Bence adeti bekleyin. Ve stres etmeyin yoksa zaman geçmezKızlar merhabaBat'a 6 gün kala erken gebelik testi yaptım ilk 10 dk çok silik belli belirsiz bir çizgi çıktı hatta kurumadır diye umursamadım. Peşinden konuları okudum biraz yıkayınca çizgi kayboluyor falan diye onuda yaptım çizgi olduğu gibi kaldı. Neyse bugün ve dün kaset test yaptım artık 3-4 gün kaldı silikte olsa çıkar diye yok negatif. İki farklı test yaptım hatta artimed güvenilir değil diye kuruma bile çıkarmadı testler artimed bile yani. Kan vermeye gitsem mi yoksa adeti beklesem mi bilemedim. Testler yok elimde attım çünkü bildiğiniz negatif
Evet kesinlikle bir süre birşeylerle meşgul et kendini az kalmış zaten. Umarım güzel haberlerini duyarızÇok haklısın. Bende öyle diyorum kendime çünkü testler daha da strese sokuyor insanı.
Merhaba. O şu testi işe yaramıyor bana yalancı pozitif çıktığında denedim çizgi gitmedi kan verdim yoktu ama insan böyle zamanda herşeye inanmak istiyor işteKızlar merhabaBat'a 6 gün kala erken gebelik testi yaptım ilk 10 dk çok silik belli belirsiz bir çizgi çıktı hatta kurumadır diye umursamadım. Peşinden konuları okudum biraz yıkayınca çizgi kayboluyor falan diye onuda yaptım çizgi olduğu gibi kaldı. Neyse bugün ve dün kaset test yaptım artık 3-4 gün kaldı silikte olsa çıkar diye yok negatif. İki farklı test yaptım hatta artimed güvenilir değil diye kuruma bile çıkarmadı testler artimed bile yani. Kan vermeye gitsem mi yoksa adeti beklesem mi bilemedim. Testler yok elimde attım çünkü bildiğiniz negatif
TamamMerhaba. O şu testi işe yaramıyor bana yalancı pozitif çıktığında denedim çizgi gitmedi kan verdim yoktu ama insan böyle zamanda herşeye inanmak istiyor işte
Daha erken bende ilk hamileliğimde 7 gün kala silik gördüm gittim kan verdim negatifti ama ama bir his olmuştu bebek planı yoktu bir kere denemiştik eşimin gönlü olsun diye bende bir kereden olmaz demiştim kafayi tanımadığım için süreç daha kolaydı o zamanlar tabiama içimde bir his gidicem tekrar dedim eşim yok işte daha gitme falan dedi tekrar 1 hafta sonra regle 1 gün falan vardı herhalde gittim ve hamileydim. Yani ki reglin gecikmesinin ilk gününde gidiyorlar çıkmıyor bir kaç gün sonra gidiyorlar çıkıyor böyle örneklerde var sen en sağlıklısı gecikme bekle direk net sonuç alırsın
Sende benim gibiBenim de bat 9 nisan bugün 5 gün kaldı. Daha bekle canım. Ben iki gündür çizgi görcem diye kör oldumdün ve bugün yaptığım testler, dünkü softec bugünkü laboquick, predictor lerime henüz kıyıp da yapamadım
Benim kocamın haberi yok, çocuk istemiyor. Benden 15 yaş büyük. Duyunca şoka girecek eğer varsaSende benim gibiışık altında kamera da flaşta çizgi aramaktan şaşı oldum eşim bile gülüyor halime
Aynı durumdayız bildiğiniz ben de 5 gün kala duratestin erken gebelik testini yaptım gözle görülür ama çok silik çıktı sonra olumsuz yorumları okuyunca 3 gün kala artimedin kaset testini yaptım tertemiz negatif çıktı bu gün regl günüm hala olmadım ama ümidim de kırıldı baya bekliyorumKızlar merhabaBat'a 6 gün kala erken gebelik testi yaptım ilk 10 dk çok silik belli belirsiz bir çizgi çıktı hatta kurumadır diye umursamadım. Peşinden konuları okudum biraz yıkayınca çizgi kayboluyor falan diye onuda yaptım çizgi olduğu gibi kaldı. Neyse bugün ve dün kaset test yaptım artık 3-4 gün kaldı silikte olsa çıkar diye yok negatif. İki farklı test yaptım hatta artimed güvenilir değil diye kuruma bile çıkarmadı testler artimed bile yani. Kan vermeye gitsem mi yoksa adeti beklesem mi bilemedim. Testler yok elimde attım çünkü bildiğiniz negatif
Vallahi acayip paralar döküyoruz bu teste en iyisi şartlayıp tutmak kendimizi inşallah hayırlı haberlerinizi alırızTamamdüşünmemek için ve sürekli test almamak için tutuyorum kendimi
Benimde durumum aynı malesef ufak kahverengimsi pembemsi lekelenme oldu buda adet geldiğini gösteriyor yarın da günüm zatenAynı durumdayız bildiğiniz ben de 5 gün kala duratestin erken gebelik testini yaptım gözle görülür ama çok silik çıktı sonra olumsuz yorumları okuyunca 3 gün kala artimedin kaset testini yaptım tertemiz negatif çıktı bu gün regl günüm hala olmadım ama ümidim de kırıldı baya bekliyorum
Nasipten ötesi yok malesef Allah herkesin gönlünr göre hayırlı vakitte versinVallahi acayip paralar döküyoruz bu teste en iyisi şartlayıp tutmak kendimizi inşallah hayırlı haberlerinizi alırız
Evet görünüyor ama artık direk marka soruluyor hangi marka test diye hepsi yalancı oldu nerdeyseBen bugün çıplak gözle daha net gördüm ama hala çok silik siz daha iyi görün diye filtre yapıyorum. Adete 4 gün var sanıyordum ama 5 varmış. Bu gebelik testleri benim ömrümü yedi ya
Bizde aynı ömrümüzü yediler asla güvenemiyoruz. Bayram günü ilk 3 dk kıpkırmızı gördüm ama güvenemiyorum asla kan vermeye gideceğim. Sizin yaptığınız testlerin markası güvenilir yanıltmaz diye düşünüyordum ama kan için bir kaç gün daha bekleyin derim benim ilk hamileliğimde bir hafta önce silik gördüm kan verdim negatifti sırf hislerim uğruna bir hafta sonra yani regle 2 kala gittim pozitif sonuç aldımBen bugün çıplak gözle daha net gördüm ama hala çok silik siz daha iyi görün diye filtre yapıyorum. Adete 4 gün var sanıyordum ama 5 varmış. Bu gebelik testleri benim ömrümü yedi ya
Daha beklemedeyim bakalım, zaten şimdi kan versem 2 çıkar 3 çıkar hepten moralim bozulurBizde aynı ömrümüzü yediler asla güvenemiyoruz. Bayram günü ilk 3 dk kıpkırmızı gördüm ama güvenemiyorum asla kan vermeye gideceğim. Sizin yaptığınız testlerin markası güvenilir yanıltmaz diye düşünüyordum ama kan için bir kaç gün daha bekleyin derim benim ilk hamileliğimde bir hafta önce silik gördüm kan verdim negatifti sırf hislerim uğruna bir hafta sonra yani regle 2 kala gittim pozitif sonuç aldım
Aynen öyle dayanabilirseniz gecikme bekleyin dayanamazsanız bir iki gün kala verin inşallah güzel sonuç alırsınızDaha beklemedeyim bakalım, zaten şimdi kan versem 2 çıkar 3 çıkar hepten moralim bozulu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?