Yorumlar çok iyi çok ümitliyim.
Benim de önce kırıkları aldırmam gerek
Aldırmadan başladım maskeye
tiftik tiftik duruyor dedin ya saçım bende de öyle oldu.son uygulamada saçlarımı yıkadıktan sonra tarayıp bir cimcik daxı elime alıp şekillendirici yedirir gibi yedirdim çok güzel durdu daha bakımlı ...
birde dediğim gibi ben tresanla arındırıyorum ürünü.. gerçi ben 1 gece bekletiyorum kafamda

Benim de önce kırıkları aldırmam gerek
Aldırmadan başladım maskeye
tiftik tiftik duruyor dedin ya saçım bende de öyle oldu.son uygulamada saçlarımı yıkadıktan sonra tarayıp bir cimcik daxı elime alıp şekillendirici yedirir gibi yedirdim çok güzel durdu daha bakımlı ...
birde dediğim gibi ben tresanla arındırıyorum ürünü.. gerçi ben 1 gece bekletiyorum kafamda

Aa öyle yapayım iyi fikir. Bir ayda iki kere aldım kırıkları ama yine uçlar kırık :KK43: Temizleminecek inşallah :KK43:

2016-11-25-15-37-59--1540650923.jpeg

Urban serisi kullandım bundan da aldım ama sanki çok yağlandı saçım :KK43: ki ben çok kuru saçlıyım. Şimdi biraz dax sürdüm kuru saçıma memoli gibi oldum sanki :KK70: bence ben ölçüleri ayarlayamıyorum :)
:KK70: kuru saça sürme nemli saça sür
Miktar olarak da 4 mercimek tanesi kadar ısıt elinde önce uç ve boylara sür...

Uufff benim kafam ne biçim kaşınıyor...yok öyle bişey
Saç mı çıkarıyo napiyo...gerçi öyle bir vadi yoktu ama
niye böyle oldu ya....bu son sürdükten sonra saçlarım temizken başladı kaşınmaya...yani ürünü arındırdıktan sonra
kimsede yok mu kaşıntı

Sac temizken yapilinca biraz bende de kasinti yapti. Ama oyle aman aman bi kasinti olmadi bende 1 aydir kullaniyorum daxi resimde cektim hatta ilk haftalar hemen bi etki tabiki olmuyor ama 24 gunde gozle gorulur fark var saclarimda

dax la benim saclarim ayda 1.5 cm uzuyor.normalde saclatim ayda 3 mm uzardi :))
ben once sicak suyla butun kafayi suluyorum kizlar.bu sekilde yumusuyor, iyice eriyor.ondan sonra 1 kere sampuanliyorum.max 2 kere.eser kalmiyor dax dan.kasinti vb hicbir yan etkisini de gormedim.oncesinde sicak suyla iyice eritin yumusatin.zorlugu yok

X